دوستان من در حين نصب Error داد
درایو 30 گیگ خالی داره وسط نصب میگه There is not enough Space on Disk !!!
دوستان من در حين نصب Error داد
درایو 30 گیگ خالی داره وسط نصب میگه There is not enough Space on Disk !!!
اگه میشه یکی به من کمک کنه
در ضمن من یک DVD Emperor دارم
سلام
احتمالآ باید درایوی که بازی رو روش نصب میکنی Ntfs کنی
سلامنوشته شده توسط Inter
تا اونجايي كه من فهميدم اون قاتله برادرزاده پيره مردست برا همين اون مارو شير ميكنه كه بيفتيم دنبالش و پيداش كنيم تا بتونه ازش محافظت كنه
با کارت من میاد
radeon 9200 se
پیشاپیش ممنون
فکر نمیکنم بتونید اجراش کنید.
اگر هم بتونید وارد بازی بشید با افت فریم بسیار مواجه خواهید شد و بازی بسیار کند خواهد بود
حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بر یاران همیشگی پی سی ورلد
چند روز پیش این بازی رو خریدم و داشتم نصب میکردم که یهو وسط نصب ارور داد و سه تا پنجره باز شد ignore-abort-cancel منهم چون این ارور رو رو سیدی آخر داده بود گزینه ignore رو زدم نصب تموم شد لیکن وقتی داخل محیط بازی میرم هیچی بجز نشانگر موس نمیبینم![]()
!!
البته موسیقی دموی بازی هم پخش میشه ولی محیط بازی درست مثل زمانی هست که مانیتور کاملا خاموشه![]()
مشخصات سیستم هم اینه:
vga xfx geforce 256
ram 512
cpu 2,8 intel
hdd maxtor 80
خلاصه بعد از نصب این بازی خیلی حالم گرفته شدبرای همین ازتون درخواست کمک میکنم.
آخه نمیدونم چرا با همین سیستم تونستم سه بار بازی FEAR رو تموم کنم ولی این یکی رو که فکر نمیکنم از fear سنگین تر باشه رو نمیتونم اجرا کنم.
ممنون میشم اگه کمک کنید.
دوست عزیز ببین کدوم فایل رو Error Abort Retry Ignore می ده.اسمشو بخون.چون من هم تو نصب آخر DVD یه همچین Error داد مال Condamned.exe بود که نصبش نکرد ولی با نصب Crack جای اون درست شد.یعنی Ignore زدم.
ممنون از توجهت![]()
اسم فایل یادم نیست (( چون الان تو دانشگاهم نه پشت سیستم خودم!!)) ولی خوب یادمه که فایلی بود که بیش از 5 گیگ حجمش بود و فکر کنم اصلی ترین فایل بازی بودش .
آره حدودا 5.9 گیگا بایت اگه اشتباه نکنم .
در ضمن بعد از کپی شدن این فایل یهو پیغام خطا میده و میگه که این فایلی که کپی شده با فایلی که تو set up بازی هست متفاوت میباشد . وقتی هم میرم تو پوشه ای که این فایل اونجا ریخته شده با کمال تعجب میبینم که فرمت فایل تبدیل به فرمت notepad شده !!!!!
خیلی باهاش ور رفتم ولی نتونستم درستش کنم![]()
![]()
در ضمن اون شش سیدی که من بازی رو از رو آنها نصب کردم crack نداشتند.
باز هم به کمک شما امیدوارم .
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)