من تا 38 رفتم بعد افتاد، این دوست عزیز دوربین محترمک چقد کند هستن ؟ ( چند سالشه پیر شده
)
من تا 38 رفتم بعد افتاد، این دوست عزیز دوربین محترمک چقد کند هستن ؟ ( چند سالشه پیر شده
)
از ورژن 2 به بعد چرخش دوربین بصورت دستی و با کلیک راست هست. کند نیست.
ورژن 3 بازی رو می تونید از داخل بازی یا از لینک زیر دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرخشو نمیگم ، پایین اومدنشو میگممجید جان
لیست نفرات برتر کجاست؟؟
مثل اینکه مشکل از خودم بوده آما شهروز جان بازیت خیلی سنگینه...
یونتی تحریمتون نکرده؟چون ایرانی هستید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در نسخه 3 اصلاح شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در پست اول صفحه اول لینک داده بودم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بازی برای سیستم های متوسط سنگینه هم به خاطر باکس های فیزیکی زیاد و هم به خاطر post effet ها. من روی سیستم خودم fps 60 میگیرم با گرافیک geforce GT540M CUDA 1GB-4GB و حدود 300 مکعب در حال ریختن. توصیه می کنم روی سیستم های با کارت گرافیکی زیر 512 اجرا نکنید (حداقل)
هنوز رکورد دست خودمه چرا ؟ پس کجان این رکورد شکن ها![]()
گرافیک من 4670 1gig GDDR3 هست.
اون DEPTH OF FILED گذاشتی و اون تعداد زیادی که معکب هستش خیلی سنگینش کردن پیشنهاد می کنم اینطوری سبکش کنی.
معکب های مرکز برج بیش از N دورن و y شون خیلی با مرکز نزدیکه نابودشن خیلی سرعت تاثیر داره.
آخه اگه اون کار رو بکنم قیافه بازی کاملاً از بین میره...
راهکار برای افزایش fps :
در حالت فعلی روی سیستم خودم 60 فریم سرعت میگیرم. با کمی تغییر در تنظیمات گرافیک، fps به 360 میرسه.
این تغییرات در ورژن 4 ارائه خواهند شد.
چقد میچرخه دوربینش سر گیجه گرفتم
فک کنم با یونیتی ساختن نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونی که دانلود کردی ورژن 1 هست. ورژن 3 رو دانلود کن
بله با یونیتی هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)