تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: لپ تاپ تا 1.300

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    جهنم واقعی که با دست های خودمون ساختیم و داریم نابود ...

پيش فرض

این کسی که میگی اچ پی مشکل داره لپ تاپش واسه 5 سال پیشه ...
    منم اچ پی داشتم پس چرا مشکل نداشته ...
    این همه آدم تو این تاپیک ها اچ پی خریدن چرا یک نفر نگفته مشکل داره ...
    تاپیک غول خشمگین 500 صفحه رفته جلو یک نفر نگفته اچ پی بده اونوقت تو شوت که می خوای یه لپ تاپ بخری زود نتیجه گرفتی اچ پی بده ...
    برو همون لنوو رو بخر حیف آدم به امثال تو بخواد کمک کنه ...
    شما باید بکنن تو آستینتون تا بفهمین ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت

پيش فرض

اصلا برو نطرات رو تو سایت دیجی کالا زیر مدل های اچ پی فقط بخون ...
    برو review شو تو همین سایت ببین ..
    بعد می فهمی اچ پی چرا اوله تو همه جا ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لنوو زیر اچ پی هم نیست ...
    جای .... digikala رو بزن ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت

پيش فرض

این تاپیک رو هم بخونین یکی از دوستان از سری 7000 اچ پی گرفته ...

داره خودمونی میشه M343's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست گلم عرض کردم که پیشنهادی نمیدم اما از روی تجربه شخصی اگه بخوام انتخاب کنم اچ پی دیگه نمیخرم
    اچ پی تو ایران هیچ پشتیانی نداره اما حداقل اکثر لب تاب ها گارانتی دارن

اما حال پیشنهاد خودمو میگم
    اینی که من انتخاب کردم سامسونگه و خیلی تحقیق کردم
    ناظر انجمن سخت افزار هم تاییدش کردن قبلا
    این پیشنهاد فقط برای استفاده شخصیه اما مطمئنم بیشتر از لب تاب های شخصی بازدهی داره
    Samsung NP300E5Z-S03

با مشخصات

لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.3 کیلوگرمپردازنده: Intel 2450M 2.5GHz Core i5 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz

حافظه: 4 GB DDR3

هارد دیسک: 500 GB 5400RPM

کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT520MX DDR3 1024 MB

صفحه نمایش: 15.6" LED
    امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
    نام ها ديگر : Samsung 300E5Z-S03

قیمت 1280
    Last edited by M343; 20-08-2012 at 10:59.

5. این کاربر از M343 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت

پيش فرض

خوب شما نخر دلیل نمیشه که اچ پی بده اگه بده پس اون گارتنر که بزرگترین موسسه آمار و اطلاعات دنیاست چرت گفته اچ پی بهترینه ...
    مردم اروپا که اوسکول نیستن برن پول به آشغال بدن ...
    اصلا سری pavilion و envy رو دیدی یا کار کردی که میگی اچ پی نمی خری ...
    همین خود شما که این حرفو میزنی برو با یه کدومشون کار کن مطمئن باش اسم سامسونگ و لنوو رو دیگه نمیاری ...
    متاسفانه ما ایرانی ها خیلی فرهنگ بدی داریم خیلی بد هز هرچی خوشم بیاد آشغال باشه میگیم خوب از هر چی بدمون بیاد حتی اگه عالی باشه میگیم بد ...
    پس دیگه ما کی می خوایم درست شیم تو دینا اصلا دیگه مارو جزء آدم حساب نمی کنن به خاطرهمین چیزا اینم از وضعیت داخل ...
    شما پیشنهاد نده ولی اجازه بده اونایی که می دونن افراد رو درست راهنمایی کنن ...
    سامسونگ هم تازه کاره تو لپ تاپ و زیاد جالب نبست بهتره از کمپانی های تخصصی بخری که من بازم اچ پی رو پیشنهاد میدم ...
    4530 یا 4540 که خیلی بهتره گرافیک GDDR5 داره و کیفیت و دیزاین خیلی بالاتر ...
    گارانتی هم داره خوبشم داره درسته تحریم هست این جهنم اما این دلیل نمیشه هیچ ساپورتی نداشته باشه اتفاقا چون پرفروشه شرکت های خیلی معتبری گارانتی می کنن ...
    ضمنا اچ پی به کیفیت بالا مشهوره و چیزی نیست که بخواد خراب شه ...
    فکر کن یه درصد یه قطعه خراب شه تو یه لپ تاپ ...
    به نظرت اون کدوم قطعه ست ؟
    نهایتا یا هارد یا رم دیگه نمی تونه که بی دلیل مثلا screen یا مثلا اسپیکرش بسوزه ...
    خیلی از فروشگاه ها هم خودشون گارانتی و تعمیرگاه تخصصی دارن و چیزهایی رو که می فروشن خودشون ساپورت می کنن ...
    مثل گارانتی هایی که تو طبقه دوم پاساژ رضا هست که واقعا خیلی عالیه و ساپورت خیلی خوبی داره ...
    ضمنا شما فکر می کنی مثلا امتیازه که اسوس گارانتی رسمی داره ...
    چند برابر می کنن تو آستین مردم تازه خوشحالم هستن که خوب خریدن ...
    لپ تاپی که بخواد با گارانتی آرامش روانی بده به خریدار می خوام صد سال نده و همون بهتر که خراب شه ...
    وای اصلا باورم نمیشه همین شخص که می خواد لپ تاپ بخره و این تاپیکو زده انقدر سطحی باشه شما تا یه چیز گفتی زود نتیجه گرفت که بله دیگه اچ پی بده و ال و بل ...
    واقعا سطحیه این شخص تو تاپیک صبا هم همین طوره می خواد همه رو ارشاد کنه ولی خودش ...
    متاسفم که اصلا جوابشو دادم واقعا پشیمونم ...
    Last edited by 1DL0VeB0Y; 20-08-2012 at 11:18.

داره خودمونی میشه M343's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خوب شما نخر دلیل نمیشه که اچ پی بده اگه بده پس اون گارتنر که بزرگترین موسسه آمار و اطلاعات دنیاست چرت گفته اچ پی بهترینه ...
    مردم اروپا که اوسکول نیستن برن پول به آشغال بدن ...
    اصلا سری pavilion و envy رو دیدی یا کار کردی که میگی اچ پی نمی خری ...
    همین خود شما که این حرفو میزنی برو با یه کدومشون کار کن مطمئن باش اسم سامسونگ و لنوو رو دیگه نمیاری ...
    متاسفانه ما ایرانی ها خیلی فرهنگ بدی داریم خیلی بد هز هرچی خوشم بیاد آشغال باشه میگیم خوب از هر چی بدمون بیاد حتی اگه عالی باشه میگیم بد ...
    پس دیگه ما کی می خوایم درست شیم تو دینا اصلا دیگه مارو جزء آدم حساب نمی کنن به خاطرهمین چیزا اینم از وضعیت داخل ...
    شما پیشنهاد نده ولی اجازه بده اونایی که می دونن افراد رو درست راهنمایی کنن ...
    سامسونگ هم تازه کاره تو لپ تاپ و زیاد جالب نبست بهتره از کمپانی های تخصصی بخری که من بازم اچ پی رو پیشنهاد میدم ...
    4530 یا 4540 که خیلی بهتره گرافیک GDDR5 داره و کیفیت و دیزاین خیلی بالاتر ...
    گارانتی هم داره خوبشم داره درسته تحریم هست این جهنم اما این دلیل نمیشه هیچ ساپورتی نداشته باشه اتفاقا چون پرفروشه شرکت های خیلی معتبری گارانتی می کنن ...
    ضمنا اچ پی به کیفیت بالا مشهوره و چیزی نیست که بخواد خراب شه ...
    فکر کن یه درصد یه قطعه خراب شه تو یه لپ تاپ ...
    به نظرت اون کدوم قطعه ست ؟
    نهایتا یا هارد یا رم دیگه نمی تونه که بی دلیل مثلا screen یا مثلا اسپیکرش بسوزه ...
    خیلی از فروشگاه ها هم خودشون گارانتی و تعمیرگاه تخصصی دارن و چیزهایی رو که می فروشن خودشون ساپورت می کنن ...
    مثل گارانتی هایی که تو طبقه دوم پاساژ رضا هست که واقعا خیلی عالیه و ساپورت خیلی خوبی داره ...
    ضمنا شما فکر می کنی مثلا امتیازه که اسوس گارانتی رسمی داره ...
    چند برابر می کنن تو آستین مردم تازه خوشحالم هستن که خوب خریدن ...
    لپ تاپی که بخواد با گارانتی آرامش روانی بده به خریدار می خوام صد سال نده و همون بهتر که خراب شه ...
    وای اصلا باورم نمیشه همین شخص که می خواد لپ تاپ بخره و این تاپیکو زده انقدر سطحی باشه شما تا یه چیز گفتی زود نتیجه گرفت که بله دیگه اچ پی بده و ال و بل ...
    واقعا سطحیه این شخص تو تاپیک صبا هم همین طوره می خواد همه رو ارشاد کنه ولی خودش ...

