خب دلیلت چیه که اینو میگی دوست عزیز .. ؟ چرا فروختی ؟
خب دلیلت چیه که اینو میگی دوست عزیز .. ؟ چرا فروختی ؟
چرا dv6 t7000 .. ؟ قیمتشو داری ؟
کانفیگ خوبی داره
CPU: INTEL Core i7-3610QM - 2.3 GHz / CACHE: 6.0 MB / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 1 TERA SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD±R/RW Double Layer / VGA: GEFORCE 650 - 2GB / PORTS: LAN 1000 + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI + USB3 / 2.8 Kg / Windows 7 Home Premium 64 - Blu-ray
منم میخواستم بخرم اما به خاطر اینکه فول اچ دی نیست بیخیال شدم.شمارو نمیدونم.
2280 بگردی ارزونتر هم هست.
2280 ... 2200 اگه باشه خیلی بهتره ... ارزونتر امکان داره بشه .. ؟
دلایلش زیاده حالا من تا اونجا که یادمه میگم:
کیفیت صفحه نمایش ضعیف
نبود نور پس زمینه برای کیبورد که خیلی به کارت میاد
بدترین عیبش ب نظر من،مثلا لپ تاپ من کانفیگش اون موقه که داشتم میگرفتم بالا بود اما نمیدونم چرا در حد نصف اون چیزی هم که زده بود روش نبود،واقعا نمیدونم!!!pes 12 رو نمیکشید حتی!کانتر بالا نمیومد!!!!!!
بعد چند ماه هم رو صفحه نمایش نویز میومد بعضی اوقات!!
صدای dvd rom وحشتنااااک بو،وحشتنااااااک!!!!!!
دیگه به نظرم نگیر!!!![]()
ارزونتر شدن کاملا 50-50!!!ریسکه!!
ضمنا به وزن این لپ تلپ هم نگاه کن که بعدا پشیمون نشی!!!
به اینا هم یه نگاهی بنداز:
Lenovo Y-570
Asus N55 SF
البته به نظرم سونی بردار اگه میخوای چندتا مدل از سونی معرفی کنم!!
این دوتای بالایی زیر 2 هستن و پولتم میتونی سیو کنی یا تجهیزات برداری مثل هارد اکسترنال و ...![]()
آخه اگه اینجوری باشه که کلا لپ تاپای MSI نابودن ! مال گیمه کانتر رو بالا نیاره ؟!کانتر رو سیستم الان من راحت بالا میاره مال 5 سال پیشه .. مطمئنی سالم بوده از اول؟
آخه به نظرم نمیارزه به خاطر 200 تومن وقتی داری 2 تومن میدی چیزی بخری که بعدا پشیمون شی ... من اگه لنوو رو بخرم پس فردا اون HP T7000 رو ببینم حسرتشو میخورم ... سونی هارو هم اگه میشه معرفی کن جالبن ..
من msi دارم..ولی این جور مشکلات ندارم...در عوض تا دلت بخواد مشکلات دیگه دارم...هر هفته یه شکم درد داره...از این مارک نخر..آخه اگه اینجوری باشه که کلا لپ تاپای MSI نابودن ! مال گیمه کانتر رو بالا نیاره ؟!کانتر رو سیستم الان من راحت بالا میاره مال 5 سال پیشه .. مطمئنی سالم بوده از اول؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)