تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: مشاوره حقوقی در مورد مالکیت پارکینگ آپارتمان مسکونی

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من پستای دوستان رو به دلیل طولانی بودن وقت نشد بخونم.
    اما مشکلی مشابه چند سال پیش برای خودم به وجود اومده بود که شاید کمک کنه.
    مشکل من این بود که با همسایه بر سر اینکه کدوم قسمت از پارکینگ متعلق به کدوم واحده بحث بود. توی سند به صورت مبهم نوشته شده بود پارکینگ شمالی برای فلان واحد، پارکینگ جنوبی برای فلان واحد و ...

کاری که من کردم، به همراه سند خونه رفتم ثبت اسناد، اونجا بهم یه برگه دادم که نقشه ساختمون به همراه اندازه دقیق همه قسمتهای ساختمون توش کشیده شده بود.
    پارکینگ هر هر واحد هم به صورت خط کشی شده روی نقشه مشخص بود. مشاعات هم روی اون نقشه مشخص بود و خلاصه همه چیز توی اون واضح بود.
    این نقشه یه اسم خاصی داشت که فراموش کردم، اما اگه به ثبت اسناد بگید، خودشون میدونن.

قدم بعدی، این رو به همسایه نشون میدید و اون هم قاعدتاً قانع میشه.
    هر گونه مزاحمت، مثلاً قرار دادن ماشین و موتور و وسایل اضافه توی مسیر پارکینگ شما، و یا حتی برای کسایی که حساس تر هستن، قرار دادن وسایل اضافی توی قسمتی از پارکینگ که مشاعه و شما با این کارشون مخالف باشید، بر خلاف قانونه و میتونید از اون شکایت کنید.
    اولین و ساده ترین مرحله شکایت هم مراجعه به شورای حل و اختلاف هست که معمولاً همونجا مشکل حل و کار به جاهای باریک تر نمیکشه.
    شورای حل و اختلاف هیچ فشار قانونی نمیتونه وارد کنه و فقط برای حل مسائل با صحبت ساده ساختنش، در موارد حادتر کار به دادگاه میکشه که اون موقع هم تبعات سنگینی داره، مثلاً ممکنه جریمه سنگینی واسه همسایه بذارن و ....

2. 2 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تکراری.... حذف شود لطفاً

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان,سوالي داشتم كه در موردش راهنمايي ميخواستم.من دو تا ماشين دارم و در منزلي كه زندكي ميكنم در سند ان مالكيت يك باركينك قيد شده است كه براي ماشين دوم باركينك همسايه را اجاره كرده بودم. اين همسايه مستاجر بود و واحد را تخليه كرد و تا 3 ماه هم اثري از صاحب خانه نبود و من اصلا ايشان را نديده بودم.در نهايت خود مالك اصلي ساكن شدند و من هم ماشين را از انجا برداشتم و بيرون بارك كردم.حالا ناميرده از من خواسته كه براي اون 3 ماه كه كسي سكونت نداشته اجاره اش را بدهم و كرنه از مجراي قانوني و شكايت وارد ميشود.لطفا راهنمايي نماييد.
    خواسته شما رو بترسونه! توی اون زمان هم پارکینگ متعلق به همسایه شما بوده و نه صاحب خونه (البته اگه توی قرارداد اون دو نفر، ذکر نشه که پارکینگ متعلق به مستاجر نیست)
    ضمن اینکه اثباتی برای این حرفش نداره که ماشین شما اونجا پارک بوده و این مسئله مربوط به گذشته ای میشه که خود صاحب خونه حضور نداشته.
    نگران نباشید، فقط یه تهدید الکی بوده!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاک شود.........لطفا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

Mamnoonam azat dooste man,vali manzoore in hamsaye ine ke babate oon 3 mahih ke vahedesh khali boode va mostajeresh takhliye karde boode va khodesham be sakhtemoont sat nazade, az man ke mashino oonja mizashtam ejare begire

