سلام مجدد
یه مقداری کار که کردم نتیجه رو میگم
چون اتفاقا این چندروزه به شدت کارم با vmware زیاده خواهد بود
در ضمن متوجه نشدم منظورتون از تغییر کانکشن ها چی بود؟
سلام مجدد
یه مقداری کار که کردم نتیجه رو میگم
چون اتفاقا این چندروزه به شدت کارم با vmware زیاده خواهد بود
در ضمن متوجه نشدم منظورتون از تغییر کانکشن ها چی بود؟
دسکتاپم از منوی استارت رفته چطوری برش گردونم
برین تو استارت D رو بزنین میره تو سرچ با حرف D و اولین گزینه ای که میاره دسکتاپ هست روش راست کلیک کنین و Pin to start رو بزنین...
به نظر منم خیلی از نرم افزارها با ویندوز 8 سازگار نیستند. من چند تا نرم افزار portable رو تست کردم
که اصلا پنجرشون رو نشون نمیداد و بعد از تقریبآ 2 ثانیه بدون هیچ اروری از لیست پروسه ها خارج میشدن.
یکی از این نرم افزارها برام خیلی مهم بود ( 4Videosoft Video Converter Platinum ) . توی همین یک روزی
که این OS رو تست کردم بازی rage رو هم نصب کردم که اون هم همین مشکل رو داشت و این تنها بازیی بود که تست کردم.
با این حساب احتمالآ نرم افزارهای زیادی با این ویندوز مشکل خواهند داشت . در ضمن اینو هم بگم
که خیلی سعی کردم از Compatibility mode این مشکل رو حل کنم ولی جواب نداد. امیدوارم حداقل در آپدیت های
بعدی این مشکلات حل بشه.
دوستانی که مشکل عدم سازگاری ندارن لطفآ بگن از چه نوع ویندوزی استفاده میکنن. 32 بیت یا 64 بیت. چون این مورد هم میتونه تاثیرگذار باشه. یادم میاد وقتی ویندوز 7 تازه اومده بود خیلی از نرم افزارها توی 64 بیت اجرا نمیشد. من که ویندوز 8 رو 32 بیت نصب کردم و اصلآ راضی نیستم. ورژن 64 بیت هم ندارم.
واقعآ خیلی ستمه , یادم میاد قبلآ بعضی از این نرم افزارها رو تونسته بودم روی ابونتو اجرا کنم!
دوستان من ویندوز 7 رو با همه نرم افزارهایی که قبلا روش نصب کرده بودم و تنظیماتشون به ویندوز 8 آپگرید کردم و الان همه اون نرم افزارها بدون هیچ مشکلی دارن کار میکنن.
تنها مشکلی که دارم اینه که هیچ کدم از برنامه های مترو به جز mail نمیتونن به اینترنت وصل بشن،
مخصوصا store که به نظر میاد مایکروسافت دسترسی به اونو کلا برای ایران بسته چون از سایتش هم نمیشه وارد شد، حتی با ------...!
هرکی تونسته این مشکل رو حل کنه ما رو هم بی نصیب نذاره...
روی لپتاپم که اچ پی 6080 هست در کنار وین7 اوریجینال وین8 64 بیتی انترپرایز به راحتی نصب و اکتیو کردم و با استفاده از نرم افزار درایور جنیوس تمام درایور های لازمو دانلود و نصب کردم فقط یه مشکل دارم که به درایور گرافیک مربوط میشه با وجود اینکه آخرین نسخه که با ویندوز 8 هم مثلا سازگاری داره رو نصب کردم ولی خود وبندوز میگه درایور مناسب نصب نیست و امکان استفاده از کارت گرافیک ای ام دی روی لپ تاپ وجود نداره و تنها از گرافیک اینتل میشه استفاده کرد در وین7 امکان سوئیچ بین گرافیک هم برای کاهش مصرف باطری وجود داشت که در 8 فعلا وجود نداره...دوستان نظری دارن یا با درایور بعدی گرافیک که بیاد ممکنه درس میشه یا...؟
سلام
من ایسوس N53SN دارم و از هر دو کارت گرافیکمم دارم استفاده می کنم
کارت اولم Intel 3000 HD هست و کارت دومم Gforce GT 550 هست و هیچ مشکلی از این بابت ندارم
فقط درایور کارت اینتل رو نداشتم که خود ویندوز اتوماتیک نصب میکرد و جی فورس هم که مخصوص ویندوز 8 داده درایور رو و نصب کردم
تو ویندوز هشت برای اجرای برنامه های دات نتی نیاز به نصب دات نت فریم ورک هست یا نه ؟
پیش فرض نصبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)