دوستان اومدن iphone 5 تاثیری بر بازار ایران میزاره؟ نخریم وایسیم تا اون بیاد چطوره؟
دوستان اومدن iphone 5 تاثیری بر بازار ایران میزاره؟ نخریم وایسیم تا اون بیاد چطوره؟
دوستان من دارم بحث رو دنبال میکنم در این بین این گوشی رو هم دیدم تقریبا هم قیمت XPERIA P هست نظرتون راجبش چیه؟؟
واقعا ادم گیج میشه چی بگیره!!!!!!
HTC Desire V
![]()
Last edited by tranceyou; 23-08-2012 at 11:19.
اینم یه مدل از LG دوستان این رو هم بگن چطوره؟؟؟
واقعا ادم گیج میشه چی بگیره!!!!!!!!
LG Optimus 3D P920
![]()
Last edited by tranceyou; 23-08-2012 at 11:19.
من این ال جی رو باش کار کردم..یه دکمه بغلشه که میزنی مثلا 3 بعدی میشه..بی تعارف بگم بدم اومد از 3 بعدی کلا !! یه کاربری خوب گفته بود شبیه اون خط کش قدیمی ها که روش عکس داشت مثلا عوض میشد از هر زاویه ای که نگاه میکردی !! عین اوناست.امکاناتش بد نیست ولی خیلی ها از مصرف زیاد باتریش شاکی بودن تو سایتای دیگه..باز p970 چون ارزونتره بنظرم بهتره از این.خیلی هم سبکه یه جور جالبی اصلا !
در مورد htc هم نظر شخصی من اینه که از این مارک خرید نمیکنم..عرض کردم نظر شخصیم..خرابیاش زیاد به چشمم میاد هر چند مشخصات خوبی داشته باشه..یه مشکل دیگه هم دوام کمه اوناست.گوشی چند نفر از دوستانم که داشتند رو دیدم انگار ماله 10 سال پیشه..حالا طرف پارسال خریده مثلا.رنگاش زود میره و گوشی خیلی خسته میشه از نظر ظاهری..عیب های تخصصیش که دیگه بماند..نمیدونم زردی lcd و داغ شدن و پریدن انتن و ...
ممنون از راهنماییت دوست من ، پیشنهاد شما تو رنج 650 تومن چه گوشی هست که اینچش از4 باشه حالا بالاتر که بهتر البته بالاترش گرون تره و از لحاظ وب و تاچش هم مشکلی نداشته باشه
HTC Desire V فکر کنم تک هسته ای و با این قیمت اصلا مناسب نیست
LG Optimus 3D P920 سخت افزارش تقریبا تو مایه های گلکسی اس 2 هست
و صفحش هم سه بعدیه
و گزینه ی خوبی میتونه باشه
به نظر من تنها ایرادش رم 512ش هست
....
بودجه ی من هم نزدیک به شماست..والا یه ذره فعلا مردد شدم نسبت به خرید چون این مقدار پول کمی نیست و برای من زیاده خرج کردنش و کسی هم نیستم که هر 2 سال یه بار گوشی بخرم..می خرم تا دستم بمونه و کار کنه ولی الان گوشی هایی که توی این قسمت از بازار جا خوش کردند همشون رفتنی هستند..مشخصات کاملی که ادم بدونه قراره عمر کنه رو هیچکدوم ندارن..هر کدوم یه جاشون میلنگه..ایس کریم هم که خودش یه داستانیه..خلاصه از یه طرف میگم نگیرم مدل های جدیدی بیاد شاید بازار یه تکونی بخوره از یه طرف هم که دلار رو میدونید خودتون داره دوباره میره بالا...
البته شما یه نیم نگاهی هم میتونی به xperia arc S بندازی..قیمتش کمتر از اونیه که میخوای..ایس میگیره و بزرگه سایز صفحه اش.گوشیه خوبیه
اگه آدمی هستین که حالا حالاها گوشی عوض نمیکنین و بودجشو دارین خرید آرک اس اصلا مناسب نیست...
شما هر گوشی داشته باشی بدون عیب نیست مطمئن باشه مگه اینکه بخوای بالای 1 میلیون خرج کنی...
چه توقعی از یه گوشی داری؟!
همین اکسپریا پی خیلی خیلی مناسبه نگران آندروید 4 هم نباش چون سونی اصلا شرکت بدقولی نیست...
منم نظرم رو همون xperia p ه
در مورد مقایسه بین Xperia P و Advance باید بگم به شخصه با گالکسی خیلی حال میکنم اما متاسفانه گوشی ای که در سال 2012 خروجی HDMI و OTG نداشته باشه اصلاً بدرد نمیخوره... اگر Advance همین 2 مورد رو داشت ، از نظر من برتر بود.
در ضمن آرمین جان من ازت تشکر میکنم که بدون تعصب به کاربرا مشاوره میدی و اینو دارم جدی میگم... ممنون که وقتتو میزاری واسه کمک به دوستات![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)