این کد ها رو بذار تو تگ کد!!! تا راحت بشه خوندش... بعد این جواب کدوم پروژه هستش؟! کارش چیه این کده؟!
فکر نمیکنم کارش هیچ ارتباطی به مضرب یا فاکتوریل داشته باشه!!!!
این کد ها رو بذار تو تگ کد!!! تا راحت بشه خوندش... بعد این جواب کدوم پروژه هستش؟! کارش چیه این کده؟!
فکر نمیکنم کارش هیچ ارتباطی به مضرب یا فاکتوریل داشته باشه!!!!
سلام
تمرین که زیاده...
آسون می خوای مثلا چند تا عدد بگیره کوچترینشو یا بزرگترینشو مشخص کنه ،عددا رو به ترتیب چاپ کنه و...به همین ترتیب خودت تغییرش بده(مثلا بگه چندمین عدد وارد شده بوده و از این جور چیزا)
یا یه مقدار مشکل تر :یه عدد بگیره ،تعداد رقماشو حساب کنه،بگه عدد زوجه یا نه ! جمع رقماش و،عدد و برعکس کنه(مثلا123 رو بکنه321) و از این دست....
می تونی این سری فیبوناچی و از این قبیل چیزا رو هم بنویسی.
سری فیبوناچی اینه : 0 1 1 2 3 5 8 13 .....
فکرکنم هنوز آرایه رو نخوندی؟!
موفق باشی![]()
اون کدی که نوشتم مضرب 5 بود 5 تا 5تا میره جلو تا10000اشکالیی وجود داره؟؟؟
ممنون دوست عزیز نه ارایاه رو هنوز نخوندم حالا میشه این پروژرو تا امروز جواب بدین نمیتونم حلش کنم یه چیزی تو مغزم هست همین که میخوام پیداش کنم سرم بد جوری درد میکنه هنگیدم رو نوک زبونم اما...
خب:
برنامه ای بنویسید که2عدد از کاربر گرفته و مثلا n را توان m قرار دهد (با عمل ضرب)
لطفا اینو با void main و #include<iostream.h> بنویسید من هنگیدم
سلام
تو این سوالات فقط باید به تعداد عدد توان، پایه رو ضرب کنه...یکم دیگه فکر کنی مطمئنا به جوا می رسی.
اینم کدش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرقی نداره، آخه من تو dev نوشته بودم.
int رو به void تبدیل کن...
اهان!!! از اون لحاظ!!! وب چرا عدد 5 رو ضرب در مقدار جدید شمارندهات نکردی؟!!!اون کدی که نوشتم مضرب 5 بود 5 تا 5تا میره جلو تا10000اشکالیی وجود داره؟؟؟
اونجوری حافظهی کمتری میگیره....
چی؟! چطوری Void رو بهتون یاد داده، ولی تعریف نکرده که متغییر چیه یا Int رو نگفته؟!!!! عجب ادمایی پیدا میشن ها!دوست عزیز ما هنوز اینت مین نخوندیم
ببین ما متغیر int را خوندیم و چند تا متغیر دیگه اما تابع int min() را نخوندیم...
حالا مطمینید این کدی که دادی کار میکنه؟؟؟؟
Last edited by saeidperak1; 11-08-2012 at 19:18.
ما کلمه getch(); را نخوندیم...
الان من دارم میرم کلاس یکی یاد اینو بهم یاد بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)