داریم به حاشیه میریم اما با pavilion dv9000 کار کردم
    نظرات گفته شد تصمیم با استارتره !

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت

پيش فرض

اوه dv9000 میدونی چقدر قدیمیه ...
    خدایی خیلی باحالی با یه اچ پی قدیمی با چیپ مشکل دار انویدیا خریدی اومدی میگی اچ پی بده ...واقعا که ...
    اصلا برای من مهم نیست اون آدم شوت چی بخره امیدوارم یه چیز بخره که همون روز بترکه فقط شما اصلا کار درستی نکردی که اومدی و اطلاعات اشتباه دادی ...

فقط برو اچ پی هارو ببین تو سایت دیجی و نطرات رو بخون و از اونایی که دارن بپرس همین واست کافیه که دیگه اسم برند دیگه ای رو نیاری ...
    ضمنا فکر هم نکن من اچ پی واسم مثل ناموسه و دارم متعصبانه دفاع می کنم اما همیشه از بهترین دفاع کردم و می کنم ...
    اچ پی آشغال اوله و لنوو تو قعر جدول داره سوت می زنه ...
    مردم اروپا هم که اصلا آدم نیستن هیچی نمی فهمن میرن پول به آشغال امریکایی میدن ...
    Last edited by 1DL0VeB0Y; 20-08-2012 at 11:32.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت

پيش فرض

این pavilion dv9000 که می بینین چیپ انویدیا داشته و مشکل دار هم بوده و گرمای زیادی تولید می کرده این چیپ که تو بعضی موارد دمای بالای 100 می رفته و می سوخته ...مال 6 سال پیشه یا بیشتر ...

این pavilion dv6 - 7000 هست که واسه 2012 ...

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

برو همون لنوو رو بخر حیف آدم به امثال تو بخواد کمک کنه ...
    شما باید بکنن تو آستینتون تا بفهمین ...
    ببین من اگه میدونستم شما همون یوزر اون تاپیک صبانت هستی اصلا باهات دهن به دهن نمیشدم باز ادامه نمیدم شما هی من رو مورد خطاب قرار میدی
    شما زمانی که نمیدونستی فرق ف با ق چیه من کامپیوتر داشتم و الان هم ادمین شبکه چندین کارخونه و شرکت هستم و اینکه مشورت میگیرم هیچ دلیل این نیست که اطلاعات ندارم اینا
    از مشورت چیزهایی در میاد که علم شخصی بر آن برتری نداره ولی شما اون دفعه هم بهت گفتم اونقدر سنت قد نمیده که اون حرفی که قبلا زدم درک کنی
    الان هم چون داری از روی تعصب حرف میزنی من اصلا هیچ حرفی باهات ندارم و همیشه از آدم تعصبی بدم میومده
    توی تخصص خودمم آدم های این چنینی زیاد دیدم
    این بحث از طرف من تموم شده است و تاپیک هم درخواست ترش شدنش رو میدم

