سلام اول 7انتخاب اول با رتبت بفرست ممکن اصلا نگرانی ات بی خود باشه و بالایی ها قبول بشی اما در مورد اینکه بری از شبانه به روزانه به هیچ وجه ممکن نیست اینو مطمئنم پس زود کار های مهم تری انجام بده من جای تو بودم میرفتم تهران!!!!!
سلام اول 7انتخاب اول با رتبت بفرست ممکن اصلا نگرانی ات بی خود باشه و بالایی ها قبول بشی اما در مورد اینکه بری از شبانه به روزانه به هیچ وجه ممکن نیست اینو مطمئنم پس زود کار های مهم تری انجام بده من جای تو بودم میرفتم تهران!!!!!
اره میشه.مخصوصا اگه توی دانشگاه خودت باشه راحت تره.اما اگه توی یه دانشگاه دیگه باشه یه خورده سختتر میشه.اگه مدرکت جابه جا شه (مثلا از وزارت علوم به وزارت بهداشت یا برعکس)دیگه خیلی سخت تر میشه!!!
فرقش اینه که فامیل شما از روزانه رفته شبانه و این ممکنه/اما در مورد جابه جایی از شبانه به روزانه بعید میدونم.اما باز هم باید پرسید(شاید تبصره یا تکماده ای باشه)یکی از فامیلهای ما روزانه کامپیوتر قبول شد بعد از 1 ترم رفت شبانه مکانیک ، البته چون رتبش میخورد و انتخاب پایینترش بود فقط شهریه پرداخت کرد شما هم همینطور اما بصورت بالعکسش میشه
میدونم به احتمال خیلی زیاد انتخابهای اولم رو قبول نمیشم.خیلی خوش بینانه بودن.
الان مدارک رو همراه انتخاب رشته فرستادم و گفتم انتخاب 8 رو حذف کنند.
خدا کنه این کار رو انجام بدن![]()
خدا کنه درست بشه خیلی سخته!! من خودم امسال کنکور دادم ان شا الله موفق بشی!![]()
حتما پیگیری کن تا قبل از اعلام نتایج که بعدش خیلی کارت سخت میشه
سلام دوستان.
امروز زنگ زدم سنجش و یارو گفت که از 5 تا 10 شهریور
همه کارکنان و حتی بخش انتخاب رشته تعطیل هستن.
حالا من چیکار کنم؟
یعنی امسال نتایج دیرتر میاد؟؟![]()
راست میگن اجلاس غیر متعهد هاس
فک نکنم ولی همین حالا هم جواب ها دارن اما دوباره چک می کنن اصلا کاری نداره براشون نرم افزاره .
زود تر نمی دن که بگن شک و شبه ای نداشته باشه!!!!
ولی بعد تعطیلات 5 روز وقت هست اون موقع دیگه مگه یه کاریش بکنن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)