به نظر شما چرا gs1 آپگرید 4 دریافت نمیکنه ؟
1 . رم
2. cpu
تازه گفته دریافت خواهد کرد ! یا من اشتباه میکنم ؟
همین خبر تو موبایل .ای ار بود که ...
همونطور که گفتم اگر افت سرعت پیدا نکنه که معلوم نیست خیلی خوبه .
به نظر شما چرا gs1 آپگرید 4 دریافت نمیکنه ؟
1 . رم
2. cpu
تازه گفته دریافت خواهد کرد ! یا من اشتباه میکنم ؟
همین خبر تو موبایل .ای ار بود که ...
همونطور که گفتم اگر افت سرعت پیدا نکنه که معلوم نیست خیلی خوبه .
گلکسی اس بی دلیل
ICS بدون لگ داره
همینطور پورت جیلی بین
رام غیر رسمی که هست ...
رسمی به این دلیل توجیه کردن مردم رو که cpu و رمش در حدی نیست که بتونه بدون لگ کار کنه ...
سامسونگ میتونست عین سونی برای گوشیهاش عرضه کنه ...
مثلا xperia mini یه چیزیه از نظر سخت افزاری عین گالکسی اس اما اون آپگرید داره اما این نه !!!...
Last edited by armin 76; 21-08-2012 at 23:25.
از گلکسی خیلی ضعیف تره.
ولی سامسونگ کار احمقانه ای کرد
میاد با یک Cortex A5 و ICS عرضه میکنه . ولی برا فلگشیپ گذشتش نه!!!!!!!!!
قراره ICS چند ماه دیگه واس بلک بیاد ، در حالی که 2 ماه میشه که JB اومده.
دلیلی که سامسونگ آورد فوق العاده احمقانه بود و دلیل اصلیش فقط و فقط به خاطر حفظ فروش محصولات گرون ترش مثل نوت و S2 بود.
من 100% Xperia U رو توصیه میکنم ، با توجه به قیمت کمش هم کیفیت ساخت عالی داره ، هم سخت افزار فوق العاده قوی ، هم ساپورت بهتر نسبت به سایر رقبا.
اگه Xperia U رو هم قصد انتخاب ندارید سراغ بلک و امثالهم نرید ، برید سراغ گلکسی اس.
درسته JB اومده اما هنوز هیچ شرکتی آپ JB برای محصولات قدیمیش ارائه نکرده همین که الجی از 2.2 به 2.3 و 2.4 رفته خودش کلیه
اکسپریا U اگه مشکل حافظه و کوچکی صفحه رو نداشت حتما انتخاب من بود اما این دوتا مشکل خیلی اساسیه
GS هم قیمتش خیلی بیشتره و مزیتی هم نسبت به OB نداره به نظرم ضعیفتر هم باشه
اینم جعبه فروش OB که برچسب رو جدیدا زدن روش
![]()
عزیزم Galaxy S نسبت به همه تک هسته ای ها یک سرو گردن بالاتره.
از نظر CPU که یکی هستن
از نظر GPU هم سامسونگ 540 و الجی 530 که البته زیاد مهم نیست البته از نظر من که دنبال بازی و این حرفا نیستم
اما صفحه نمایش OB برتره و آپدیت 4 داره میاد براش و فلش داره و خوش دست تر و خوش ساخت تر هم هست
اگه تک هسته ای میخای برداری arc s هم گزینه ی خوبی میتونه باشه
آندروید 4 هم واسش اومده
صفحش بزرگ و با کیفیته
و....
از هر نظر بگی galaxy از optimus بالاتره
کیفیت فیلمبرداری
سخت افزاری
روان بودن در اجرای اندروید 2.3 و همچنین در صورت آپگرید به 4 (البته به صورت رام غیر رسمی)
این درحالیه که بعضی ها از روان نبودن اپتیموس در برخی از جاهای گوشی میگن و این احتمال هست در آپگرید به 4 این روان نبودن بیشتر بشه .
اگر ملاک اصلیتون کیفیت صفحه س باید بگم super amoled بسیار با کیفیت عمل میکنه .طوری که قطعا جواب گوی نیاز شماس.
قالب هر دو تقریبا عین همه . تازه گلکسی خوش دست تر هم هست ...به خاطر گرد بودن گوشه ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)