ما اینجا 75 متر تو محلهی گرون(همین جا پیش خودمون) بعضی ها دارن 200 الی 250 تومن اجاره میدن... یعنی در این حد یا....؟!!
پس چی؟!
اسی جان ما تو ایلام خونه داریم با اپارتمان و واحد تجاری.... پانسیون دیگه کدوم صیغه میباشه؟!
بعد نه من علمی کاربردی احتمالا میام!! پس خوابگاه دانشگاهی ندارم... مسئلهی دیگه هم اینه که کلا با دیگران خوب تا نمیکنم... یعنی حتی خونوادم رو هم ازشون اذار میبینم تو خونه!!(من نرمال نیستم و به شدت دوست دارم اطرافم تاریک و تنها صدا، صدای من یا وسایل من باشه!!)....واسه همین با کس دیگهای نمیتونم زندگی کنم!!
بهع! چند تا دانشجو هم اومدن بودن همسایهی ما، شب همسایه ها ریختن دم در انداختنشون بیرون بیچاره ها رو!!! چرا اینطوریه خوب؟! اگر سربزیر باشی هم اذیت میکنن یا از همون اول بهت نمیدن و خلاص؟!!!
ببخشید، من هنگ کردم اینجا باز... یعنی چی متری؟ مگه خونه رو متری اجاره میدن؟ اخه فروش متری هست، ولی اجاره متریه باز؟؟؟ مثلا خونهی 100 رو میدن ماهی 100 هزار تومن؟ فقط کرج اینجوریه یا کلا تهران هم اینجوریه؟؟ اونوقت قیمت فروش همین خونهه چقدر هستش؟ لابد فروش رو خونهای یا واحدی حساب میکنن؟ یعنی برعکس سایر شهر ها؟؟؟؟
عجب!!! میگن طرف شهرستانیه حالیش نیست من باور نمیکردما!!! نگو واقعا اینجوریه!! جل المعمار با این قیمت دادن و تنظیم بازارش؟؟؟