آدرسش رو که تو عکس گذاشتم فقط اگه بتونی کمکم کنی که مرکز پخش این بی شرف رو پیدا کنم که ممنون میشم![]()
آدرسش رو که تو عکس گذاشتم فقط اگه بتونی کمکم کنی که مرکز پخش این بی شرف رو پیدا کنم که ممنون میشم![]()
سلام.
اسم این ویروسی که کامپیوتر شما رو اسیر کرده توی گوگل سرچ کردم. راستش هیچ آنتی ویروسی نمیتونه اونو پاک کنه اما یک روش دستی موجوده که اگر یکم انگلیسی بلد باشین میتونید به راحتی پاکش کنید. لینکشو پایین گزاشتم. باز اگه مشکلی داشتید حتما بپرسید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه باز می خواهید روش های دیگری را هم در بقیه سایت ها ببینید میتوانید متن زیر را در گوگل سرچ کنید:
how can i remove 80000000 virus
ابتدا به به حالت safe mode وارد ویندوز شوید.( برای این کار در هنگام زدن دکمه کیس مرتبا پشت سر هم دکمه f8 را فشار دهید سپس وارد یک صفحه میشوید که با انتخاب اولین گزینه (safemode ) کامپیوتر شروع به باز کردم safe mode میشود. اگر در هنگام ورود از شما سوالی پرسیده شد yes را بزنید. پس از وارد شدن task mannager را باز کنید و پروسه این ویروس که احتمالا با نام random.exe هست را ببندید. سپس در منوی استارت گزینه run را سرچ کرده و آن را باز کنید سپس در آن عبارت regedit را تایپ کنید و ok کنید. سپس در منوی سمت چپ آدرس های زیر را پیدا و فایل ها و پوشه ها را پاک کنید:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run\Random Characters
KEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Random Characters
HKEY_LOCAL_MACHINE\Wow6432Node\~\Browser Helper Objects\
HKEY_LOCAL_MACHINE\software\wow6432node\microsoft\ windows nt\currentversion\drivers32
“mixer9″=wdmaud.drv
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Run\80000000.@ Trojan.gen.2
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run\Random Characters
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\RunServicesOnce\Random Characters
Note: Please feel free to get computer experts for instant help anytime you get stuck or when you feel it’s tough to kill the terrible virus.
بعد پوشه های زیر را هم پاک کنید:
C:\Windows\Installer\{872f14e1-fb83-a546-3aee-59cced5657e0}\U\80000000.@
C:\Windows\Installer\{872f14e1-fb83-a546-3aee-59cced5657e0}\U
C:\Users\Username\AppData\Local\{c614d3bf-243a-3fd7-a4fd-36cd3756874b}\u\80000000.@
C:\Users\Username\AppData\Local\Temp\mgent.dll
C:\Users\Username\AppData\Local\Temp\ddaddd38.exe
C:\Users\Username\AppData\Local\Temp\msimg32.dll
بعد از انجام این مراحل ریستارت کنید.
Last edited by mrk74; 29-07-2012 at 14:35.
ابتدا به به حالت safe mode وارد ویندوز شوید.( برای این کار در هنگام زدن دکمه کیس مرتبا پشت سر هم دکمه f8 را فشار دهید سپس وارد یک صفحه میشوید که با انتخاب اولین گزینه (safemode ) کامپیوتر شروع به باز کردم safe mode میشود. اگر در هنگام ورود از شما سوالی پرسیده شد yes را بزنید. پس از وارد شدن task mannager را باز کنید و پروسه این ویروس که احتمالا با نام 80000000.@ هست را ببندید. سپس در منوی استارت گزینه run را سرچ کرده و آن را باز کنید سپس در آن عبارت regedit را تایپ کنید و ok کنید. سپس در منوی سمت چپ آدرس های زیر را پیدا و فایل ها و پوشه ها را پاک کنید:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run\Random Characters
HKEY_LOCAL_MACHINE\software\wow6432node\microsoft\ windows nt\currentversion\drivers32
“mixer9″=wdmaud.drv
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Run\80000000.@ Trojan.gen.2
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run\Random Characters
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\RunServicesOnce\Random Characters
Note: Please feel free to get computer experts for instant help anytime you get stuck or when you feel it’s tough to kill the terrible virus.
C:\Users\Username\AppData\Local\{c614d3bf-243a-3fd7-a4fd-36cd3756874b}\u\80000000.@
سلام.
اسم این ویروسی که کامپیوتر شما رو اسیر کرده توی گوگل سرچ کردم. راستش هیچ آنتی ویروسی نمیتونه اونو پاک کنه اما یک روش دستی موجوده که اگر یکم انگلیسی بلد باشین میتونید به راحتی پاکش کنید. لینکشو پایین گزاشتم. باز اگه مشکلی داشتید حتما بپرسید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه باز می خواهید روش های دیگری را هم در بقیه سایت ها ببینید میتوانید متن زیر را در گوگل سرچ کنید:
how can i remove 80000000 virus
ابتدا به به حالت safe mode وارد ویندوز شوید.( برای این کار در هنگام زدن دکمه کیس مرتبا پشت سر هم دکمه f8 را فشار دهید سپس وارد یک صفحه میشوید که با انتخاب اولین گزینه (safemode ) کامپیوتر شروع به باز کردم safe mode میشود. اگر در هنگام ورود از شما سوالی پرسیده شد yes را بزنید. پس از وارد شدن task mannager را باز کنید و پروسه این ویروس که احتمالا با نام random.exe هست را ببندید. سپس در منوی استارت گزینه run را سرچ کرده و آن را باز کنید سپس در آن عبارت regedit را تایپ کنید و ok کنید. سپس در منوی سمت چپ آدرس های زیر را پیدا و فایل ها و پوشه ها را پاک کنید:
“mixer9″=wdmaud.drv
بالاخره موفق شدم این ویرووس بی شرف رو پاک کنم
هیچکدوم از این پوشه هایی که نوشته بودید وجود نداشتند فکر کنم ویرووس به اون قسمت ها نرفته بوده ولی از این فروم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک نرم افزار بود دانلود کردم بعد پوشه ای که ویرووس داخلش بود رو کلا فولدرش رو پاک کردم البته از همون طریق safe mod بعد یکبار دیگه با آنتی ویروسم سیستمم رو اسکن کردم یک ویروس که تو قسمت ویندوز 32 بود پیدا کرد و بعد همین تروجانها رو بعد ریموو کردن دیگه مشکلم حل شد
الانم تو پوست خودم نمیگنجم بدجوری تو مخم بود دست همتون درد نکنه از راهنماییهاتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)