ببخشید ولی شما خیلی آماتوری و مبتدیانه حرف میزنی.امنیت رو میشه با یه پسورد گذاری wpa2 تکمیل کرد و ربطی نداره تی پی لینک باشه یا لینکسیس.نصب آسان دیگه چیه؟تی پی لینک quick install داره عزیز و در عرض 1.5 دقیقه کانفیگ میشه.
ببخشید ولی شما خیلی آماتوری و مبتدیانه حرف میزنی.امنیت رو میشه با یه پسورد گذاری wpa2 تکمیل کرد و ربطی نداره تی پی لینک باشه یا لینکسیس.نصب آسان دیگه چیه؟تی پی لینک quick install داره عزیز و در عرض 1.5 دقیقه کانفیگ میشه.
سلام
نه منظورم این بود که از لحاظ سیسکو یک شرکت به این بزرگی کاری نمی کنه که به مشکل پیش بیاد حتی من به پارس انلاین زنگ زدم گفتن ما زایکس دارم گفتم می خواهم لینکسیس بخرم گفت بهترین مارک موجود است همه ی شرکت ها از تجهیزاتشان از سیسکو است.
ولی شما یه مزیتشو نسبت به تی پی لینک نگفتین.ولی مزیت تی پی لینک نسبت با لینکسیس برد بیشترشه.
برد بیشتر اما کیفیت پایین تر اما این برد کم تر(نقاط کور نداره)و کیفیت بالاتر
پیشنهاد میکنم شما تی پی لینک و لینکسیس رو در کنار هم بزار و ازشون فاصله بگیر بعد با یک دستگاه تست کن تا بهتون ثابت شه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بردش را مقایسه کردن
گفتم با تی پی لینک مقایسه کنین.
Last edited by armin_punisher6; 01-09-2012 at 19:31.
اصلا تی پی لینک قابل مقایسه نیست با این لینکسیس و...... چون مدلی از آن در جز بهترین مدل نشده است که بخواد مقایسه بشه دی لینک بهتره از تی پی لینک
تا با چشم ندیدی باور نکن.خودت تست کن و سایتهارو بی خیال شو.
سایت که جنس نمی فروشه فقط معرفی کرده با غول های چون نت گیر و... تی پی لینک اصالتش کجایی (مخصوص جهان سوم) است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)