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

جدا مردم افتاد به گاز گرفتن هم دیگه تو این شرایط سخت
    شما به دوستتون بگو که تو این اوضاع که همه ما اعصاب درست و حسابی نداریم اعصابش رو به خاطر یه موتور که نه مزاحمش میشه ( اگر میشه که هیچی داستان فرق میکنه)نه از پولی که دوستت به خاطر پارکینگ داده کم میشه بره بهش بده درسته که پارکینگ مال خودشه اما این لطف رو میکنه که اون اقا موتورش رو بیاره تو پارکینگ

به خدا هوای هم دیگرو داشتن بهتر از دعوا کردنه

8. 2 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

Mamnoonam azat dooste man,vali manzoore in hamsaye ine ke babate oon 3 mahih ke vahedesh khali boode va mostajeresh takhliye karde boode va khodesham be sakhtemoont sat nazade, az man ke mashino oonja mizashtam ejare begire
    تذکر :

زبان اصلی انجمن زبان فارسی است ، بنابراین فارسی تایپ کنید لطفا .

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان کسی اطلاعی داره که شرایط پیش خرید خانه چجوریه؟یعنی توی قرارداد چه چیزهایی باید باشه تا کلاه برداری نباشه.چجوری میشه به طرف اعتماد کرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

دوستان کسی اطلاعی داره که شرایط پیش خرید خانه چجوریه؟یعنی توی قرارداد چه چیزهایی باید باشه تا کلاه برداری نباشه.چجوری میشه به طرف اعتماد کرد.
    ســلام...چیز زیادی نمیدونم..اما نکاتی که به ذهن من رسید ...
    اول اینکه شما باید باتوجه به شرایط پیش رفت ساختمون پول رو پرداخت کنید...توی قرار داد به این صورت ذکر میکنید.و زمان تعیین نکنید...چون ممکنه شما مثلا بنویسید هر 2ماه مبلغی رو پرداخت کنید اما توی 2 ماه ساختمون پیش رفتی نداشته باشه...
    میتونید سقف زمان تعیین کنید که مثلا این ساختمون بعد از 9ماه دیگه تموم میشه و اگر نشد به ازاء زمان عقب افتاده به شما مبلغی رو بدن../
    بسته به مرحله ایی که شما میرید برای خرید.....تعداد اقساط و مقدار مبلغ پرداختی متفاوته....هرچی به اتمام کار برسید مبلغ بیشتر و در دفعات کمتری باید پرداخت بشه...
    نکته خیلی مهم

بسته به مرحله ایی که شما میرید خرید مثلا کاشی کاریش مونده....توی قرار داد باید ذکر بشه..که پیمانکار فلان کاشی..فلان درجه...رو استفاده میکنه....
    یا خیلی چیزای دیگه...اگه اوایل کار هست مثلا لوله های تاسیساتش این مارک هست...یا خیلی چیزای دیگه....چون ممکنه بعد از فروش از یه سری چیزا بزنن..یا مثلا بجای درجه 1 از درجه 3 استفاده کنن..
    ========
    میتونید توی قرارداد ذکر کنید..هرچیزی که به سلیقه شما نبود تغییر داده بشه اما مابه تفاوت مبلغ رو شما باید بدید....مثلا پیمانکار یه سینک انتخاب کرده 120تومن...اما شما از 150 تومنیه خوشت میاد..میتونی 30 تومن رو بدی و اون رو برات انجام بدن..............////اگر ذکر نکنید پیمانکار خیلی راحت میتونه از زیرش در بره...
    =================
    خیلی نکته دیگه هم هست...و البته یادتون باشه پیمانکار هم شرایط خودش رو داره و این قانون و شرایط 2طرفه اس..
    در مورد اعتماد هم هیچی نمیشه گفت..شما هرچی توی قرارداد آورده باشی و امضا شده باشه میشه سند در غیر این صورت..//////.
    مثلا میتونید از اطرافیان و همسایه ها در مورد پیمانکار سوال کنید/

12. 3 کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درود
    دوست عزیز به نظرم اگه تاپیک جداگانه می زدید بهتر بود چون این تاپیک برای پارکینگ هست و اگه پیش خرید می زدید شاید بازدیدکننده بیشتری داشت ( البته جرات به خرج دادم و این تذکر رو به شما که سابقه تون بیشتر از من هست گفتم )
    بدرود

14. این کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •