آقا حله این معما که داند ؟![]()
منم دو روزه این مشکلو پیدا کردم واسه ویروس با کسپر هم چک کردم چیزی پیدا نکرد ،حالت اتومات ریستارت رو هم ورد داشتم ولی باز.....
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان منم 20 روزی بود که ویندوز8 نصب کرده بودم و یه کرک 90 روزه داشتم ولی دیروز که بازی کال آف دیوتی رو نصب کردم و مجبور شدم برنامه استریمم رو آپگرید کنم خود به خود مجوز ویندوزم منقضی شد و از اون موقع منم دچار همین مشکل خاموشی شدم میخواستم از دوستانی که قبلا تا به این مرحله رسیدن بپرسم که بتید ویندوزمو عوض کنم و یا منتطر کرک جدید باشم؟؟؟
از کرک ویندوز MRT استفاده کنید ...... حل میشه .....
یبار سیستمتون رو با trojan remover اسکن کنید البته قبلش حتما آپدیتش کنید (این برنامه برای پیدا کردن تروجان هست اگه احتمال میدید سیستمون ویروس هم داشته باشه با کسپر آپدیت شده هم اسکن کنید)
بعد کرک قبلی ویندوز رو پاک کنید و از کرک mrt استفاده کنید
بچه ها مشکل من حل شد
نه تروجانه نه ویروس... مشکل از کرک هست... البته از کرک MRT استفاده نکنید.
PD Activator رو بگیرید درست می شه.
مال من درست شد.
مال من تا کانکشن ppoe درست میکنم بعد از لحظاتی ریست مشه.... زمان مشخصی نداره... ولی بالی نود درصد از همین کانکشن هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
سلام دوستان من تازه لپ تاپ گرفتم z500 به نظرتون 7 بهتره یا 8 ؟ کدوماش بهتره و اینکه مشکل نداره؟
خواستم بدونم کدوموشو نصب کنم
منم همین مشکل رو داشتم تا اینکه امروز دیگه ویندوز بالا نیومد !!!! موقع بالا اومدتن پیغام preaparing repair ... یه همچین چیزی ظاهر میشد و میرفت تو یه صفحه که چند تا گزینه continue . repair pc و ... داد که هر کدوم رو کلیک میکردم اصلا اتفاقی نمیفتاد و در آخر همشون پیغام میدادکه شات دان کنم سیستمو !!!! و در آخر مجبور شدم قید 8 رو بزنم . مشکل از کجا میتونه باشه ؟؟؟؟؟؟؟ از کرک ؟؟؟؟؟ خب کرک درست درمون رو همینجا بذارید تطفن . ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)