گفتم ...نوشته شده توسط baradabs
بیشتر دقت کنید .
گفتم ...نوشته شده توسط baradabs
بیشتر دقت کنید .
سلام بچه ها- من يه ديكشنري بابيلون رو قبلا نصب كردم - اما متاسفانه كرك بود - الان ديگه با اون سريال نصب مجدد نميشه -
حالا سوالي كه داشتم اين بودش كه من چطور اينو از رجيستري پاك كنم تا بتونم با همون سريال دوباره نصبش كنم
به عنوان تاپيك توجه كنيدسلام بچه ها- من يه ديكشنري بابيلون رو قبلا نصب كردم - اما متاسفانه كرك بود - الان ديگه با اون سريال نصب مجدد نميشه -
حالا سوالي كه داشتم اين بودش كه من چطور اينو از رجيستري پاك كنم تا بتونم با همون سريال دوباره نصبش كنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Satrikon; 20-07-2006 at 05:58.
خوب جناب MB_Danger درست شد اما 1 مشكل....
اگه در مسير C:\Documents and Settings\Tehranifar\Local Settings\Application Data\Microsoft
تصويري رو كه ميخوايم بك گراند كنيم و نميشه رو به فرمت bmp تبديل كنيم با نام Wallpaper1.bmp جايگزين كنيم و ري استارت بگ گراند ميشه!!!
چكار كنم؟
خوشم میاد اهل بحثی ...نوشته شده توسط baradabs
و اما جواب شما دوست عزیزم ...
1 . وارد محیط ویرایش رجیستری شو
2 . به مسیر زیر برو :
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop
3 . در سمت راست متغیری را با نام Wallpaper از نوع String پیدا کن و مسیر عکس خودت رو توش وارد کن ...
چند نکته :
الف ) مسیر عکست باید غیر از C:\Documents and Settings\Tehranifar\Local Settings\Application Data\Microsoft باشه .
چون این خیلی تابلو شده ...![]()
ب ) مسیر عکست باید یه جایی باشه که کسی به ذهنش نرسه مثلا C:\WINDOWS\system32\spool\prtprocs\w32x86
ج ) برای امنیت بیشتر عکست رو مخفی کن ؛ اگه اونو سیستمی هم بکنی که نور علی نوره ...![]()
د ) عکست باید با پسوند BMP باشه .
ز ) اگه باز مشکلی بود در خدمتیم
ر ) موفق باشید .
خوشم میاد اهل بحثی ...
و اما جواب شما دوست عزیزم ...
1 . وارد محیط ویرایش رجیستری شو
2 . به مسیر زیر برو :
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop
3 . در سمت راست متغیری را با نام Wallpaper از نوع String پیدا کن و مسیر عکس خودت رو توش وارد کن ...
چند نکته :
الف ) مسیر عکست باید غیر از C:\Documents and Settings\Tehranifar\Local Settings\Application Data\Microsoft باشه .
چون این خیلی تابلو شده ...![]()
ب ) مسیر عکست باید یه جایی باشه که کسی به ذهنش نرسه مثلا C:\WINDOWS\system32\spool\prtprocs\w32x86
ج ) برای امنیت بیشتر عکست رو مخفی کن ؛ اگه اونو سیستمی هم بکنی که نور علی نوره ...![]()
د ) عکست باید با پسوند BMP باشه .
ز ) اگه باز مشکلی بود در خدمتیم
ر ) موفق باشید .
آقای MB_Danger
دوست خوبم...
چطور فایل رو سیستمی کنم؟
سلام عزیزم ...
امیدوارم حالت خوب و خوش باشه![]()
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)