دوستان خواهشا راهنماییم کنید
دو روش هست یکی معمول و یکی غیر معمول
روش معمول اینه که شما اون بمب رو توی لوله عمودی بندازین که پرتاب بشه،باید سری خودتون رو جلوی لیزر برسونید که بمب منفجر نشه برای اینکه کارتون راحتر بشه از روش غیر معمول استفاده کنید و اون اینه که یک سنگ رو روی خروجی لیز عمودی بزارید و این کمک میکنه که از خط لیز اول راحت عبور کنه و شما فقط لازمه خط لیز دوم رو مهار کنید و خط لیز سوم هم لازم نیست
فقط شما بعد از مهار خط لیزر دوم که بمب عبور کرد باید سریع سنگ جلوی خروجی لیزر رو بردارید تا در باز بشه
این رو من نمیدونم احتمالا بازی مشکل دارهاقا مممنون اون رو رد کردم ولی بعدش که در باز میشه میخوام برم اون گوی بلورین رو بردارم وقتی دستگیره قرمز رنگ رو میکشم که گوی رو آزاد کنه منو پرت میکنه عقب.... یعنی میاره درست پشت درب قسمت قبلی که در عرض چند ثانیه بسته میشه....کلا هروقت بخوام یه جایی space رو بزنم یههو منو پرت میکنه عقب....
بازی من مشکل پیدا کرده یا کلا همینطوریه؟؟؟
توی مرحله اخر وقتی خارج میشدم و دوباره ادامه میدادم خارج از محیط بازی بود.
بازی هم دو پایان داره یا اینکه اون ربات رو بندازین توی اون محفظه یا اینکه اون رو بزارید روی اون ترازو مانند که اسکن کنه و در باز بشه
منم حدسم اینه که بازی مشکل داره چون واقعا غیر عادیه تا من اسپیس رو میزنم سریع پرتابم میکننه اینجا!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)