من از گوی کریستالش استفاده نکردم وتاییدشم نمیکنم ولی کلن این سنگایی که این بابا داررو چند بار از ازش گرفتم جواب داده!تو سایتایی که سنگ میفروشن سایت شاخیه واسه خودش
من از گوی کریستالش استفاده نکردم وتاییدشم نمیکنم ولی کلن این سنگایی که این بابا داررو چند بار از ازش گرفتم جواب داده!تو سایتایی که سنگ میفروشن سایت شاخیه واسه خودش
age khasti sang begiri pishnahad mikonam avale avize kiristale quvartze dudi ro begiri unvakht be sitesh etminan peyda mikoni![]()
با سلام
آقا این سنگ درمانی چی هست اصلا ؟ چطور انجام میشه ؟
سلام ببین به صورت کلی میگم تا متوجه بشی ولی بازم اون کتابا رو بخونی بهتر تر میگیری قضیرو (ای بوکاشو تو اینترنت هست)
کلن ما هفتا چاکرای اصلی(درگاه انرژی)و بی نهایت چاکرای فرعی داریم هرکدوم یک رنگی داره خوب حالا هرکس مشکلی واسش پیش بیاد رنگ اون قسمت بهم میریزه مثلا اونیکه مشکل کلیوی داره چاکرای یکش رنگش قهوه ای تیره میشه فک کنم اینا رو هم با استفاده از دورینای خاص و هاله بینی میتونن تشخیص بدن!حالا یک روشی که ما بتونیم این رنگو حالت عادی بدیم استفاده از سنگ هاس..
البته این روش یک روش مکمل هستش و فقط بیست سی درصد کار رو انجام میده ولی به نظر خودم برای بیماری های روحی خوب جواب میده
از سنگها پس از درمان باید به صورت انگشتر با یک نگین سایز متوسط استفاده کرد!
دادا کلن اگه از گوی کریستالش خواستی استفاده کنی (یا از روشای دیگه مثل گوی)
بهتره زیر نظر یک استاد متافیزیک یا کسی که به اینجور مسایل آشناست بری(البته بازار کلاه برداری تو این مسایل خیلی زیاد هستش)
این حدید دقیقا از چه جنسی هست /اب بهش بخوره سیاه میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدید که حدیده قیمتی هم نیستش ولی اینکه آب بخوره سیاه بشه رو نمیدونم والا
برای درمان افسردگی از چه سنگی باید استفاده کنیم؟
ببخشید ها ولی من تاییدیه یک پزشک متخصص رو به تاییدیه ائمه اطهار ترجیح میدم
دقیقا مشخص شده که سنگ چه تاثیری بر سلول ها داره که مثلا باعث افزایش گردش خون یا کارکرد بهتر سیستم اعصاب میشه ؟
به نظر من که خرافاتی بیش نیست این ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)