منم همون موقع نصب رو میگم
مرحله ای که میتونی اون کارا رو انجام بدی (حذف و فرمت کردن پارتیشن ها) بعد از مرحلهSetup is Starting ـه که سر این مرحله دیگه هنگ میکنه و جلو نمیره
منم همون موقع نصب رو میگم
مرحله ای که میتونی اون کارا رو انجام بدی (حذف و فرمت کردن پارتیشن ها) بعد از مرحلهSetup is Starting ـه که سر این مرحله دیگه هنگ میکنه و جلو نمیره
مشکل شما یا مربوط به سخت افزار سیستم میشه یا که نرم افزارسیستم سخت افزاری شاید هارد مورد داشته باشه یا که همونطور که گفتم پاور مشکل داره باشه که این دومورد باید چک کنید یا میتونید تو انجمن سخت افزار مطرح کنید شما بایوس سیستم آپدیت کنید حتما بعد ویندوز خودتون dvd عوض کنید ویندوز روی فلش بوت کنید برای بوت کردنشم از برنامه WinSetupFromUSB استفاده کنید البته ورژن بتای این برنامه رو دانلود کنید نصب کنید حجمش حول و حوش 17 مگ بعد با فلش اقدام به نصب ویندوز کنید برنامه رو وقتی اجرا کردین تیک گزینه دوم بزنید مسیر ویندوز 7 خودتون که داخل درایو قرارداره رو بدین روی دکمه Go کلیک کنید این دوم مورد انجام بدین اول یعنی آپدیت بایوس نصب ویندوز از طریق فلش بعد برین روی سخت افزار سیستم تو همون قسمتم که گفتم مطرح کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنماییتون
آپدیت بایوس رو چجوری باید انجام بدم تو این وضعیت ؟
دوستان مشکلم حل شد . ممنون از همهگفتم اینجا یه پستی بدم هم تشکر کرده باشم و هم اینکه روش کار رو توضیح داده باشم
به پیشنهاد یکی از دوستان فدورا لایو رو دانلود کردم و با استفاده از usb بوتش کردم . وقتی که بالا اومد هارد رو پاک کردم کلا (رو هارد لپتاپم چیز خاصی نداشتم جز یه سری نرم افزار که اونا رو هم منتقل کردم)
و حالا هم دارم ویندوز 7 نصب میکنم . تا اینجا که مشکلی نبوده و خیلی خوب پیشرفته
بازم ممنون از همگی![]()
داداشم مشکل شما رمته رم شما یکی ازچیپاش سوخته بایدرمتوعوض کنی اگه گارانتی داره ببرمرکزگارانتی
منم همین مشکلو دارم!!! نمیدونم باید چیکار کنم! میشه کمکم کنید؟!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)