تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 26 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 257

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2012-2013

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

عناوین روزنامه های اسپانیا – شنبه ۲5 آگست ۲۰۱۲

مسئله پیچیده کاکا : 6 روز برای مشخص شدن وضعیت بین او و رئالانتخاب اول او میلان است اما طرف ایتالیایی او را به صورت قرضی می‌خواهد که این مورد قبول رئال نیست
    گالکسی و ردبول بکهام را می‌خواهند
    اوزیل مدریچ را میخواهد : او به رئال و من کمک قابل توجهی خواهد کرد
    دیوار سفید : په په و مارسلو به دستور مورینیو به عقب برگشتند
    راموس و آربلوا شکست ناپذیر ، 15 برد و یک تساوی در فصل گذشته

ت

تنها 1000 بلیت برای بازی برگشت ال کلاسیکو فروخته شد !
    گل دی ماریا هواداران مادریدی را خوشحال کردبازگشت مینی الکلاسیکو
    یورنته : رضایتنامه خود را از اتلتیکو می‌خواهم ، یووه مقصد بعدی من است

تیتو توانایی خود را نشان داده است ، او بدون شکست است
    آبیدال اکنون در باشگاه تمرین می‌کند
    ژابی آلونسو منفور ترین است

منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رئال مادرید - بارسلونا؛ کهکشانی های زخم خورده در صدد انتقام

دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا امشب درحالی برگزار می شود که رئال در بازی رفت در خانه بارسا با نتیجه 2-3 مغلوب شده بود

تصویر گل فارسی

عکس گل بین المللی

ترکیب احتمالی

رئال مادرید

Casillas
    Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao
    Khedira, Alonso
    Di Maria, Ozil, Ronaldo
    Benzema

بارسلونا

Valdes
    Alves, Pique, Mascherano, Alba
    Xavi, Busquets, Iniesta
    Pedro, Messi, Sanchez

سایت گل- رئال مادرید برای دیدار امشب مقابل بارسا در دور برگشت سوپرکاپ اسپانیا، بازیکن مصدومی نخواهد داشت.

محتوای مخفی: ادامه 
    په په مدافع پرتغالی این تیم به روزهای اوجش بازگشته و جای رائول آلبیول را در خط دفاعی خواهد گرفت و فابیو کوئنترائو، سامی خدیرا، خوسه کایه خون و کریم بنزما هم آماده اند و می توانند در ترکیب اصلی رئال روانه میدان شوند.

لوکا مودریچ ، ستاره کروات و خرید جدید رئال هم ممکن است برای دقایقی برای تیم جدیدش روانه میدان شود. و به رئال در گرفتن انتقام باخت 2-3 دردیدار رفت کمک کند.

بارسلونا ممکن است دراین دیدار کارلس پویول را در اختیار نداشته باشد . کاپیتان بارسا در جریان دیدار تیمش مقابل اوساسونا دچار شکستگی استخوان گونه شد ولی در تمرینات اخیر تیم کاتالان حضور داشته و مشخص نیست که آیا قادر به حضور در این بازی خواهد بود یا نه.

انتظار می رود که چابی ارناندس و پدرو در ترکیب اصلی بارسا به میدان بروند و الکس سانگ، خرید تابستانی بارسا هم ممکن است از ابتدا در ترکیب تیم جدیدش قرار بگیرد.

آیا می دانستید؟

رئال مادرید در سه بازی اخیرش در تمامی تورنمنت ها موفق به کسب پیروزی نشده و این بدترین عملکرد آنها در کسب برد در بازیهای متوالی از ماه می سال 2011 به بعد است

شکست مقابل ختافه باعث شد تا کهکشانی ها بدترین شروع فصلشان از سال 1973 تاکنون را رقم بزنند.

تیم مادریدی در هفت مصاف اخیرش با بارسا در سانتیاگو برنابئو موفق به کسب یک برد خانگی نشده است.

آخرین برد رئال مقابل بارسا در دیداری خانگی ، در رقابتهای لالیگا و در ماه می سال 2008 و با نتیجه 1-4 به دست آمد.

این دویست و بیست و یکمین مصاف رئال و بارسا در تورنمنت های رسمی است. هر دو تیم تا به اینجا 87 برد را به نام خودشان ثبت کرده اند.

اگر تیم کاتالان در بازی امشب به پیروزی برسد، آنها برای اولین بار در طول 80 سال اخیر، می توانند در مجموع بردهایشان درتاریخ ال کلاسیکو از رئال پیشی بگیرند.

لیونل مسی (تصویر سمت راست) در سه بازی اخیرش برای بارسا 5 گل به ثمر رسانده که ای بهترین شروع او در طول سالهای حضورش در بارسا بوده.

این ستاره آرژانتینی آخرین بازیکنی بوده که موفق به هت تریک در ال کلاسیکو شده. او در مارس سال2007 و در تساوی 3-3 دو تیم در نوکمپ هم هت تریک کرده بود.

By Ghazal Ziari

نامزدی مشترک کاسیاس و چابی برای کسب جایزه ولیعهد آستوریاس

ستاره های رئال و بارسا حالا نامزد کسب جایزه ولیعهد آستوریاس شده اند

سایت گل- نام نامزدهای دریافت جایزه ورزشی2012 «ولیعهد آستوریاس»اسپانیا اعلام شده.

این جایزه همه ساله ازمیان ورزشکاران متعدد، به یک نفر اهدا خواهد شد. در این میان چهره ورزشکاران متعددی از جمله یائو مینگ (ستاره سابق دنیای بسکتبال)، درک نویتزکی (بکستبالیست سرشناس)، ژاک روژه ( رئیس کمیته المپیک) جزو نامزدهای مشهورتر هستند و افرادی مثل رابرت کلی سلاتر (موج سوار) ، آنیا پائرسون و تینا ماز (اسکی باز)، و ... در این لیست دیده می شوند.

در میان نامزدها نام کاسیاس و چابی ارناندس هم دیده می شود که به درخواست جوزپ بلاتر، یکی از اعضای هیئت ژوری و رئیس فیفا در این لیست قرار داده شده اند. نام کامل نامزدها این است:

1- روبرت کلی اسلاتر 2- یائو مینگ ، 3- فرانسیسکو خاویر گومز، 4- باشگاه بارسلونا، 5- آنیا پائرسون، 6- تورنمنت شش ملت راگبی، 7 – ژاک روژه، 8- روبرت شیدت، 9- بنیاد رئال مادرید، 10- تینا ماز، 11- ماراتون نیویورک، 12- تیم ملی والبیال نروژ 13- تگلا چپکیت لوروپ ، 14- درک نویتزکی ، 15- گروه فرهنگی کووادونگا، 16- باشگاه ورزشی لگ آمپوتی، 17- ایکر کاسیاس و چابی ارناندس ، 18- ریکاردو آباد مارتینس، 19- رینهلد مسنر، 20 – کمیته بین المللی پارا المپیک، 21- رایدر کاپ

در سپتامبر سال 2010 و بعد از قهرمانی تیم ملی اسپانیا در رقابتهای جام جهانی، چابی و کاسیاس، به صورت مشترک، جایزه معتبری را کسب کردند. در آن زمان چابی درمورد کاسیاس گفت:« او یک مهره موثر است. او با مهارهایش مرا واقعا متحیر می کند.» و دروازه بان رئال هم این طور پاسخ این تمجید ها را داد:« من چابی را تمجید می کنم. اینقدر فروتن بودن، نشان بزرگی است.»

امشب این دو بازیکن سی و دومین ال کلاسیکوی رو در رویشان را برگزار می کنند. سمبل های بارسا و رئال مقابل هم به میدان خواهند رفت. چابی در دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا دروازه کاسایاس را باز کرده بود و حالا امشب باید دید که چه خواهد شد.

By Ghazal Ziari

2012/8/29

4. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هفته سوم لالیگا: بارسا میزبان والنسیا؛ رئال درصدد کاهش فاصله با صدر

هفته سوم رقابت های لالیگا روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه برگزار می شود

سایت گل- هفته سوم رقابت های لالیگا، شنبه شب آغاز خواهد شد و تا دوشنبه شب ادامه خواهد یافت.

در مهمترین بازی های این هفته، رئال مادرید میزبان گراناداست و بارسلونا در نوکمپ مقابل والنسیا قرار خواهد گرفت.

رقابت های این هفته درحالی شروع می شود که در پایان هفته دوم این رقابتها، بارسلونا، وایادولید و رایو وایه کانو، هر سه با شش امتیاز در رده های اول تا سوم هستند.

اتلتیکومادرید، دپورتیوو لاکرونیا، مایورکا، سویا و مالاگا با 4 امتیاز در رده های چهارم تا هشتم قرار دارند و رئال مادرید با تنها یک امتیاز تیم چهاردهم جدول لالیگاست.

برنامه بازیهای این هفته بدین ترتیب است:

شنبه 1 سپتامبر (11 شهریور)

سلتاویگو- اوساسونا

رئال ساراگوسا- مالاگا

دپورتیوو لاکرونیا- ختافه

مایورکا- رئال سوسیداد

یکشنبه 2 سپتامبر (12شهریور)

رایو وایه کانو- سویا

اتلتیک بیلبائو- وایادولید

لوانته – اسپانیول

رئال مادرید- گرانادا

بارسلونا – والنسیا

دوشنبه 3 سپتامبر (13 شهریور)

رئال بتیس- اتلتیکومادرید

By Ghazal Ziari

2012/8/31

6. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اتلتیکو مادرید 4 – چلسی 1: فالکائو چلسی را به آتش کشید

آبی‌ها مقابل نمایش قدرتمند بازیکنان اتلتیکو حرفی برای گفتن نداشتند و سوپرجام را واگذار کردند.

سایت گل – رادامل فالکائو هت‌تریکی دیدنی به ثمر رساند تا تیمش چلسی را ببرد و فاتح سوپرجام اروپا شود.

این بازیکن کلمبیایی در شهر موناکو سه گل زد تا تعداد گل‌های خود در این هفته برای تیمش را به شش گل برساند. این دومین قهرمانی اتلتیکو در سوپرجام در سه سال گذشته بود.

چلسی قدرتمندترین تیم ممکن را به میدان فرستاده بود و فرانک لمپارد و رائول میرلش در ترکیب تیم بودند. فرناندو تورس هم مقابل تیم محبوب دوران کودکی‌اش بازی می‌کرد، تیمی که در آن به شهرت رسید.

در آن سو تیبو کورتوا در دروازه اتلتیکو مادرید بود که از چلسی به این تیم قرض داده شده.

اتلتیکو بازی را عالی آغاز کرد و در همان ابتدای بازی بود که فالکائو روی سانتر فلیپه لوییز توپ را به تیر دروازه کوبید.

تنها شش دقیقه از بازی گذشته بود که فالکائو از سد خط دفاعی چلسی گریخت و توپ را از روی سر پتر چک پیش آمده رد کرد. داوید لوییز نتوانست توپ را از روی خط برگرداند و اتلتیکو به گل رسید.

چلسی تلاش کرد روند بازی را برگرداند اما فالکائو در دقیقه 19 گل دوم را هم زد. او اشلی کول را جا گذاشت و با پای چپ ضربه‌ای کات‌دار به گوشه بالای دروازه زد. توپ از کنار دستان چک گذشت و وارد دروازه شد.

چلسی بازی خوبی انجام می‌داد اما به موقعیت نمی‌رسید. اتلتیکو در دقیقه 30 می‌توانست گل سوم را هم بزند اما نشد. آردا توران از کنار گریخت، توپ را برای آدرین فرستاد اما او نتوانست توپ را خوب بزند و توپ به دستش هم برخورد کرد. فالکائو ناگهان از راه رسید اما ضربه او هم به تیر دروازه برخورد کرد.

اتلتیکو مادرید کاملا فضا را بر خوان ماتا و ادن آزار بسته بود و در دقیقه 45 به گل سوم هم رسید. این بار آردا توران، که نمایشی فوق‌العاده داشت توپ را گرفت و آن را در مسیر فالکائو قرار داد. او هم توپ را کنترل کرد و آن را از بین پاهای چک وارد دروازه حریف کرد تا ضدحمله سریع تیمش را به گل برساند.

چلسی نیمه دوم را هم با مالکیت توپ آغاز کرد اما باز هم گل خورد. این بار میراندا، مدافع پیش‌تاخته اتلتی بود که گل زد. در دقیقه 60 بود که ضربه ایستگاهی کوکه به محوطه جریمه رسید. فالکائو نتوانست توپ را بزند اما میراندا توپ را از چک عبور داد و این بار گری کیهیل نتوانست توپ را از روی خط برگرداند!

یک بار هم موقعیتی مشکوک به پنالتی در محوطه جریمه چلسی روی داد که داور اعتقادی به خطا نداشت.

چلسی در دقیقه 75 یکی از گل‌های خورده را پاسخ گفت. روی یک ضربه کرنر توپ به کیهیل رسید و ضربه او پس از برخورد با میراندا از بین پاهای کورتوا به گل تبدیل شد.

چلسی کم مانده بود در دقایق پایانی باز هم گل بخورد. ابتدا ضربه نه‌چندان خوب فلیپه لوییز را چک در موقعیت تک به تک گرفت، و سپس پاس عالی امره بلوزاوغلو را داوید لوییز با تکلی بلند به تیر دروازه خودی کوبید!

by Hamidreza Keshavarz

2012/9/1

فالکائو: رویای چنین درخششی را داشتم

ستاره کلمبیایی باشگاه اتلتیکومادرید، در بازی سوپرکاپ اروپا، ستاره تیمش بود

سایت گل- رادامل فالکائو، ستاره کلمبیایی اتلتیکومادرید بعد از برد قاطعانه 1-4 تیمش مقابل چلسی در سوپرکاپ اروپا یکی از خوشبخت ترین بازیکنان روی زمین بود.

او با اتلتیکومادرید جام قهرمانی سوپرکاپ اروپا را فتح کرده بودو در یک بازی تماشایی در طول 45 دقیقه سه بار دروازه چلسی را باز نموده بود.

درپایان این مسابقه فالکائو به خبرنگاران گفت:« در رویاهایم در فکر گلزنی دراین بازی بودم و این فرصت به من دست داد. ما واقعا خوشحال و خوشبخت هستیم.»

این ستاره کلمبیایی حالا به لذت بردن از این لحظات دلنشین فکر می کند:« نمی دانم که فردا در زندگی ام چه اتفاقی رخ خواهد داد ولی این تیم عشق و هیجان زیادی دارد و ما در حال قدرتمنایی درعرصه بین المللی هستیم.»

By Ghazal Ziari

2012/9/1

8. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اسپانيا لاليگا
    تيم بازيها برد مساوی باخت گل زده گل خورده تفاضل گل امتياز
    1 بارسلونا 3 3 0 0 8 2 6 9
    2 مايوركا 3 2 1 0 4 2 2 7
    3 مالاگا 3 2 1 0 3 1 2 7
    4 رايو والكانو 3 2 1 0 3 1 2 7
    5 وايادوليد 3 2 0 1 3 2 1 6
    6 لاكرونيا 3 1 2 0 6 5 1 5
    7 سويا 3 1 2 0 3 2 1 5
    8 آتلتيكومادريد 2 1 1 0 5 1 4 4
    9 رئال مادريد 3 1 1 1 5 3 2 4
    10 ختافه 3 1 1 1 4 4 0 4
    11 لوانته 3 1 1 1 4 5 1- 4
    12 بتيس 2 1 0 1 6 5 1 3
    13 سلتاويگو 3 1 0 2 3 3 0 3
    14 ساراگوسا 3 1 0 2 2 3 1- 3
    15 بيلبائو 3 1 0 2 5 9 4- 3
    16 رئال سوسيداد 3 1 0 2 3 7 4- 3
    17 والنسيا 3 0 2 1 4 5 1- 2
    18 گرانادا 3 0 1 2 1 5 4- 1
    19 اسپانيول 3 0 0 3 4 7 3- 0
    20 اوساسونا 3 0 0 3 2 6 4- 0
    جدول لالیگا در هفته سوم

10. 7 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورزش۳: رادامل فالکائو، مهاجم کلمبيايي اتلتيکو مادريد که در ديدار سوپرجام اسپانيا جلوي چلسي «هت تريک» کرد و قهرماني شيريني به تيمش هديه داد، از پدرش خواسته بوده که براي ديدن بازي او به موناکو نرود. دليل اين کار او هم آن طور که پدرش به روزنامه کلمبيايي «ميو» گفته اين بوده که نمي دانسته که در اين بازي شرکت مي کند يا نه. او به پدرش گفته بوده: «نمي دانم که مي خواهند من را بفروشند يا اين که قرار است در اين بازي شرکت کنم. اگر بيايي و من در بازي نباشم، چه؟» به اين ترتيب رادامل گارسيا، پدر فالکائو در خانه اش مانده و درخشش پسرش در اين بازي را از پاي تلويزيون تماشا کرده است. او در اين مورد گفته: «تصميم گرفتم در خانه بمانم چون نمي دانستم که باشگاه مي خواهد او را بفروشد يا نه.» آن طور که پدر رادامل مي گويد، پيشنهادهايي از سوي يک باشگاه روسي و همين طور باشگاه ديگري از انگليس براي پسرش به اتلتيکو مادريد داده شده است و گويا قرار بوده تکليف او در اين رابطه تا پيش از بازي سوپرجام مشخص شود. پدر فالکائو البته نامي از باشگاه ها به ميان نياورده اما آن طور معلوم است باشگاه روسي آنژي بود و باشگاه انگليسي هم چلسي. پدر فالکائو گفته: «من مي دانستم که يک باشگاه روسي خيلي خواهان رادامل بود. به غير از آن يکي از باشگاه هاي بزرگ انگليسي هم او را مي خواست.» وقتي پاي صحبت از ارزش قيمت رادامل در بازار نقل و انتقالات به ميان آمد، پدرش به شوخي گفت: « در حال حاضر فالکائو بايد بين 90 تا 100 ميليون يورو بيارزد. شايد به همين خاطر بود که آبراموويچ آن شب او را نخريد! البته قيمت او به من مربوط نمي شود و حرف هايي که مي زنم روي رفتن قطعي او از اتلتيکو صحه نمي گذارد.»

12. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دل‌بوسکه: من بازار را نمی‌فهمم، تنها توپ را می‌فهمم؛ چابی مربی بزرگی می‌شود؛ تلاش کردم از همه درس بیاموزم

این مربی موفق گفته عاشق فوتبال است.

سایت گل – بیسنته دل‌بوسکه، مربی اسپانیا گفته هرگز بازار انتقالات را کامل درک نکرده و ترجیح می‌دهد مربی بهتری شود.

دل‌بوسکه 61 ساله در سال 1984 با پیراهن رئال مادرید از بازی حرفه‌ای خداحافظی کرد اما در باشگاه ماند و مربی شد. او در گفتگو با روزنامه آس گفته کیفیت بازیکنان و مربیان رئال مادرید بود که او را به این سطح رساند.

دل‌بوسکه گفته: «من تجارت را درک نمی‌کنم. من این مبالغ انتقالات را درک نمی‌کنم و نمی‌دانم بازار چیست. من تنها چیزی که می‌فهمم توپ است و این به لطف تمام مربیان و بازیکنانی است که در مادرید حضور داشته‌اند. من مانند اسفنج حرف‌های آنها را جذب می‌کردم و گوش‌ها و چشمانم را به آنها می‌دوختم.

از زمانی که به عنوان بازیکن بازنشسته شدم از هر فردی که در باشگاه حضور داشته چیزهای بسیاری آموخته‌ام. افرادی مانند لئو بین‌هاکر، جان توشاک، یوپ هاینکس. تلاش کردم از تمام آنها درس بیاموزم.»

دل‌بوسکه که فاتح لیگ قهرمانان، جام جهانی و یورو است گفته می‌خواهد در پرورش جوانان هم موفق باشد: «در ابتدا تلاش کردم خرج زندگی‌ام را دربیاورم و از خانواده‌ام حمایت مالی کنم. من به‌دنبال علاقه‌ام رفتم که فوتبال بود.

سپس از نظر حرفه‌ای به قهرمانی‌ها با رئال مادرید رسیدم و اکنون مربی تیم ملی هستم و می‌خواهم فوتبالیست و انسان پرورش دهم.

اما بهترین لحظات کار با تیم جوانان، مشاهده تجربیات آنها و گفتگو با خانواده‌هایشان بود.»

او درباره تیم فعلی اسپانیا می‌گوید: «من در چهره چابی یک مربی آینده را می‌بینم. واقعا راست می‌گویم. او در میدان کمک مربی است و البته در بارسا هم چیزهای بسیاری آموخته. او هر چیزی که خوب بوده را یاد گرفته و پشتوانه بارسلونا است. من به کار او باور دارم. چابی قضاوت صحیحی دارد و انسانی مهربان است.»

2012/9/5

14. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برنامه هفته چهارم لالیگا- بازی های سخت در روز شنبه

هفته چهارم بازی های لالیگا در حالی آغاز می شود که بارسلونا تنها تیم 9 امتیازی لیگ فوتبال اسپانیاست

سایت گل- هفته چهارم رقابت های فصل جدید لالیگا شنبه شب آغاز می شود و تا دوشنبه شب ادامه خواهد داشت. در پایان هفته سوم این رقابت ها، بارسلونا با 9 امتیاز در صدر جدول است. مایورکا، مالاگا و رایو وایه کانو، هر سه 7 امتیازی هستند و وایادولید، تنها تیم 6 امتیازی در رده پنجم جدول است. دپورتیوو و سویا با 5 امتیاز رده های ششم و هفتم را در اختیار دارند و اتلتیکو مادرید، رئال مادرید و ختافه، تیمهای هشتم تا دهم هستند.

برنامه بازی های این هفته لالیگا بدین ترتیب است:

شنبه 25 شهریور (15 سپتامبر)

مالاگا- لوانته

والنسیا- سلتاویگو

ختافه- بارسلونا

سویا- رئال مادرید

یکشنبه 26 شهریور (16 سپتامبر)

اسپانیول- اتلتیک بیلبائو

گرانادا- دپورتیوو لاکرونیا

اوساسونا- مایورکا

رئال سوسیداد- رئال ساراگوسا

اتلتیکو مادرید- رایو وایه کانو

دوشنبه 27 شهریور (17 سپتامبر)

وایادولید- رئال بتیس

2012/9/14

تاریخ ال‌کلاسیکو بعدی: 7 اکتبر

حدود سه هفته تا بازی دو تیم بارسلونا و رئال مادرید مانده است.

سایت گل- بارسلونا و رئال مادرید در ساعت 19:50 به وقت اروپای مرکزی روز 7 اکتبر (16 مهر) امسال به مصاف هم خواهند رفت.

دو غول اسپانیا در سوپرجام این فصل دو بار به مصاف هم رفته‌اند و بازی رفت را بارسا سه بر دو برد اما رئال در بازی برگشت دو بر یک پیروز شد و در نهایت جام را فتح کرد.

بارسا امیدوار است به رکورد 88 پیروزی رئال در کلاسیکو برسد، اما باشگاه پایتخت‌نشین در سه سفر گذشته به نوکمپ تنها یک بار باخته.

بارسا اخیرا قیمت بلیت‌ها را افزایش داده و به این ترتیب گران‌ترین کلاسیکو تاریخ در پیش خواهد بود.

بارسلونا فعلا پنج امتیاز از مادرید پیش است.

2012/9/13

16. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام ...

نتايج هفته ی چهارم لاليگا :

Malaga 3 - 1 Levante

Valencia CF 2 - 1 Celta

Getafe 1 - 4 FC Barcelona

Sevilla 1 - 0 Real Madrid CF

Espanyol 3 - 3 Athletic Bilbao

Granada 1 - 1 Deportivo

Osasuna 1 - 1 Mallorca

Real Sociedad 2 - 0 Zaragoza

Atletico Madrid 4 - 3 Rayo Vallecano

و 1 بازی ديگه هم مونده از اين هفته كه امروز برگزار مي شه :

Valladolid 7:30 PM

UTC
    Betis

تيم های سمت راست ميزبان هستند.

18. 4 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تیتر روزنامه های ورزشی امروز اسپانیا

شرایط نامناسب رئال و روزهای آفتابی تیتو در بارسا تیتر اصلی روزنامه های ورزشی امروز اسپانیاست

سایت گل- تیتر اصلی روزنامه های معروف اسپانیایی را به نقل از سایت طرفداری مرور می کنیم:

مارکا:

شکست پشت شکست: رئال مادرید به دنبال پاسخ درست 24 ساعت پیش از بازی با منچستر سیتی

بازیکنان اعتراف کردند که در شرایط بدنی خوبی به سر نمی برند.

مورینیو از عدم وجود نگاه حرفه ای برخی بازیکنان ناراضی است.

بازیکنان از برخورد های مورینیو بعد از باخت ناراضی هستند.

آ.اس:

برنامه عوض می شود: مادرید به دنبال بازیابی خود در لیگ قهرمانان اروپا

مورینیو از اسین،مودریچ و کوئنترائو کمک خواهد گرفت.

رایو در هشت دقیقه 3 امتیاز را گرفت.

ال موندو:

این تیم فوق العاده؛ بارسا زیر نظر تیتو بهترین است.

رئال مادرید هرگز نتوانسته اختلاف 8 امتیازی را جبران کند و اکنون لیگ در دستان بارسا است.

مسی از کل رئال مادرید بیشتر گل زده است.

2012/9/17

20. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •