تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: ویروس services.exe و از کار انداختن nod 32

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

در پست زیر ابزار پاکسازی ویروس sirefef وجود داره دانلود و سیستم رو باهاش اسکن کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

به اینترنت وصل بودید؟ بعد اجراشون کردید.

ازتون ایمیالل پرسید؟

اگه حل نشد اینا امتحان کنید اول ثبت نام کنید و یه کد میده و لینک دانلود نصب کنید و اسکن تمامه .

4. این کاربر از maminsafari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

این عکس از آنتی ویروسم:

در پست زیر ابزار پاکسازی ویروس sirefef وجود داره دانلود و سیستم رو باهاش اسکن کنید
    میگه یافت نشد!
    در حالی که نود ارور این ویروس رو میده!
    به اینترنت وصل بودید؟ بعد اجراشون کردید.

ازتون ایمیالل پرسید؟

اگه حل نشد اینا امتحان کنید اول ثبت نام کنید و یه کد میده و لینک دانلود نصب کنید و اسکن تمامه .

آره به اینترنت متصل بودم ایمیل هم دادم

کلا فکر کنم دخل سیستمم اومده
    تو درایو c هم نمیتونم چیزی ذخیره کنم و میگه اجازه ندارید و باید با adminstrator صحبت کنید
    در حالی که قبلا اینطوری نبود!
    فایلای عکس هم ویندوز به صورت ناشناس نشون میده
    ولی وقتی روشون کلیک میکنی عکس میاد

دانلود منیجرم idmدیگه تو اینرنت برای دانلود اتوماتیک کار نمیکنه

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

خب این کاری رو که میگم انجام بدین
    ابتدا نرم افزار زیر رو دانلود کنید
    نرم افزار رو دانلود و نصب کنید و بعدش باید سیستمتون رو ریستارت کنید تا درایوش نصب بشه
    حال اسکن کنید و فایل های پیدا شده رو disfect کنید ( اگر فایلی رو نود قرنطینه کرده از قرنطینه خارج کنید چون که احتمالا فایل های سیستمی است نود رو هم پاک کنید یا غیرفعال)
    و دوباره ریستارت

7. این کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

یه راهکار باید از شرکت وب روت براتون بگیریمالبته قبلش یه کاری کن برو تو قسمت tools وب روتت و از قسمت clean سیستمت را پاک سازی کن بعد مراحل زیر را انجام بده.

پس بهتره یه کاری کنید این نرم ازفار را ر حالت آنللاین اجرا کنید و ایمیلی بدید که دارید و بعد برای تیکتش ایمیل و پسورد پنل شتیبانی را برای ما ارسال کنید.

البته امییل را میتونید در این لینک ثبت نام کنیدو پنل را باز کنید بعد پسورد را برایتان ارسال میکنه.
    پاندا هم بروزرسانیش خیلی زیاده و این راهکار از کارشناسای یک شرکت امینیتی برای شما ارسال میشه و جامعتره البته وب روتی که نصب کردید هم بر ندارید و یک لاگ از ریپورت گارانتیش برام بزارید.

این ابزار برای ریپورت و گزارش گیری که باید ایمیل بدید.

میتونی ایمیل من را بدی یا از این لینک ثبت نام کنی
    Last edited by maminsafari; 12-08-2012 at 21:45.

9. این کاربر از maminsafari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

یه راهکار باید از شرکت وب روت براتون بگیریمالبته قبلش یه کاری کن برو تو قسمت tools وب روتت و از قسمت clean سیستمت را پاک سازی کن بعد مراحل زیر را انجام بده.

پس بهتره یه کاری کنید این نرم ازفار را ر حالت آنللاین اجرا کنید و ایمیلی بدید که دارید و بعد برای تیکتش ایمیل و پسورد پنل شتیبانی را برای ما ارسال کنید.

البته امییل را میتونید در این لینک ثبت نام کنیدو پنل را باز کنید بعد پسورد را برایتان ارسال میکنه.
    پاندا هم بروزرسانیش خیلی زیاده و این راهکار از کارشناسای یک شرکت امینیتی برای شما ارسال میشه و جامعتره البته وب روتی که نصب کردید هم بر ندارید و یک لاگ از ریپورت گارانتیش برام بزارید.

این ابزار برای ریپورت و گزارش گیری که باید ایمیل بدید.

میتونی ایمیل من را بدی یا از این لینک ثبت نام کنی
    این ویروس فایل های سیستمی رو آلوده میکنه و نیاز به گندزدایی داره که من احتمال 99 درصد میدم webroot این کار رو نمیتونه انجام بده و فقط فایل های سیستمی رو پاک میکنه و سیستم فرد رو بیشتر از این دچار مشکل میکنه لطفا اول با ویروس ها آشنا شوید و اینقدر برای تبلیغ برای webroot آنها را دچار مشکل نکنید

11. این کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

خب این کاری رو که میگم انجام بدین
    ابتدا نرم افزار زیر رو دانلود کنید
    نرم افزار رو دانلود و نصب کنید و بعدش باید سیستمتون رو ریستارت کنید تا درایوش نصب بشه
    حال اسکن کنید و فایل های پیدا شده رو disfect کنید ( اگر فایلی رو نود قرنطینه کرده از قرنطینه خارج کنید چون که احتمالا فایل های سیستمی است نود رو هم پاک کنید یا غیرفعال)
    و دوباره ریستارت
    این کار رو هم کردم و فایده ای نداشت
    فکر کنم تمام فایلای سیستمی آلوده شده و هیچ تنظیمات سیستمی هم نمیتونم تغییر بدم
    اصلا فایر وال هم حتی میخوام روشن خاموش کنم ارور میده

خودم دو تا راه جلوم میبینم:
    یکی پاک کردن ویندوز و نصب ویندوز جدید که باید از کلی از اطلاعاتم قبلش پشتیبان بگیرم
    یا استفاده از کسپرسکای رسکیو دیسک

روی ویندوز جدیدم یه آنتی ویروس جدید و خوب باید پیدا کنم نه یکی مثل این نود در پیت که با کوچکترین حمله از پا در میاد

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

عجب ویروس سمجی است
    خب قیل از تعویض ویندوز این فایل رو هم امتحان کنید
    نرجیحاً این کارها رو در سیف مود انجام دهید

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزیز آقای jolan57 بنده تبلیغ نکردم مثل شما راهکار ی که به فکرم میرسه تا سریعتر مشکل ایشون را حل و تشخیص بده دادم. مثل شما. بنده هم مثل شما متخصص امنیت هستم و بهتره به راهکارهای دیگران هم احترام بزاریم و همدیگه را متهم نکنیم .
    بنده از راهکارم جواب گرفتم که برای ایشون هم گذاشتم و دوستمون که استفاده کردند راهکار اولم را به ایشون گفتم در راهکار دوم باید گزارش گیری بشه سیستمشون و برای این کمپانی ارسال کنند و بنده هم تیکتش را براشون بزارم همین . شما اگه خوب بلدید بگید اگه سیستمش آلوده است برای پاکسازی اول باید از اطلاعاتش بکآپ بگیره طوری که دیگه سیستم ممکنه بالا نیاد ولی بنده حتی اگر فایلهای سیستمی آلوده باشه بدون هیچ مشکلی سیستم ایشون را پاکسازی میکنیم تا حداقل اگر ویندوز هم عوض کرد دوباره آلودده نشه . اطلاعاتش پرت نشه به کنار.
    حالا دوست عزیز که مشکل دارید هر راهکاری را میدونید درسته استفاده کنید. رهکار دوستمون یا بنده که میگویم با یک کمپانی امنیتی معتبر با گزارشی از سیتموتون مشکل را حل کنیم تا 4 تا متخصص بالاتر از ما این کار را بررسی کنند. شما که بهشون گفتید آنتی ویروس نصب کنه . این کار که خودش باعث از کار افتادن ویندوز میشه اگه آلوده باشه البته در چنین مواردی بنده حداقل میدونستم چیزی در اختیبارش قرار میدم که نمیزه ک فایلهاش را با ریل تایم پاک کنه .اگه ویروسی بود یه فرصت بهش بده بک آپ بگیره مجبور نشه هاردا در یاره بره رو سیستم دیگه وصل کنه برا بک آپ

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

دوست عزیز آقای jolan57 بنده تبلیغ نکردم مثل شما راهکار ی که به فکرم میرسه تا سریعتر مشکل ایشون را حل و تشخیص بده دادم. مثل شما. بنده هم مثل شما متخصص امنیت هستم و بهتره به راهکارهای دیگران هم احترام بزاریم و همدیگه را متهم نکنیم .
    تنها راهکار شما برای هر نوع آلودگی که در انجمن گزارش میشه نصب اسکنر 1 مگابایتی webroot هست که مطمئنا این نرم افزار نمیتونه فایل های آلوده رو گندزدایی کنه و سیستم آلوده رو بیشتر دچار مشکل میکنه , فقط من نیستم که در این انجمن پست میذارم برین ببینید چند نفر پست میذارن و راهکار ارائه میدن و من به راهکارهای آنها احترام میذارم ولی برای راهکار شما که سیستم طرف رو بیشتر دچار مشکل میکنه هیچ احترامی قائل نیستم

شما اگه خوب بلدید بگید اگه سیستمش آلوده است برای پاکسازی اول باید از اطلاعاتش بکآپ بگیره طوری که دیگه سیستم ممکنه بالا نیاد ولی بنده حتی اگر فایلهای سیستمی آلوده باشه بدون هیچ مشکلی سیستم ایشون را پاکسازی میکنیم تا حداقل اگر ویندوز هم عوض کرد دوباره آلودده نشه . اطلاعاتش پرت نشه به کنار.
    خب اولین اشتباه شما همینجاست , این ویروس فایل های سیستمی رو آلوده کرده در مورد بکاپ گیری مطمئنا خود کاربر میدونه که از اطلاعات مهمی مثل عکس و فیلم و داکیومنت ها باید قبل از تعویض ویندوز بک آپ بگیره ولی چون سیستم آلوده است از فایل های سیستمی نباید بکاپ بگیره ضمنا ما هنوز به تعویض ویندوز نرسیدیم که من بخواهم بهشون بگم که بک آپ بگیرن فعلا داریم روش های مختلف گندزدایی رو امتحان میکنیم
    شما که بهشون گفتید آنتی ویروس نصب کنه . این کار که خودش باعث از کار افتادن ویندوز میشه اگه آلوده باشه البته در چنین مواردی بنده حداقل میدونستم چیزی در اختیبارش قرار میدم که نمیزه ک فایلهاش را با ریل تایم پاک کنه .اگه ویروسی بود یه فرصت بهش بده بک آپ بگیره مجبور نشه هاردا در یاره بره رو سیستم دیگه وصل کنه برا بک آپ
    اشتباه بعدی شما هم اینجاست که من به دوستمون نگفتم هیچ آنتی ویروسی نصب کنه اگر منظور شما kaspersky virus removal tools است که این نرم افزار پرتابل است و اصلا قابل نصب به عنوان آنتی ویروس نیست
    در پایان ما همه اینحا هستیم که مشکلات کاربران رو برطرف کنیم و هیچ سودی هم از کار نصیب ما نمیشه خوشبختانه پست های من اینجا هست میتونید نوع پست های من رو ببینید و تا به حال هم با هیچ کسی مشکل نداشتم به جز کسانی که این جا را با بازار تبلیغاتی اشتباه گرفتن و نه تنها به فکر برطرف کردن مشکلات کاربران نیستند بلکه فقط به دنبال تبلیغ محصول خود هستند البته سوء تفاهم نشه منظور شخص خاصی نیست
    من و خیلی از کاربران دیگه اینجا زحمت کشیدیم و مشکلات کاربران رو برطرف کردیم و این تصادفی نیست که کاربران زیادی به اینجا میان و مشکلات خودشون رو مطرح میکنند نمیزاریم اعتبار این فروم زیر سوال بره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •