سارا جون ميتونم بپرسم تا حالا چند تاشون رو ترجمه كردي؟
فكر نكنم ترجمه كرده باشه
اگه كرده بود اموزشش رو برامون ميذاشت؟
به نام خدا
سلام،
این آموزش رو هم به صفحه اصلی بردم
Last edited by sara-t; 27-07-2006 at 15:14.
به نام خدا
سلام،
با اجازه همگی من این آموزش رو به صفحه اول فتوشاپ منتقل کردم
Last edited by sara-t; 27-07-2006 at 15:09.
سلام سعید عزیز شما اگه زحمت بکشید و آموزش هایی رو که با Image Ready هست رو ترجمه کنی ممنون میشم چون من متاسفانه اصلا با این نرم افزار آشنایی ندارم البته همین خواهش رو از Hemo هم کردم امیدوارم تداخل نشه به هر حال ممنوننوشته شده توسط Saeed kmss-D
سلام
ای بابا اینجا چه خبره ؟![]()
مگه قرار نبود هر آموزش رو در یک تاپیک قرار بدیم ؟
دوستان میتونن درخواستهای خودشون همراه با لینک آموزش زبان اصلی رو به سارا خانم یا دوستان دیگر بدن تا این دوستان محبت کرده و در صورت تمایل ترجمه اون آموزش رو در تاپیکی جداگانه بزارن .
به هر حال این روش درست نیست . سارا خانم اگر براتون زحمتی نیست برای هر آموزش یک تاپیک جداگانه بزنین . و هر کدوم از این آموزشها رو که اینجا گذاشتین در یک تاپیک قرار بدین . یعنی هر آموزش، یک تاپیک جداگانه برای خودش .
آموزشهای رو که ترجمه می کنین براش یه تاپیک جداگانه بزنین . اینجا نزارین . ممنون![]()
قربان شما : شاهین کینگ
وای وای وای بازم این سارا خراب کاری کرد چشم شاهین جان فردا حتما درستش میکنم معذرت میخوام من فکر کردم چون لینک ها اینجان باید آموزشش هم همینجا باشه
فردا ترتیبشو میدم قول قول قول
سلامنوشته شده توسط sara-t
چشمت بی بلا .![]()
اگر شما آموزشها رو در تاپیک جداگانه و با عنوان آموزش : ........ قرار بدین پیدا کردنش برای کاربران جدید راحت تره . ممکنه آموزش مورد نظر یک کاربر داخل این تاپیک باشه و کاربر ما جستجوش بی نتیجه بمونه .![]()
»» شاهین کینگ
دسست درد نكنه ساراجون
حرف اين شاهينو گوش كن
ما رو بيرون ميكنه:d
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)