من با سامسونگ زیاد کار کردم و راضی بودم کیفیت بدنش خوبه و خیلی کم دچار مشکل سخت افزاری میشه
300E5A A04 الان 1.100.000 هستش
من با سامسونگ زیاد کار کردم و راضی بودم کیفیت بدنش خوبه و خیلی کم دچار مشکل سخت افزاری میشه
300E5A A04 الان 1.100.000 هستش
اساتید با افزایش بودجه تا 1200 و تحقیق تو بازار برای نمونه های core i5 ، به دو مورد رسیدم یکی Fujisto AH-531 و دیگری هم Lenovo B-570
البته در جریان هستم که سری جدید لنوو 580 عرضه شده ولی فعلا تفاوت قیمتش با این مورد حدود 100-150 تومنه که دیگه بودجم نمیرسه
مشخصات هر دو به غیر کارت گرافیک یکی هست:
Intel core i5 2430M
RAM 4GB
HDD 500
و ....
ولی کارت گرافیک فوجیستو Geforce 525 هست و لنوو 410 ؛ البته با دستگاه نمیخوام کار گرافیکی یا گیم انجام بدم ولی میخوام بدونم که 410 حداقل از Intel HD graphics 3000 قویتر باشه
قاب + کیبورد لنوو هم خیلی عالی بود، کلا یه جورایی لنوو چشممو گرفته و فقط الان شک در مورد کارت گرافیک دارم![]()
بین این دو b570 گزینه بهتریه . لبتابی هست که از کارکردن باهاش لذت میبری و احساس میکنی اگه پرتابش کنی چیزیش نمیشه !!!!!
تا چند سال با هم دوستای خوبی هستید. اینو راست میگم. این ویژگی لبتابهای خشک و پایه ی لنوو هست. همانطور که خودم بیشتر از 5 ساله n500 دارم و مدتی هست بی 570 گرفتم اما هنوزم با ن500 کار میکنم وبی 570 خوابیده!!!
برتریهای b570 نسبت به 531
کیبورد خیلی بهتر!
تاچ پدش 2 برابره 531 هستش. کافیه یه بار به تاچ پد 531 نگاه خریدارانه کنی، همون لحظه درش رو می بندی و میگی نمیخوامش!
گرافیک 531 مسلما بهتره .
اگه اهل گیم هستی خب مناسب نیست. اما اگه مثل بازی نمیکنی 570 بهتره. در غیر این صورت باید دنبال لبتابی بگردی که گرافیکش از این دوتا هم بهتر باشه
راستی، یه نگاه به لنوو v570 بنداز، ظاهرش تقریبا مشابه بی 570 هست اما طرح فلز، گرافیکش هم فکر کنم 525 باشه که قویتره. قیمتش هم همون حدوداست!
از همه دوستانی که بنده رو راهنمایی کردند کمال تشکر رو دارم
با کمک و راهنمایی های اساتید بالاخره فوجیستو 531 رو گرفتم، از لنوو هم خیلی خوشم اومده بود ولی وقتی بنچ مارک دو تا کارت گرافیک رو کنار هم دیدم نظرم عوض شد گفتم اگه قراره با یه لپ تاپ حداقل 3-4 سال کار کنم بهتره که سخت افزارش قوی تر باشه تا قیافش
الان هم با همون دارم پست میدمواقعا عالیه کیفیتش، من که فعلا خوشم اومده !
اگه از دوستان کسی سوالی در مورد این لپ تاپ داشت بنده در خدمتم
ار مدیران هم تقاضا دارم تاپیک رو قفل کنند
با سپاس فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)