تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: مشورت و نظر خواهی

داره خودمونی میشه mrtrevenge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام من از ghost recon فیلم گرفتم اینم ادرسش فایل خودش خیلی بزرگ بود مجبور شدم convert کنم از setting هم عکس گرفتم این ادرسش پایینه برنامه فیلم برداری سرعت بازی یه کم پایین اورد اما نه زیاد!
    ادرس فیلم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ادرس عکس setting:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من یه لب تاپ با کیفیت از بین برند های موجود در بازار میخواستم که گزینه های زیرو داشته باشه :
    کارکرد بالای باطری
    کیفیت بالای ساخت
    کیبورد داری نور پس زمینه و جدا از هم
    کیفیت بالای صفحه نمایش
    قیمتم زیر 2 تومن
    از بین برند های زیر :
    سونی
    اپل
    اسوس
    فوجیتسو
    اچ پی

ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

چه ربطی به این تاپیک داره نگاه کن کجا داری سوالتو میپرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2012

5 عجیب یا عادی؟گرافیک 610M

با سلام من چند روز قبل تاپیک ایجاد کردم در مورد لپ تاپ (مدلش asus k53sd-g)خودم خواستم ببینم گرافیکم تا کی جواب میده دوستان همه به اتفاق گفتن گرافیکت خیلی ضعیفه و بازی ها روز رو هم نمیاره چه برسه به اینده !!!منم گفتم تمامی بازی ها روز اورده اما هیچکس باور نکرد و گفتن شوخی می کنی! گفتم ghost recon رو مدیوم و battelfield3 رو high اوردم بهم گفتن اماکن نداره حتی رو low اورده باشی!!! کنجکاو شدم ببینم قضیه چیه؟ از بازی و تنظیمات فیلم گرفتم اینم ادرسش!

فایل خودش خیلی بزرگ بود مجبور شدم convert کنم از setting هم عکس گرفتم این ادرسش پایینه برنامه فیلم برداری سرعت بازی یه کم پایین اورد اما نه زیاد!
    ادرس عکس setting:

داره خودمونی میشه fusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

شما رو چه رزولوشنی بازی می کنی؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

شما رو چه رزولوشنی بازی می کنی؟!
    اگه عکس تنظیمات نگاه می کردی نوشته بود
    1280*768

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

این لینک بنچمارک این gpu در بازیهای مختلفه.خب تو بعشضی بازیهای خوب رو med هم جواب داده.مثل dirt3 , cod mwf3.ولی مثلا بتلفیلد رو تو Low زده 19 که البته ممکنه یه جوری بتونی بازی کنی.ولی فریم مطلوبی نیست خیلی و تو بازی بعضی وقتها لگ می زنه.من خودم ghost recon رو فکر نمی کردم جواب بده.ولی بعضی بازیها تو حالت ultra , high خیلی پردازش می گیرن.این به نوتور بازی و خیلی چیزهای دیگه بر می گرده.حتی به نوع تنطیمات بازی در حالتهای مختلف.مثلا battle field 3 حتی حالت High انتی الایزینگ خاموشه.در صورتی که تو اکثر بازیها مثلا رو 2x ه.به هر حال شما بازی می کنید دیگه.کسی نگفت دروغ می گید که.ریزولوشن هم نسبت به استاندارد لپتاپ یه کم پایینتره.البته نه خیلی.ولی بالاخره تاثیر داره.من شخصا فکر نمی کردم Ghost recon رو جواب بده.امیدوارم لذت ببرید

8. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

اگه عکس تنظیمات نگاه می کردی نوشته بود
    1280*768
    نگاه کردی چند فریم میده یا نه؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بین 20 تا 25

سلام. برای هر مشکلی تاپیک ایجاد نمیکنند. تاپیک جدیدتون به دلیل هم موضوع بودن با همین تاپیک ادغام شد
    Highbury
    Last edited by Highbury; 25-08-2012 at 20:41. دليل: ادغام تاپیک

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام من چند روز قبل تاپیک ایجاد کردم در مورد لپ تاپ (مدلش asus k53sd-g)خودم خواستم ببینم گرافیکم تا کی جواب میده دوستان همه به اتفاق گفتن گرافیکت خیلی ضعیفه و بازی ها روز رو هم نمیاره چه برسه به اینده !!!منم گفتم تمامی بازی ها روز اورده اما هیچکس باور نکرد و گفتن شوخی می کنی! گفتم ghost recon رو مدیوم و battelfield3 رو high اوردم بهم گفتن اماکن نداره حتی رو low اورده باشی!!! کنجکاو شدم ببینم قضیه چیه؟ از بازی و تنظیمات فیلم گرفتم اینم ادرسش!

فایل خودش خیلی بزرگ بود مجبور شدم convert کنم از setting هم عکس گرفتم این ادرسش پایینه برنامه فیلم برداری سرعت بازی یه کم پایین اورد اما نه زیاد!
    ادرس عکس setting:
    البته 20 تا 25 فرم کمه و ممکنه ازیت کنه. در مورد اینکه گفتید بعضیها میگن امکان نداره باید یک نکته رو برات توضیح بدم
    اجرای بازی به حافظه گرافیکی بستگی داره و چگونه اجرا شدنش (یعنی سرعت اجرا شدن)به چیپ گرافیکی .درضمن شما دمای گرافیک و پردازنده رو اندازه گرفتی؟ مطمئنم که خیلی بهش فشار اومده.
    یک نکته هم در مورد گراافیک باید بگم که هر چه رزولوشن بالاتر ببری فشار بیشتری به gpu میاد و هر چه پایینتر باشه فشار به سمت cpu اورده میشه.

12. این کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •