تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: اهداء عضو

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من حدود 2 سال هست عضو شدم اما عنوز کارت اش نیامده! تا حالا 7 الی 8 بار هم ایمیل زدم بهشون!!

2. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اونایی که بعد از یک سال کارتشون نیومده...دیگه نمیاد

باید پیگیری کنن ...رمز عبور و یوزر رو بزنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سمت چپ صفحه

4. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

فکر نمیکنم همچین چیزی باشه.
    چرا دقیقا همینطوره که گفتن این کارت ارزشی نداره فقط یک نماده برای اینکه اگر زمانی واسه طرف حادثه ای پیش اومد و گروه امداد این کارت رو دید سریع منتقلش کنن به بیمارستان و در شرایط مخصوص نگهش دارن یا امادش کنن برای انتقال اعضا و...
    تو همین سایت نوشته بود محدودیتی هست برای پیوند اعضا که مثلا عضو خاصی رو نمیتونن بعد از 2 ساعت از مرگ بدن پیوند بزنن باید حتما قبل از 2 ساعت باشه
    در نهایت هم اجازه پیوند با خانواده شخص هست ولی خب فکر میکنم وقتی طرف خودش رفته کارت اهدا عضو گرفته خانواده نباید مخالفت کنن...

اونایی که بعد از یک سال کارتشون نیومده...دیگه نمیاد

باید پیگیری کنن ...رمز عبور و یوزر رو بزنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سمت چپ صفحه
    نوشته اگر بعد از مدت تعیین شده که 5 6 ماه هست کارت نیومد درخواست دوباره بدید که دکمش فعال نیست
    از کجا باید پیگیری کرد؟

6. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگر ایمیل زدی و جواب نگرفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زنگ بزن

تلفن ( از ساعت 8:00 الی 14:00) - 9419 2610 (021) و 26109966 (021)

بگو یک ساله درخواست دادم..ایمیل هم زدم پاسخ نمیدید...

من یادمه ایمیل زدم توش کلی بهشون توپیدم...گفتم شما که این همه میگید اطلاع رسانی ضعیفه یا فرهنگ جامعه پایینه مردم به این قضیه دید خوبی ندارن و ....چرا اینقدر بد عمل میکنید در صدور کارت....که بعدش جواب دادن.

8. 3 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ارمیتا2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اسمون

پيش فرض

داشتن کارت عضویت دلیل نمیشه که حتما اهدا عضو انجام میشه.به هر حال داشتن یا نداشتن کارت شرط نیست.شرط اصلی رضایت مادر و پدر و همسر هست.
    من هم 1 ساله درخواست دادم ولی هنوز نیامده
    مهم این نیست که این اتفاق برای کسی حتمآ بیفته .مهم اینه که آدما چقدر می تونن انگیزه و انسانیت داشته باشن که داوطلب بشن.امیدوارم همه ی اونایی که این کارو می کنن به خانوادشون اطلاع بدن تا اون موقع قافلگیر نشن.به نظر من این قشنگ ترین مرگیه که یه آدم میتونه داشته باشه.

10. 3 کاربر از ارمیتا2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar.tmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

منم میخوام کارت اهدا عضو بگیرم ولی فعلا نمیخوام خانوادم بفهمن.میخواستم بدونم کارت که توسط پست میاد معلومه که کارت اهدا عضوه؟مثلا رو پاکتش نوشته یا شکل و عبارتی داره که معلوم باشه؟
    کسی از دوستان جواب منو نمیده؟

12. این کاربر از ar.tmu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

اره نوشته .میتونی ادرس یکی از دوستت بدی تا اونجا بفرستنش

14. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان عزیزی که ثبت نام می کنن واســه کارت اهدا عضو در نظر داشته باشــن که بهتره مسئله اهدا عضو رو با پدر و مادر در میون بزارید تا خدایی نکرده در صورت فوت اگر اعضای بدنتون قابل اهدا بود مشکلی از نظر جلب رضایت بستگان پیش نیاد / تو خود سایت اهدا هم تاکید شده این نکته ...پس بهتره از خونواده پنهون نشه این موضوع ...(هرچــند خودم چند سالیـه پنهون کردم ولی قصد دارم در اولین فرصت مطرح کنم !! )

16. 2 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

واسه من که اومد روی پاکت فقط نوشته بود بانک ملی ایران.اگه بازش نکنن مشخص نمیشه.

(کارت بانکیه روی نوشته اهدای عضو اهدای زندگی)

18. این کاربر از Last Night بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hirad_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفانی دارم میشم...

پيش فرض

سلام.

اون حس اولیه رو موقع ثبت نام داشتم. اتفاقا از طریق همین فروم هم انگیزه برای ثبت نام پیدا کردم. نوشته اون موقع رو کپی میکنم!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام...
    فک کنم امشب ( یا بهتر بگم صبح ) مفیدترین کار تمام عمرمو کرده باشم. فرمو پر کرم.همین الان تموم شد. درخواست کارتمو دادم. راستش یک حس عجیب دارم. شاید ترس شاید امید هیجان... نمی دونم چطور توصیفش کنم. عجیبه اولش نفسم بالا نمی اومد نمی تونستم روی پام وایستم ولی حالا بهترم. راستش به هیچ کس هنوز چیزی نگفتم. درسته که چند سال پیش داداشم درخواست داده بود و اومد خونه گفت ولی من مثل همیشه دوری کردم از این مسائل. اما حالا چی؟ شاید قسمت این بود امشب بیام اینجا تا ببینم تو این انجمن چند تا پزشک پیدا میشه. اما چشمم به این تاپیک بخوره. مثل دفعات گذشته برم تو سایت اهدا ولی اینبار اول عضو شم بعد بیام بیرون. خب اینم روزگار منه فکر کنم باید از Mo5tafa تشکر کنم به خاطر این تاپیک در مورد سوالای پست اولم جواباشو بعداً تو یک فرصت مناسب مینویسم چون دوست دارم هرچی بیشتر تو خودم باشمو فکر کنم... اما

من با خودم عهد میبندم که تا آخرین روزی که تو این انجمن فعالیت کنم توی امضام سایت اهدا رو معرفی کنم و هیچ وقت اونو پاک نکم. ( با اجازه به طور موقت از امضای Mo5tafa استفاده میکنم )

اگه از حرفام خوشتون نیومد لطفاً این بار چیزی بهم نگید بزارید تو همین حال و هوا باشم.
    اما موقع اومدن کارت باحال بود. رفتم پایین 2 بار شکه شدم!! اول این که خواهر بنده هم بی خبر از همه( درست مثل من!) تقریبا همزمان با من ، ثبت نام کرده بود. دوم این که فهمیدم یک همسایه پدر سوخته و فضول داریم که پاکت کارت خواهرمو باز کرده بود.(شایدم بچه بوده.-اگه بفهمم کی بوده...)

در ضمن در مورد پنهانی ثبت نام کردن هم باید بگم چند سال قبل تر(نسبت به زمان ثبت) داداشم که پزشکه نتونست اجازه از مامان بابام بگیره و درخواست اهدا رو کامل نکرد(اون موقع هنوز این چیزا فرم کتبی داشت + رضایت نامه ولی!!). ولی من چون خود مختارم!! کارمو مخفیانه کردم.

20. این کاربر از hirad_g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •