تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید Samsung Galaxy S Advance

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان اومدن iphone 5 تاثیری بر بازار ایران میزاره؟ نخریم وایسیم تا اون بیاد چطوره؟

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من دارم بحث رو دنبال میکنم در این بین این گوشی رو هم دیدم تقریبا هم قیمت XPERIA P هست نظرتون راجبش چیه؟؟

واقعا ادم گیج میشه چی بگیره!!!!!!

HTC Desire V

Last edited by tranceyou; 23-08-2012 at 11:19.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اینم یه مدل از LG دوستان این رو هم بگن چطوره؟؟؟

واقعا ادم گیج میشه چی بگیره!!!!!!!!

LG Optimus 3D P920

Last edited by tranceyou; 23-08-2012 at 11:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من این ال جی رو باش کار کردم..یه دکمه بغلشه که میزنی مثلا 3 بعدی میشه..بی تعارف بگم بدم اومد از 3 بعدی کلا !! یه کاربری خوب گفته بود شبیه اون خط کش قدیمی ها که روش عکس داشت مثلا عوض میشد از هر زاویه ای که نگاه میکردی !! عین اوناست.امکاناتش بد نیست ولی خیلی ها از مصرف زیاد باتریش شاکی بودن تو سایتای دیگه..باز p970 چون ارزونتره بنظرم بهتره از این.خیلی هم سبکه یه جور جالبی اصلا !
    در مورد htc هم نظر شخصی من اینه که از این مارک خرید نمیکنم..عرض کردم نظر شخصیم..خرابیاش زیاد به چشمم میاد هر چند مشخصات خوبی داشته باشه..یه مشکل دیگه هم دوام کمه اوناست.گوشی چند نفر از دوستانم که داشتند رو دیدم انگار ماله 10 سال پیشه..حالا طرف پارسال خریده مثلا.رنگاش زود میره و گوشی خیلی خسته میشه از نظر ظاهری..عیب های تخصصیش که دیگه بماند..نمیدونم زردی lcd و داغ شدن و پریدن انتن و ...

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من این ال جی رو باش کار کردم..یه دکمه بغلشه که میزنی مثلا 3 بعدی میشه..بی تعارف بگم بدم اومد از 3 بعدی کلا !! یه کاربری خوب گفته بود شبیه اون خط کش قدیمی ها که روش عکس داشت مثلا عوض میشد از هر زاویه ای که نگاه میکردی !! عین اوناست.امکاناتش بد نیست ولی خیلی ها از مصرف زیاد باتریش شاکی بودن تو سایتای دیگه..باز p970 چون ارزونتره بنظرم بهتره از این.خیلی هم سبکه یه جور جالبی اصلا !
    در مورد htc هم نظر شخصی من اینه که از این مارک خرید نمیکنم..عرض کردم نظر شخصیم..خرابیاش زیاد به چشمم میاد هر چند مشخصات خوبی داشته باشه..یه مشکل دیگه هم دوام کمه اوناست.گوشی چند نفر از دوستانم که داشتند رو دیدم انگار ماله 10 سال پیشه..حالا طرف پارسال خریده مثلا.رنگاش زود میره و گوشی خیلی خسته میشه از نظر ظاهری..عیب های تخصصیش که دیگه بماند..نمیدونم زردی lcd و داغ شدن و پریدن انتن و ...

ممنون از راهنماییت دوست من ، پیشنهاد شما تو رنج 650 تومن چه گوشی هست که اینچش از4 باشه حالا بالاتر که بهتر البته بالاترش گرون تره و از لحاظ وب و تاچش هم مشکلی نداشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abolfazl_Real's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

HTC Desire V فکر کنم تک هسته ای و با این قیمت اصلا مناسب نیست
    LG Optimus 3D P920 سخت افزارش تقریبا تو مایه های گلکسی اس 2 هست
    و صفحش هم سه بعدیه
    و گزینه ی خوبی میتونه باشه
    به نظر من تنها ایرادش رم 512ش هست
    ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ممنون از راهنماییت دوست من ، پیشنهاد شما تو رنج 650 تومن چه گوشی هست که اینچش از4 باشه حالا بالاتر که بهتر البته بالاترش گرون تره و از لحاظ وب و تاچش هم مشکلی نداشته باشه
    بودجه ی من هم نزدیک به شماست..والا یه ذره فعلا مردد شدم نسبت به خرید چون این مقدار پول کمی نیست و برای من زیاده خرج کردنش و کسی هم نیستم که هر 2 سال یه بار گوشی بخرم..می خرم تا دستم بمونه و کار کنه ولی الان گوشی هایی که توی این قسمت از بازار جا خوش کردند همشون رفتنی هستند..مشخصات کاملی که ادم بدونه قراره عمر کنه رو هیچکدوم ندارن..هر کدوم یه جاشون میلنگه..ایس کریم هم که خودش یه داستانیه..خلاصه از یه طرف میگم نگیرم مدل های جدیدی بیاد شاید بازار یه تکونی بخوره از یه طرف هم که دلار رو میدونید خودتون داره دوباره میره بالا...
    البته شما یه نیم نگاهی هم میتونی به xperia arc S بندازی..قیمتش کمتر از اونیه که میخوای..ایس میگیره و بزرگه سایز صفحه اش.گوشیه خوبیه

8. این کاربر از seido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

اگه آدمی هستین که حالا حالاها گوشی عوض نمیکنین و بودجشو دارین خرید آرک اس اصلا مناسب نیست...

شما هر گوشی داشته باشی بدون عیب نیست مطمئن باشه مگه اینکه بخوای بالای 1 میلیون خرج کنی...

چه توقعی از یه گوشی داری؟!

همین اکسپریا پی خیلی خیلی مناسبه نگران آندروید 4 هم نباش چون سونی اصلا شرکت بدقولی نیست...

10. این کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه armin 76's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منم نظرم رو همون xperia p ه

12. این کاربر از armin 76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد مقایسه بین Xperia P و Advance باید بگم به شخصه با گالکسی خیلی حال میکنم اما متاسفانه گوشی ای که در سال 2012 خروجی HDMI و OTG نداشته باشه اصلاً بدرد نمیخوره... اگر Advance همین 2 مورد رو داشت ، از نظر من برتر بود.

در ضمن آرمین جان من ازت تشکر میکنم که بدون تعصب به کاربرا مشاوره میدی و اینو دارم جدی میگم... ممنون که وقتتو میزاری واسه کمک به دوستات

14. 2 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •