نه مشکلی پیش نمیاد
نه مشکلی پیش نمیاد
باز هم هنگیدم امااین بار با شدت زیاد !
یعنی باید حدود 10 بار کیس رو از چشت از برق قطه کنم و دوباره روشنکنم تا شاید فرجی بشه سیستم بیاد بالا و وقتی بالا هم اومد شانس بیارم که دیگه ویندوز فریز یا ریست نکنه !
الان خواستم ویندوز رو عوض کنم اما متاسفانه وقتی سیستم رو ریست میکنم تا از طریق بوت نصب کنم قفل میکنه . درست جایی که بعد از بوت میگه "کلیدی رو فشار دهید " اینجا مثلا اینتر میزنم اما تو همین صفحه میمونه و دیگه حرکت نمیکنه .
به نظر شما مشکل من سخت افزاری هست ؟ آخه سیستم تو خونه من زیاد ویندوزم می پرید و ... و همیشه عوض میکردم اما اولین باره که اینطور شده سیستمم .
اگه میشه زودتر بگید چیکار کنم !؟! . از سخت افزاریه بگید برم مهندس بیارم .
ممنون
بله سخت افزاری است چون رو نصب ویندوز هم نمیتونید ببرید باید همه موارد رو چک کنید
دما - رم و اسلات حافظه - گرافیک - هارد - پاور و مین
سیستم باید open air تست بشه
سلام . مشکل از Cd ویندوز بود اما با یه Cd دیگه نصب کردم ولی باز هم همون مشکل هست .
شما درست میگی ، مشکل سخت افزاری هست !
حالا 3 تا سوال :
1 : شما بیشتر کدوم احتمال رو میدی ؟ آخه همه این چیزا که گفتین هم میتونه باشه اما کدومشون عمومیت زیاد دارن ؟ (دما - رم و اسلات حافظه - گرافیک - هارد - پاور و مین)
2 : منظور از Open Air چیه ؟
3 : راهی هست خودم بفهمم Cpu داغه یا نه ؟ مثلا برنامه ای و چیزی؟
Last edited by befermatooo; 08-09-2012 at 08:19.
از تو بایوس میتونی دمای سی پی یو و مین رو ببینی
open air یعنی سیستم رو از کیس بیار بیرون و خارج از کیس سیستم رو چک کن
موارد ی هم که گفتم از هر موردی میتونه باشه
سلام .
دیروز از بس عصبانی شدم از بابت این مشکل ، یه لگد محکم زدم به کیس که در کمال ناباوری دیدم که مشکل من از دیروز صبح تا الان حل شده و اصلا سیستم هنگ نمیکنه !
احیاناً این لگد کارساز بوده ؟ یعنی چی د دقیقا ؟
ممنون
علیک سلام اخوی چطوری؟![]()
حتما سیستمت گیج شده با این کار بعد درست شده!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)