دوست گلم عرض کردم که پیشنهادی نمیدم اما از روی تجربه شخصی اگه بخوام انتخاب کنم اچ پی دیگه نمیخرم
    اچ پی تو ایران هیچ پشتیانی نداره اما حداقل اکثر لب تاب ها گارانتی دارن

اما حال پیشنهاد خودمو میگم
    اینی که من انتخاب کردم سامسونگه و خیلی تحقیق کردم
    ناظر انجمن سخت افزار هم تاییدش کردن قبلا
    این پیشنهاد فقط برای استفاده شخصیه اما مطمئنم بیشتر از لب تاب های شخصی بازدهی داره
    Samsung NP300E5Z-S03

با مشخصات

لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.3 کیلوگرمپردازنده: Intel 2450M 2.5GHz Core i5 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz

حافظه: 4 GB DDR3

هارد دیسک: 500 GB 5400RPM

کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT520MX DDR3 1024 MB

صفحه نمایش: 15.6" LED
    امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
    نام ها ديگر : Samsung 300E5Z-S03

قیمت 1280
    سلام
    ممنونم عزیزم من هم به این مدل سامسونگ خودم رسیده بودم و شاید هم این رو برداشتم ولی مدل های لنووو و بعضی اچ پی فینگرپرینت هم دارن که برای من خیلی مهم هست
    چون من لپ تاپ تا حالا از دست دادم و خیلی از داده هام رو از دست دادم دوست دارم این یکی که میخرم دوباره یک سکوریتی بالایی داشته باشه فراتز از نرم افزاری و جوری جزو کانفیگ خودش حساب بشه
    ولی این مدل رو حتما مد نظر دارم
    با این دوستمون بحث الکی نکن ایشون از روی تعصب حرف میزنه
    من گفته ایشون رو ملاک قرار ندادم همون اول هم حرف خودم این بود که چون گارانتی نداره من دنبالش نمیرم اصلا هم توی گفته هام بد بودن برندش اینا نبود
    آدم شناس هم شدی ؟ به همین زودی که چنتا پست رو از طرف یکی بخونی تشخیص بدی چطوری هست
    توی صبانت هم شما یک پست من رو پیدا کن که بقیه رو میخواستم ارشاد کنم بعد بگو
    خوبه توی پشیمونی باقی بمون و ارزش خودت رو دیگه پایین تر نیار

11. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت

پيش فرض

اوه چقدرم واسه خودش پپسی باز می کنه ...
    خداروشکر آلزایمرم داری ...
    من کدوم یکیشونم که باهام بحث کردی ؟
    تو کلا روزی 1000 باز بحثت میشه با همه تو تاپیک ها ...
    داداش گلم ادمین شبکه کامپوتری نه نصاب ADSL صبانت واسه کارخونه های داغون مشهد فعلا فقط در همین حدی ..
    میری ADSL دیگران رو مکشو باز می کنی و شبانه دانلو می کنی یبعد میای تو تاپیک صبا میگی من انقدر دانلود کردم واسم سوت بزنین ...
    بیا دیگه خودت داری اعتراف می کنی حرفی که اون دفعه زدی فقط حس می کنی از همه برتری و باید همه رو ارشاد کنی ...
    فک کن تو یه درصد بخوای به من چیزی یاد بدی ...
    اگه تو نصابی من فارغ التحصیل برق هستمو دارم پروازم شروع می کنم پس بدون قابل قیاس نیستی ...
    خودستایی هم نمی کنم مثل تو فقط گفتم بدونی حرف الکی اسنخون نداره که می زنی ...
    خوبه 20 تا سند گذاشتم که بهترین هست آمار گارتنرو اگه سواد داری بخون واسه auguest 2012 ...
    ضمنا حداقل انقدر جرائت داشته باش به عنوان میهمان نیا نظراتو بخون برو هر کی نفهمه واسه من تابلویی ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •