سلام
بر خلاف میل باطنیم مجبورم همینجا یک جوابیه تنظیم کنم!امیدوارم که قانع بشید و بحث همینجا تموم بشه!
هرمجموعه ای سیستم مدیریت خودش رو داره و من و بقیه همکاران و مدیران بر اساس قوانین سایت عمل میکنیم.اگر تاپیکی قفل و یا پستی پاک میشه همه همه به علت رعایت نکردن همین قوانین از سوی کاربران هست.توجه شما رو به پستهای ارسال شده توسط کاربران این زیر مجموعه که در تاپیک زیر داده شده جلب میکنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست اول:سوال
پست دوم:پست علی جان هست که گفته من در مایا نمیدونم!حالا خودش بیاد لزوم ارسال این پست رو بیان بکنه
پست سوم:پست سوال کننده که واقعا هیچ چیزی رو میشخص نمیکنه که ایا مشکل حل شده یا پا بر جاست
پست چهارم:پست علی جان که دو باره گفته من تو مایا نمیدونم و بهتره از محسن جان بپرسی!این پست واقعا عجیبه(حتی از دو پست بالایی هم عجیب تر)مثل این میمونه که یکی با تفنگ پر بالا سر علی جان وایساده و تهدیدش میکنه با پست میدی یا میکشمت!
پست پنجم:پست سوال کننده که سوالی تاریحی کرده!(تا اینجا هیچ کدوم از پستها به بحث کمکی نکرده!باید همینجا تاپیک قفل میشده ولی من کمی صبر کردم بلکه این تاپیک به صراطی مستقیم بشه )
پست ششم:پست سعید جان که اومده به سوال کننده دلداری داده و گفته اصلا کاری نداره!(واقعا مرسی از حس همونوع دوستیتون)
پست هفتم:این هم ختم ماجرا و سوال کننده اومده گفته هر وقت گذاشتی بزار!یعنی اصلا مهم نیست!
حالا اگر یک شخصی بیاد و سوالی در مورد لباس در مایا داشته باشه و این تاپیک رو بخونه ایا به ما و شما نمیخنده که این چه جور بحث و تبادل نظریه که مشکل بعد از 7 پست حل نشده و فقط کسانی اظهار وجود کردند!
ایا به نظر خود شما اگر این تاپیک ادامه پیدا میکرد در پست چندم به نتیجه میرسید؟!(100؟؟؟)
با اینحال اگر به هر تاپیک فقل شده ای اعتراض دارید دلایل خودتون رو به پیغام خصوصی من بفرستید.اگر حق با شما بود با کمال میل تاپیک رو باز میکنم
مرسی از توجه دوستان خوبم!