دوست عزیز hp فقط مشکلش اینه که یه گارانتی گردن کلفت مثل سازگار گارانتیش نکرده والا یه سروگردن از asus ولنوو بالاتره.در ضمن 6c45 روچند بهت قیمت داد؟
دوست عزیز hp فقط مشکلش اینه که یه گارانتی گردن کلفت مثل سازگار گارانتیش نکرده والا یه سروگردن از asus ولنوو بالاتره.در ضمن 6c45 روچند بهت قیمت داد؟
از دوستان بابت راهنمایی های مفید و بی طرفشون خیلی خیلی ممنونم. منم دیگه خیالم راحت شد و تصمیمم قطعی. شنبه میرم که بخرم صد در صد.
metallover عزیز قیمتا مختلف بود. از 1490 بود تا 1550 . بدون گارانتی 1490 1500 و با گارانتی 1520 بود تا 1550 . گارانتی سریر میداد 1525. نظرتون در مورد قیمتا چیه دوستان؟
نه متاسفانه دوست من.
درود
دوستان من این لپ تاپ رو خریدم (6c45) لپ تاپ خوبی هست و از خریدم راضی هستم.
فقط یه سوال: در حالت عادی اصلا صدای فن رو نمیشنوم ولی گاهی مواقع صدای فن بلند میشه البته نه زیاد ولی قابل شنیدنه. میخاستم بدونم این عادیه؟
البته هنوز کول پد نخریدم.
مبارکه
بله کاملا عادیه دور فن هرچی قطعات گرم تر شن بالاتر میره
درود دوستان
من از این لپ تاپ (6c45) تو بازی ها چه انتظاری باید داشته باشم؟
با توجه به این که موقغ خرید 4 گیگ رم اضافه هم روش انداختم.
مثلا GTA IV رو امتحان کردم و روی بالاترین درجه تنظیمات به غیر از Shadow که روی high گذاشتم (که میشد 1 درجه بالاتر هم گذاشت) حدود 20 - 25 فریم میگیرم.
یا تو crysis2 تو تنظیمات low فوقش 20 فریم بگیرم. تو تنظیمات بالاتر هم افت فریم دارم و اصطلاحا تیک میزنه. در حالی که تو نوت بوک چک فریم این بازی رو با کارت من تو low زده 88 ؟! بنظرتون مشکل از کجاست؟
امکان داره 4 گیگ رمی که اضافه کردم با رم قبلی سازگاری نداشته باشه؟ یا کلا همینه و من انتظارم از این لپتاپ زیاده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Last edited by S.A.E.E.D P30; 28-08-2012 at 17:34.
من crysis2 رو تو high خیلی راحت بازی کردم با گرافیک 6770.تو Low مسلما پایین فریم می ده.مطمئنی با ATI بازی می کنی نه اینتل؟تنطیمات گرافیک رو از کنترل پنل گرافیک(همون catalyst) رو High performance بذار
Last edited by amin666; 29-08-2012 at 15:38.
موقع بازی به برق وصل میکنید یا از باطری استفاده میکنید؟!
به برق وصل میکنم.
چطوری میتونم مشخصات کارت ATI رو تو لپتاپ پیدا کنم؟ همه جا اینتل رو بهم نشون میده!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)