امسال بعد از اپل لنوو دومین برند با کیفیت بوده.از کسایی که از سری thinkpad لنوو دارن بپرس تا معنی کیفیت و دوام بالا رو بیشتر احساس کنی
راستش من که حال و حوصله سر و کله زدن با آدمای اینجا رو ندارم.
خود دانی...
تو کیفیت لنوو شکی نیست.از ایسوس بهتر نباشه بدتر نیست
چه جالب؟ دومي شده؟ بعد اپل؟
اونوقت كدوم موسسه آمار گرفته؟
ميشه لينكشو بديد؟
Last edited by Phoenix84; 06-08-2012 at 03:05.
كاملا بررسي هاي مذخرفي انجام داده
اولا كه معلوم نكرده چه موسسه اي هست يا نه
هيچ توضيح در مورد بنچمارك گيري يا نحوه تست و معياري هم نداده
سال 2009 يه شركت بيمه لوازم الكترونيكي يه آمار گرفته بود از اينكه كدوم دستگاه ها خرابي كمتري دارن
اينجا اومده چيا رو با هم مقايسه كرده ولي با اينحال خودشم گفته اينا مقايسه برندهاست نه لپتاپ هاشون
بعد چه مقايسه هاي مذخرفي
به ديزاين لنوو داده 12 به MSI (هرچند يه مدل گيم خيلي ضايع داشت) داده 10 (به اختلاف توجه كنيد)
بعد تو كيبورد و تاچ پد لنوو 15 ميگيره (ما آخرش نفهميديم كيبورد و تاچ پد خفنش ديگه كجا بوده) بعد اسوس ميگيره 8 اين يعني اسوس اصلا كيبورد و تاچ نداره لابد؟
درحاليكه بهترين كيبوردي رو كه تا حالا من ديدم يا بهتره بگم اولين شركتي كه استفاده كرد اسوس رو G74 بود و زماني كه اومد خيلي تو ريوو ها ازش تعريف شد
جالبه چه اختلافي رو تو اين امتياز داده
بعد لينك دوم بحث كيبورد و اينا رو بزاريم كنار كافيه شما فقط قسمت display & audio رو ببيني بخندي همين
به اپل داده 8 به اچ پي 9 به دل 8 به لنوو 7 (يعني ديسپلي فقط 1 نمره كمتر اپل بوده) و جالبتر به سوني داده 6 به سامسونگ كه قويترين و پرنورترين صفحه نمايش ها رو داره داده 5
ترجيح ميدم جا اينا ريويووهاي notebookcheck رو بخونم لااقل دليل و مدركش بهتره
من که راستش خندم گرفت وقتی آمارگیری ها رو دیدم. امتیازای جالبی دادن. با حال بود...![]()
آره آره think pad لنوو خیلی بده امروز بگیری فردا سوخته!!نگیر آقا نگیر.asus n55slخوبه.g74 خوبه.من نه طرفدار لنوو هستم نه دشمن اسوس ولی وقتی بی هیچ دلیل قانع کننده طرف چون اسوس خریده میاد میگه لنوو -که اتفاقآ به دوام زیاد بین همه معروفه -خرابی زیاد داره چی بهش بگیم.ریویویی هم که میذاریم میگید اعتبار نداره ولی مشخص نمی کنید ادعای شما که میگید لنوو بی کیفیته از کدوم مرجع معتبری هست.آره کسی لپ تاپ گیم میخواد تو ایران سری G اسوس حرف اولو میزنه ولی تو دوام و کارکرد طولانی thinkpad حرف اولو میزنه دلیلش تاییدیه هایی هست که از شرکت های نرم افزاری بزرگی نظیر adobe و autodesk و ansys داره
فرمودین کیبورد.نوتبوک چکو که دیگه خودتون قبول دارین
این امتیاز کیبورد Y580 ,g74 ,g75 هست به ترتیب85و86و85 امتیاز داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونوقت بد نیست ی نگاهی هم به کیبورد N53 و N55 هم بندازین که من چیزی نمیگم در موردشون دوستان تو همین فوروم به حد کافی بررسیشون کردن!
Last edited by Phoenix84; 06-08-2012 at 14:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)