من پستای دوستان رو به دلیل طولانی بودن وقت نشد بخونم.
اما مشکلی مشابه چند سال پیش برای خودم به وجود اومده بود که شاید کمک کنه.
مشکل من این بود که با همسایه بر سر اینکه کدوم قسمت از پارکینگ متعلق به کدوم واحده بحث بود. توی سند به صورت مبهم نوشته شده بود پارکینگ شمالی برای فلان واحد، پارکینگ جنوبی برای فلان واحد و ...
کاری که من کردم، به همراه سند خونه رفتم ثبت اسناد، اونجا بهم یه برگه دادم که نقشه ساختمون به همراه اندازه دقیق همه قسمتهای ساختمون توش کشیده شده بود.
پارکینگ هر هر واحد هم به صورت خط کشی شده روی نقشه مشخص بود. مشاعات هم روی اون نقشه مشخص بود و خلاصه همه چیز توی اون واضح بود.
این نقشه یه اسم خاصی داشت که فراموش کردم، اما اگه به ثبت اسناد بگید، خودشون میدونن.
قدم بعدی، این رو به همسایه نشون میدید و اون هم قاعدتاً قانع میشه.
هر گونه مزاحمت، مثلاً قرار دادن ماشین و موتور و وسایل اضافه توی مسیر پارکینگ شما، و یا حتی برای کسایی که حساس تر هستن، قرار دادن وسایل اضافی توی قسمتی از پارکینگ که مشاعه و شما با این کارشون مخالف باشید، بر خلاف قانونه و میتونید از اون شکایت کنید.
اولین و ساده ترین مرحله شکایت هم مراجعه به شورای حل و اختلاف هست که معمولاً همونجا مشکل حل و کار به جاهای باریک تر نمیکشه.
شورای حل و اختلاف هیچ فشار قانونی نمیتونه وارد کنه و فقط برای حل مسائل با صحبت ساده ساختنش، در موارد حادتر کار به دادگاه میکشه که اون موقع هم تبعات سنگینی داره، مثلاً ممکنه جریمه سنگینی واسه همسایه بذارن و ....