شما حداقل 360 تا 370 مطمئن باش میتونی تهیه کنی قیمت های نت معمولا یکم از بازار زیاد ترن...
LIVE رو من هم پیشنهاد میکنم نسبت به قیمتش دوربینش خیلی خوبه تو موسیقی هم فوق العادس...
شما حداقل 360 تا 370 مطمئن باش میتونی تهیه کنی قیمت های نت معمولا یکم از بازار زیاد ترن...
LIVE رو من هم پیشنهاد میکنم نسبت به قیمتش دوربینش خیلی خوبه تو موسیقی هم فوق العادس...
مهندس اگه گیرت اون 20-30 تومن اضافه قیمتشه شما لطف کن بش قرض بده بعدا بهت پس میده دیگه!!!
جدا از شوخی تو فاز گوشیه دیگ نرو ک ضرر میکنی.نمیدونم چقدر از سخت گوشی سر در میاری اما انصافا cpu 1ghz و فیلم برداری hd و کلی امکاناته دیگه با این قیمت عالیه.دوربین خوب و کیفیت صدای عالی.خوشگل و ناز هم ک هس مقاومت بدنش هم خوبه.تازه ب آندروید 4 هم آپدیت میشه دیگه چی میخای عزیز دل؟؟؟؟؟؟
Last edited by mhda69; 22-08-2012 at 22:49.
من هم میگم live
همه چیش خوبه نسبت به قیمتش...
خوشگلم هست..
اگر نتونستید .
Mini Pro
یا Optimus l3 هم هست
ممنونم دوستای خوبم
احتمالا لایو میخرم براش
میمونه یه سوال، فردا میخوام دوتا گوشی بگیرم،واسه خودم ایس2 و لایو هم برای ایشون... سری پیش که میخواستم ویوازمو بگیرم اطلاعاتم کامل بود راجع به سیمبین و وقتی فروشنده گفت اگه برنامه نریزم روش اینجوری میشه و اونجوری میشه یک مشت محکم بردهانش کوبیدم
اما الان راجع به اندروید خیلی اطلاعات ندارم، سوالم اینه که لازمه کار خاصی انجام بده روش؟ منظورم اینه که به هیچ عنوان زیر بار نصب برنامه و این حرفا نرم؟
اینکه به دروغ بهم بگن باید حتما نرم افزار و اینها نصب بشه روش و گول بخورم حس پینوکیو رو وقتی گربه نره و روباه مکار گولش میزدن بهم میده، واسه این نمیخوام سرم کلاه بره!
ممنون میشم یه توضیحی دراین باره بدید بهم.
مچکرم![]()
دوستم از علاالدین هفته پیش خرید 350 لایو رو ، همون لایو بهترین گزینس.
تحت هیچ شرایطی قبول نکنید.اما الان راجع به اندروید خیلی اطلاعات ندارم، سوالم اینه که لازمه کار خاصی انجام بده روش؟ منظورم اینه که به هیچ عنوان زیر بار نصب برنامه و این حرفا نرم؟
مرسی آقا پارسا
پس اندروید هیچ نیازی به هیچ کاری نداره، صرفا گوشی رو تست کنم و اگه کارایی های معمول مثل تماس و عکس و فیلم و... رو انجام میداد بگیرمش، و هیییییییییچ نیازی به نصب و این حرفا نداره...
سپاس فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)