تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: مشکل با کاهش خود به خودی اعتبار (حجم) اشتراک ای دی اس ال

کاربر فعال انجمن ادبیات silver65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

downloader اصلا تو لیسته نبود؟

یه چیز دیگه این svchost.exe باز سرو کلش پیدا شد سرویس BITS خود به خود running می شه ! دفعه قبلی که گفتی استپش کردم بعد از ری استارتم استپ بود اما حالا running شده همونجوری باز استپش کردم ولی بعد از ری استارت کردن دوباره بعد از یه مدت خودش run می شه (اینترنتم قطع کردم گفتم شاید وقتی به اینترنت وصل می شه خود به خود ران می شه ولی نه انگار بعد از 2-3 دقه خودش ران می شه همون موقع که ران می شه هم یه لحظه تو سر برگ نتورک ریسورس مانیتورینگ(.. svchost(localservicean میاد.
    انگار توی همون properties BITS تب recovery خودش تنظیماش یه جوریه که سرویسو ری استارت کنه

2. این کاربر از silver65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه چیز دیگه این svchost.exe باز سرو کلش پیدا شد سرویس BITS خود به خود running می شه ! دفعه قبلی که گفتی استپش کردم بعد از ری استارتم استپ بود اما حالا running شده همونجوری باز استپش کردم ولی بعد از ری استارت کردن دوباره بعد از یه مدت خودش run می شه (اینترنتم قطع کردم گفتم شاید وقتی به اینترنت وصل می شه خود به خود ران می شه ولی نه انگار بعد از 2-3 دقه خودش ران می شه همون موقع که ران می شه هم یه لحظه تو سر برگ نتورک ریسورس مانیتورینگ(.. svchost(localservicean میاد.
    انگار توی همون properties BITS تب recovery خودش تنظیماش یه جوریه که سرویسو ری استارت کنه
    سلام شما برو تو همون سرویس windows update رو پیدا کن disable و stop بکنش یه ریست بده اگه بازم در حالی که مروگرت بستش و هیچ استفاده نداری اینطوری شد حتما انتی ویروس درست حسابی بریز اپدستش کن احتمال ویروس خیلی زیاده انتیویروسم یکی از اینارو بریز norton-kaspersky-bitedifinder چون قدرت پاک کنندگی زیادی دارن و اگه ویروسی باشه زود ترتیبش رو با چند تا ریستارت میدن و ویندوز رو ترمیم میکنن البته یادت نداره اپدیت اتوماتیک انتی ویروسم ببندی که اون دردسر جدید نشه

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ویروس که مطمئنم نیست. بیت دفندر نصبه همیشه هم آپدیته- مال آپدیت ویندوزم فکر نکنم باشه چون تاریخ آخرین آپدیتش مال حالا نیست. تنظیمش کردم روی download updates but let...

5. این کاربر از silver65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

اون svchost.exe که خودش مشکلی نداره، همونطور که اسمش روشه Service Host برنامه ای هست که چند تا از سرویس های ویندوز رو کنترل و اجرا و ... میکنه. مهم اینه که (svchost.exe(netsvcs نباشه.
    شما که میگی ریستارت میشه سرویس، تو عکس زیر Startup Type رو Disable کردی؟ اگر Disable کردی و اجرا شد، بذارش رو Manual.

7. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منظورم همون( svchost.exe(netsvcs بود بله هر کاری گفتین کردم الانم manual کردم باز ران می شه
    اون downloader رو از کجا بفهمم چیه؟
    یه حاهایی دیدم نوشته بودن firefox رو می شه تنظیم کرد که جلوی دانلودهای بیخود رو گرفت اون جوری نمی شه به نظرت؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ویروس که مطمئنم نیست. بیت دفندر نصبه همیشه هم آپدیته- مال آپدیت ویندوزم فکر نکنم باشه چون تاریخ آخرین آپدیتش مال حالا نیست. تنظیمش کردم روی download updates but let...
    منظورم همون( svchost.exe(netsvcs بود بله هر کاری گفتین کردم الانم manual کردم باز ران می شه
    اون downloader رو از کجا بفهمم چیه؟
    یه حاهایی دیدم نوشته بودن firefox رو می شه تنظیم کرد که جلوی دانلودهای بیخود رو گرفت اون جوری نمی شه به نظرت؟
    پس اگه از ویروس مطمینی این downloader ربطی به یه برنامه تو ویندوزت داره اگه هیچ برنامه باز نکردی مثل فایرفاکس و اینا بازم این میاد و شروع استفاده میکنه شما لطف کن یه عکس تمام صفحه از دسکتاپت بزار که قسمت تسکبارش همه برنامه ها در حال اجرا مشخص باشن
    یه کار دیگم این که این برنامه که پایین گذاشتم دان کن همه بنامه ها که به نت وصل میشن نشون میده نگاه کن ببین این downloader مسیرش کجاست
    وین 32
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وین 64
    سایت اصلی
    دقت کن مواردی که در حال استفاده از نت هستن قسمت state به اسم established هستن

10. این کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

برای ویندوز XP هم اینا رو بگین. چون Task manager فرق میکنه

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با این برنامه هم اصلا downloader رو نشون نداد همش system بود -

اینم عکس task manager وقتی دانلودر میاد :

13. این کاربر از silver65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این برنامه هم اصلا downloader رو نشون نداد همش system بود -

اینم عکس task manager وقتی دانلودر میاد :
    عجب!ببنید شما یه برنامه نصب کردی خودت خبر نداری مثلا تو الان جاوا نصبه و خود جاوا هم اپدیت میکنه نگه اینگه اپدیتش غیر فعال کنی و چند تا برنامه دیگه انگار داری به حر حال اینجوری نمیشه مشکل رو فهمید هی من یا دوستان بگیم ببین اینجاس نیست شما بری ببینی شما برنامه teamviewer اگه داری که هیچ بیا یاهو من برات ای دی رو پ خ میکنم مخفی هم هستم تو یاهو اگه نداری یا کلا وارد نیستی شما این نسخهرو دانلود بکن 3 مگ بیشتر نیست و رایگانشه کرک نمیخواد دردسر نداره برای اتصال من به شما کار رو راه میندازه

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا سعید ممنون ولی نمی تونم اینکار رو بکنم راستش لپ تاپ مال خودم نیست تموم زندگی صاحبشم توشه برا همین اجازه همچین کاری رو ندارم ، هر کاری بگید خودم می کنم

فکر کنم downloader.exe مربوط به bitdefender می شه - بچه ها اگه بیت دفندر دارین یه چک کنین این چرا این همه می گیره مثلا مقداری که خود بیت دفندر نوشته آپدیت می شه 2 مگه ولی این downloader تا 20 مگ می گیره !!
    Last edited by silver65; 02-08-2012 at 18:01.

16. این کاربر از silver65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •