من خيليا رو ديدم كه از مصرف بسيار بالاي tu5 مينالند حتي روي ٢٠٦
به تاپيك مخصوصش هم مراجعه كنيد متوجه ميشيد tu5 در شهر تا ١٣ ليتر هم مصرف كرده .
من خيليا رو ديدم كه از مصرف بسيار بالاي tu5 مينالند حتي روي ٢٠٦
به تاپيك مخصوصش هم مراجعه كنيد متوجه ميشيد tu5 در شهر تا ١٣ ليتر هم مصرف كرده .
اونایی که با tu5 صدی 13 میسوزونند با xu7 حتما صدی 16 یا 17 میسوزونند خلاصه این دوتا موتور حداقل تو شهر 20 درصد و تو جاده 15 درصد اختلاف مصرف دارند
ببین دوست عزیز نمیدونم شما به سر و صدای کابین حساس هستی یا نه! اگه هستی که سمند رو از لیستت حذف کن!
ما یکی داریم 10000 کار کرده همه جاش صدا میده. تمام د رها قرچ قرچ میکنه ، یکی گفت وازلین بزن خوب میشه که بدتر شد. یکی گفت کف صابون بمال و بزار خشک شه که اونم زیاد دوام نداره.
جدیدا درهای عقب هم توی سرعت گیر و دست اندازها میکوبه و صدای خوردن دوتا اهن به هم رو میده.
از نظر ایمنی هم توی سرعت های بالا با 405 یکی هست به خاطر شاسی مشترکشون. فقط توی تصادفات شهری با سرعت کم سمند مقاومت بهتری داره و البته از جلو و عقب
من چون سمند دارم این پست رو زدم چون خودم خیلی به سر و صدا حساسم. البته همین سمند توی خیابونها یی که اسفالت خوبی داره اصلا صدا نداره. صداش هم از اونجایی شروع شد که یکی دوبار جاده خاکی رفتم.البته مسیر طولانی نبود شاید کلا 5 کیلومتر تو خاکی رونده باشمش.
البته پوریا جان خودروهایی که موتور TU5 دارن تا 5000 کیلومتر اول بیشتر میسوزونن.
شاید اون مواردی که شما نام بردین از همین موارد هستن.
این سمندا رو نمیدونم چجور درست کردن وقتی از عقب ضربه میخوره از شکم تا میشه میفهمید منظورمو؟اونجایی که باک گاز رو میبندن یا بغل در باک بنزین
بچهها یه مشاوره سریع به من میدین؛
سورن مدل 87 با 20 هزار کارکرد و slx TU5 صفر هر دو یه قیمت 21 میلیون. شما کدومو پیشنهاد میکنید؟
در کل خودروی صفر بیشتر پیشنهاد میشه ضمن اینکه 405 اس ال خودروی خوبی از آب دراومده و موتورش بیصدا و کمی کم مصرف تر از موتور قبلی و سمند سورن هست .نمای داخلیش هم تریم کرم هست و مانند پارس طراحی شده.
پس بی شک 405 رو بخرید ( سورن رو هم خیلی گرون بهتون قیمت دادن حدود 16 تا نهایت 16.500 قیمتشه )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)