تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 53

نام تاپيک: تاپیک جامع استان خوزستان / خوزستانی های مقیم پی سی ورلد

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام

منم با مطلب بالا کاملا موافقم

این ما هستیم که باید باعث پیشرفت سرزمین خودمان بشیم و از دیگران انتظار داشتن و به امید اونها نشستن بی فایده است

این روزگار و حال و احوال ما هم تقسیر خودمون است و از ماست که برماست

منم بعد از 10 سال وقتی به خوزستان برگشتم واقعا از کمبودها و نوافص زیاد و ریشه ای اینجا ناراحت شدم و می خواستم هرجور شده برگردم تهران، ولی دیدم که بالاخره باید ایستاد و از یک جا شروع کرد.

اگه دقت کرده باشید اکثر هموطن های استان های دیگه هستند که میان اینجا و از ثروت و منابع خوزستان استفاده می کنند (مخصوصا اصفهانی ها و...) و مردم نجیب و زحنت کش این استان در مرحله بعد قرار دارند (اگه یه سر به شهرک های صنتعتی شهر های مختلف استان بزنید کاملا مشهود هست)

امیدوارم که بتونیم دست به دست هم یکی یکی و به سرعت این عقب موندگی ها و نواقص رو جبران کنیم.

2. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بــه بــه ! آقا ما هم به جمع بچه های خوزستانی این تاپیک پیوستیم !

خیلی خوشحالم که میبینم هم استانی هام تو پی سی فــعالیت خوبی دارن.

اول کاری با اجازه‌تون یه پیشنهاد دارم که امیدوارم دوستان موافق باشن باهاش؛

پیشنهاد می کنم اسم تاپیک به : " خــوزســتان ؛ دیـــار مـردمان خـونگـرم " تغییر پیدا !

چرا که اینجوری هم اسم تاپیک کاملـتر میشه(کل استان رو پوشش میده) و هم یه معرفی خیلی مختصر از استان (ویژگی شاخص مردم این استان) هست !

نظر دوستان چیه؟ !

4. 2 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام مسعود جان

اسم تاپیک بیشتر بخاطر این بود که خوزستانی هایی که تو انجمن هستند و هزار ماشاا... پست بالا و قدیمی هم هستند بیشتر دور هم جمع بشن

به نظرم اسمی که الان داره یکم خودمونی تر و تحریک پذیریش بیشتره

اسم شما هم برای تاپیک جالب و قشنگ و نشون دهنده ویژگی شناخته شده مردم خوزستان هست و البته رسمیتش بیشتره

6. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

من هم اصالتا خوزستانی هستم ... دزفول .
    به خوزستان خیلی ظلم میشه . از اول همین طور بوده و خواهد بود و من بشخصه حدس می زنم بغیر از مواردی که مردم بشخصه پیگیری و اهتمام داشتن ، در سایر موارد خوزستان به شدت محرومه .
    متاسفانه بنده خیلی خیلی دورم از خوزستان ولی مفتخرم به خاک و آفتاب سوزانش .

شاد و پیروز باشید دوستانم .

8. 2 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ولی آرش جان فکـر کنم واسه دور هم جمع کردن بچه های خوزستان از گروه های اجتماعی استفاده بشـه بهتر بـاشه !
    منظورم اینه که اینــجا یه شــکل معــرفی گـونه از استان بـاشه بهتره تا صحبت کردن هم استانی ها (البته صحبت ها ؛ گلایه ها و مشکلات و سایر حرف ها هم میتونه مطرح بشه همینجا) .
    در کل هر جـور که صلاح میدونی

+
    یــک عــکس هــوایی از شــهــر بــاستانی شــوش در ســال 1367

10. 5 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

من هم اصالتا خوزستانی هستم ... دزفول .
    به خوزستان خیلی ظلم میشه . از اول همین طور بوده و خواهد بود و من بشخصه حدس می زنم بغیر از مواردی که مردم بشخصه پیگیری و اهتمام داشتن ، در سایر موارد خوزستان به شدت محرومه .
    بله نکته ای که همه روش اتفاق نظر دارند همین نکته هست

نمی دونم چرا مردم اینجا مثل بعضی از استانهای دیگه اینقدر برش ندارند درحالیکه مدیون هیچ استان دیگه ای نیستند و تازه این بقیه استان ها هستند که اکثرمواد اولیه شون رو از اینجا واسشون می برند

جرم این مردم سربزیری و قناعت و صبر زیاد در مشکلات هست

بقول قیصر امین پور دلی سربلندو سری سر به زیر.....

واقعا اهواز رو میشه با بقیه کلان شهر های ایران مقایسه کرد؟؟

ولی آرش جان فکـر کنم واسه دور هم جمع کردن بچه های خوزستان از گروه های اجتماعی استفاده بشـه بهتر بـاشه !
    منظورم اینه که اینــجا یه شــکل معــرفی گـونه از استان بـاشه بهتره تا صحبت کردن هم استانی ها (البته صحبت ها ؛ گلایه ها و مشکلات و سایر حرف ها هم میتونه مطرح بشه همینجا) .
    در کل هر جـور که صلاح میدونی

+
    یــک عــکس هــوایی از شــهــر بــاستانی شــوش در ســال 1367

عکس خیلی قشنگی بود ولی کاشکی جدیدتر و مربوط به سال های اخیر رو هم بزاری

12. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض ابشار شیوند

جاتون خالی روز عید فطر با بچه ها قرار گذاشتیم واسه اولی بار رفتیم ایذه (بچه خوزستان رو داشته باش)

نمی دونستم این شهر از خیلی از شهر های دیگه مثل شوش هم قدیمی تر هست و اثار باستانی زیبا و قشنگی داشت مثل شکف سلمون که مربوط به عصر ایلامی ها بود

اما نمیخوام واستون از ایذه بگم میخوام واستون از حایی تو خوزستان بگم که پر از باغ انار و گردو و انجیر هست

باورتون میشه !!!! (خدایا این استان دیگه چی نداره)

بعدازظهر رفتیم سد کارون سه

5 کیلومتر بعد از سد، و بعد از گذشتن از پل های حلالی معروف که رو دریاجه سد زدند می رسید به منطقه حفاظت شده شیوند

شیوند دو راه داره یه راه آبی با استفاده از قایق های بزرگی که توانایی حمل اتومبیل رو هم دارند (چون جاده اصلی الان زیر دریاچه است) و یه راه دیگه که از دهدز و سادات میره و چون همش اسفالت نشده زیاد جالب نیست.

ما از طریق این کشتی های کوچک رفتیم که حدود یک ساعت و ربع طول دریاچه رو میرند تا به شیوند برسند البته می تونید ماشین تون رو هم با این کشتی ها ببرید ولی ما ترجیح دادیم که ماشین رو همون ور تو پارکینگ بزاریم و فقط خودمون و وسایلمون رو بردیم

البته استفاده این کشتیها مجانی هست و از طرف سازمان نیرو- آب و برای رفاه حال روستاهاییانی که جادشون زیر اب رفته گذاشته شده اند

وقتی به روستا رسیدن از باورتون نمیشه که شما تو خوزستان هستید هوا فوق العاده عالی و لطیف بود و پر از باغ های گردو و انار و انجیر و ... بود

بعد از استراحت تو یک از باغها رفتیم ابشار شیوند که حدود ربع ساعت بعد از روستای شیوند قرار داره

یه اب شار بلند با آب بسیار سرد که هر کاری کردیم بریم زیرش از شدت فشار و سرما نتونستیم

هنوز یکی دو ماه تا رسیدن انارها و گردوها وقت بود جاتون خالی کلی انجیر خشک و عسل طبیعی خریدیم

جای خیلی خوب و قشنگی هست اصلا از دستش ندید که پشیمون می شید

اصل عکس ها دست یکی از بچه هاست (که هنوز بدستم نرسیده) ولی خودم چندتا عکس گرفته بودم که فعلا واستون میزارم (البته کیفیتشون پایینه)

Last edited by arash59b; 28-08-2012 at 14:34.

14. 4 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mrtrevenge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی بچه های خوزستانی
    من اگه خدا بخواد با توجه به رتبم و انتخاب رشتهای که کردم و وضع جدید دانشگاه صنعت نفت که دختر نمی گیره!!!!! احتمال زیاد اهواز مهندسی نفت قبول شم اینو با توجه به نرم افزار های انتخاب رشته هم میگم!
    من خودم اهل کرمانشاهم رتبم طوری بود که دانشگاه های تهران احتمال داشت صنایع عمران نقشه این رشته ها قبول بشم اما من خودم به نفت علاقه داشتم!!! خانواده که کلا ناراضی بودن و میگفتن کجا میخوای بری مگه از جونت سیر شدی؟!!! حتی بعضی از رفیق هام میگن سر دوهفته بر میگردی از دست هوای شرجی و گرم!!
    خلاصه که همه میگن اب شرب نداره و...
    میخواستم نظرتون بدونم خیلی نا امید شدم . شرایط شهر و فرهنگ مردمش و جاهای دیدنیشو و.. خلاصه هر چی که به نظرتون اهمیت داره اگه برام بگین ممنون میشم در ضمن تا حالا خوزستان نیومدم با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    تابستونها دانشگاه اهواز تعطیله. یعنی ترم تابستونی نداره. دانشگاه نفت به گمونم همینطور باشه.
    شما ازاینور تا پایان آبان یا نهایت نیمه آذر و از اونور از اول خرداد یا
    نیمه اردیبهشت، باید گرما را تحمل کنید.
    الآن تو هر ده کوره ای هم که بری، آب بطری بندی (!) پیدا میشه. بیشتر خونه ها و گمونم خوابگهها دستگاه تصفیه آب دارند.
    به هرحال، هر که را طاووس خواهد، جور هندوستان کشد.
    Last edited by saeediranzad; 28-08-2012 at 15:41.

17. 2 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

همونطور که سعید جان گفت به غیر از گرما فکر نکنم مشکل دیگه ای داشته باشی بستگی به خودت هم داره اکثرا بعد از یک سال عادت می کنند

من کرمانشاه هم بودم بالاخره هرچی باشه اینجا جزء کلان شهر های ایران هست و رتبه دانشگاه هاش هم بالاتر از خیلی استان های دیگه است مخصوصا واسه نفت و گرایش هاش بهترین جاست

19. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •