منم فکر نمی کنم کیفیت صدای ایسوس به پای Hp برسه.ممکنه بلندیش بیشتر باشه ولی کیفیت صدا مخصوصا برای هدفون hp بهتره.چون خودم تجربه کردم.البته با N56 کار نکردم.ولی بعید می دونم تو این زمینه به beats برسه.حد اقل تو کیفیت.حتی اگه اسپیکرهای ایسوس کمی بهتر هم باشند hp تو تنطیمات کارت صدا برای هدفون کاملا جبران می کن به نظرم.تازه N56 مثل N55 از B&O هم برای اسپیکر استفاده نکرده گویا و مال خودش رو گداشته.البته اون هم با کیفیته
کیفیت صفحه نمایش ایسوس شاید یه کم بهتر باشه از بقیه.روشناییش رو که تو نوت بوک چک دیدم انگار از بقیه بالاتره و به نظرم خیلی زیاد بود.نمی دونم چرا؟!میانگین روشناییش بیشتر از 400cd /m^2 بود.اون دو تا هم تقریبا مثل همند.رنگهای y580 یه مقدار جزیی بهتره.ولی زائیه دیدش رو یه کلیپ دیدم که مال Hp بهتر بود.با اینکه همه جا می گند مثل همند تقریبا lcd ها.(منظورم هر دو hd هست.)در مورد fhd همه اذعان کردند hp فوق العاده است.چه زاویه دید و چه کنتراست و رنگ.fhd این مدل هم Matt هست و glossy نیست.حتی بعضیها با پنلهای ips مقایسه کرده بودند!!در کل اگه بتونی مدل fhd این hp رو پیدا کنی به نظرم فوق العاده است.ولی فکر نمی کنم اومده باشه
در هر صورت هر سه مدل خوب هستند.فکر نکنم پشیمون شی از هیچ کدوم.هر کدوم برتریهای خودشون رو دارند که خودت باید انتخاب کنی کدوم برات مهمتره