تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 18 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 172

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester City F.C | سیتیزنز | جلد 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نگراني مانچو از وضعيت آمادگي بازيکنان سيتي

سيتي که فصل گذشته قهرمان ليگ برتر شد، شنبه در ديدار کاميونيتي شيلد مقابل چلسي قرار خواهد گرفت و يک هفته بعد در اولين ديدار شان در فصل جديد ليگ برتر، با تيم تازه صعود کرده ساوتهمپتون روبرو خواهند شد.

مانچو که نگران آمادگي چند بازيکن تيمش از جمله بالوتلي و داويد سيلواست، معتقد است چند ديدار پيش رو براي تيمش حياتي است.

او در گفتگو با سايت اختصاصي باشگاه منچسترسيتي گفت:" ديدار مقابل الدهام و ليمريک بسيار مهم بودند اما فکر مي کنم ما به سه يا چهار هفته زمان نياز داريم تا بازيکنان مان به آمادکي کامل برسند.

ما بايد سخت کار کنيم. بايد همه تيم با هم تلاش کنند تا براي يک فصل طولاني آماده شويم.

براي ما حضور بازيکنان در يورو مهم بود اما آنها براي ريکاوري به يک ماه زمان نياز داشتند زيرا فصل گذشته بسيار دشوار بود و فصل جديد هم بسيار طولاني خواهد بود."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

کمپانی: باید قهرمانی فصل گذشته را فراموش کنیم

سایت گل- ویسنت کمپانی، کاپیتان منچسترسیتی، اعلام کرد به دنبال تکرار موفقیت فصل گذشته و رسیدن به قهرمانی های بیشتر همراه با آبی هاست.
    شاگردان مانچینی در آخرین هفته از رقابت های فصل گذشته با گل های دیر هنگام ادین ژکو و سرخیو آگوئرو مقابل کوئینزپارک رنجرز به پیروزی رسیدند و توانستند با پشت سر گذاشتن رقیب همشهری، به قهرمانی برسند.
    کمپانی معتقد است دیدار هفته پایانی مقابل کیو پی آر برای مدت ها در ذهن هواداران سیتی باقی خواهد ماند اما او قصد دارد روی کسب جام های بیشتر با تیمش تمرکز کند.
    او در گفتگو با تلویزیون اختصاصی باشگاه منچسترسیتی گفت:" آخرین بازی فصل گذشته دیداری است که به عنوان بخش مهمی در تاریخ باشگاه ما باقی خواهد ماند. فکر می کنم هواداران برای 50 یا 100 سال آینده در مورد این دیدار صحبت خواهند کرد.
    اما همان طور که از آن قهرمانی لذت بردم، در انتظار قهرمانی های جدید هستم. یکی از مهمترین مسائل برای من این است که برای مدت زیادی خودم را در گذشته حفظ نکنم. می خواهم به جلو بروم.
    من زیاد سفر می کنم و با مردم کشورهای مختلف دیدار می کنم و هر کدام از آنها یک زمان خاص را به یاد من می آورند."

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

-----------

این پست با پایینی یکی بود ، لطفا حذف بشه
    Last edited by EngineeR EhsaN; 10-08-2012 at 20:44.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مانچيني: ديگر به دنبال فن پرسي نيستيم

روبرتو مانچيني، سرمربي منچسترسيتي، اعلام کرد اين باشگاه ديگر به دنبال به خدمت گرفتن رابين فن پرسي نيست و به خاطر اين مسئله، برايان ماروود، مدير ورزشي باشگاه را مورد انتقاد قرار داد.

به نقل از گل سيتي در تابستان امسال تاکنون بازيکن جديدي را به خدمت نگرفته و اکنون سرمربي ايتاليايي اعلام کرد که تلاش اين باشگاه براي به خدمت گرفتن ستاره هلندي به پايان رسيده است.

او در گفتگو با خبرنگاران در مورد پيوستن فن پرسي به اين باشگاه گفت:" فن پرسي بازيکن ما نيست. او بازيکن آرسنال يا منچستريونايتد خواهد بود.

شما اين سوال را بايد از افراد ديگر بپرسيد. نمي دانم چه بايد بگويم. بعد از سه- چهار ماه، هيچ خريدي انجام نشده است.

فکر مي کنم، وقتي يک قهرماني به دست مي آوريد، بايد تلاش کنيد تا بهتر شويد و بازيکنان جديدي به خدمت بگيريد. ليگ در ماه مي به پايان رسيد و فکر مي کنم اکنون بسيار دشوار است که بخواهيم وارد بازار نقل و انتقالات شويم.

نمي خواهم بيش از اين در مورد بازيکنان مان صحبت کنم؛ اکنون به ديدار مقابل چلسي (ديدار کاميونيتي شيلد) فکر مي کنم. اکنون بايد در مورد اين ديدار صحبت کنيم."

او در پاسخ به اين سوال که آيا از روند مذاکرات باشگاه براي به خدمت گرفتن بازيکنان جديد راضي است، گفت:" بايد اين سوال را از برايان ماروود بپرسيد، نه از من. از ماروود بپرسيد.

نه، من خوشحال نيستم. نمي خواهم در اين مقطع در اين مورد بيشتر صحبت کنم. از نظر من، تيم خوبي داريم اما بايد به کارمان ادامه بدهيم تا بهتر شويم."

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مانچینی: منچستریونایتد مدعی اصلی قهرمانی لیگ برتر است

سایت گل- روبرتو مانچینی، سرمربی منچسترسیتی، اعلام کرد منچستر یونایتد از بیشترین شانس برای قهرمانی در رقابت های فصل پیش روی لیگ برتر برخوردار است.
    دو رقیب همشهری در رقابت های فصل گذشته شانه به شانه پیش رفتند اما در نهایت این سیتی بود که با پیروزی مقابل کوئینزپارک رنجرز در هفته پایانی، به دلیل تفاضل گل بهتر عنوان قهرمانی را به دست آورد.
    با این وجود، در آستانه آغاز فصل جدید، سرمربی ایتالیایی معتقد است که شاگردان فرگوسن از شانس بیشتری برای قهرمانی برخوردار هستند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر می کنم منچستریونایتد این فصل مدعی اصلی قهرمانی است. من به بازیکنانم اطمینان کامل دارم زیرا ما فصل گذشته قهرمان لیگ شدیم و همچنین توانستیم تیم فوق العاده ای مانند منچستریونایتد را دو بار شکست دهیم.
    اما هر سال باید پیشرفت کرد؛ ما تیم جوانی هستیم و نیاز داریم تا هر ماه و هر سال بهتر شویم."

سیتی یکشنبه شب در دیدار کامیونیتی شیلد مقابل چلسی قرار خواهد گرفت و مانچینی اکنون نگران شرایط چند بازیکن تیمش از جمله بالوتلی، سیلوا، میکا ریچاردز و گرت بری است.
    " بالوتلی و داوید سیلوا تابستان پرمشغله ای داشتند و نیاز به زمان بیشتری دارند. آنها احتمالا روی نیمکت خواهند بود.
    فکر می کنم ریچاردز تنها برای این دیدار غایب خواهد بود. او مشکلی جزئی از ناحیه قوزک پا دارد. شرایط گرت بری را به طور دقیق نمی دانم. امیدوارم در طول سه هفته یا یک ماه آینده بتواند شرایط بازی کردن را پیدا کند. اما به طور دقیق نمی دانم."

احتمال غيبت ونسان کمپاني مقابل چلسي

اين مدافع تنومند بلژيکي از روز پنج شنبه به تمرينات تيمش برگشت اما براي به دست آوردن شرايط بازي در حال حاضر به تنهايي تمرين مي کند.

گفته مي شود او مي تواند در کاميونيتي شيلد به ميدان برود اما مربيان سيتي نمي خواهند در مورد اين بازيکن که يکي از ارکان اصلي تيم است، دست به ريسک بزنند.

کمپاني براي بهبود مصدوميتش زودتر از ساير اعضاي تيم از اردوي مالزي به خانه برگشت اما اکنون مربيان سيتي ترجيح مي دهند او را براي ديدار مقابل ساوتهمپتون در اولين ديدار فصل جديد ليگ برتر کاملا آماده در اختيار داشته باشند.

با توجه به مصدوميت ميکا ريچاردز در رقابت هاي المپيک، احتمالا کولو توره و ژولين لسکات در ديدار مقابل چلسي از ابتدا به ميدان خواهند رفت.

مانچيني به دنبال تقويت خط دفاعي تيمش پيش از پايان بازار نقل و انتقالات تابستاني است و از دنيل اگر، مدافع ليورپول، به عنوان گزينه اصلي او ياد مي شود.

Last edited by pcforlife; 10-08-2012 at 20:57. دليل: مرج

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

چلسی- منچسترسیتی: توزیع اولین جام فصل در کامیونیتی شیلد

سایت گل- بعد ازحضور خوان ماتا در اردوی تیم المپیک اسپانیا در بازیهای المپیک لندن، بعید است که او دراین بازی به میدان برود . از همین رو احتمالا روبرتو دی متئو تیمش را با ترکیب 3-3-4 روانه میدان خواهد ساخت و رائول میرلس در کنار فرانک لمپاردو جان اوبی میکل در خط میانی قرار خواهند گرفت.
    رامیرس و ادن آزارد هم احتمالا در کنار فرناندو تورس در خط حمله خواهند بود و مربی ایتالیایی برای انتخاب بین گری کیهیل و داوید لوئیز در خط دفاعی تیمش مردد است. مارکو مارین هم شانس حضور دراین بازی را به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ از دست خواهد داد.

از سوی دیگر، تیم روبرتو مانچینی، هنوز و در طول اردوی پیش فصل با ترکیب ثابتی به میدان نرفته و پیش بینی ترکیب اصلی این تیم برای دیدار امشب کامیونیتی شیلد کار سختی است.
    به دلیل حضور در رقابتهای یورو2012، حضور برخی بازیکنان از جمله سمیر نصری و نایجل دی یونگ در پس پرده ای از ابهام است و ونسان کمپانی هم هنوز از بند مصدومیت رها نشده و بعید است که مربی سیتی درمورد او ریسک کند.پس احتمالا کولو توره را در زمین مسابقه خواهیم دید.
    داوید سیلوا و ماریو بالوتلی با تیمهای ملی کشورهایشان تا بازی فینال یورو2012 پیش رفتند و احتمالا در میان بازیکنان ذخیره خواهند بود.
    یایا توره، سرخیو آگوئرو و کارلوس تبس به طور کامل در اردوی پیش فصل حضور داشتندو احتمالا در ترکیب اصلی حضور خواهند داشت. گرث بری مصدوم است و میکا ریچاردز هم احتمالا بعد از حضور در ترکیب تیم بریتانیا در المپیک، دراین بازی به میدان نخواهد رفت.

-
    در دیدار سال گذشته کامیونیتی شیلد، منچسترسیتی با نتیجه 2-3مغلوب منچستریونایتد شد ولی سه بار و در سالهای 1937، 1968 و 1972 در این دیدار به پیروزی رسیده و جام را به خانه برده.

-
    فصل گذشته چلسی موفق شده بود تا در خانه سیتی را شکست دهد ولی در ورزشگاه الاتحاد با همان نتیجه (1-2 ) مغلوب آبی آسمانی ها شد.

7. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

چلسی 2-3 منچسترسیتی: اولین جام فصل جزیره برای پسران مانچو

سایت گل-منچسترسیتی با پیروزی 3-2 مقابل چلسی، فاتح دیدار کامیونیتی شیلد 2012 شد.
    دیدار سنتی و خیریه دو تیم مانند سال گذشته پرگل و پرهیجان بود؛ هرچند تماشاگرانی که در آخرین روز المپیک و به دلیل ترافیک شدید، کمی دیر به ورزشگاه رسیدند، به خاطر ندیدن دقایق ابتدایی چیزی را از دست دادند.
    در دقیقه 3 یک ضربه آزاد نصیب سیتی شد اما شوت تبس هرچند از روی دیوار دفاعی چلسی عبور کرد اما خیلی راحت در اختیار پترچک قرار گرفت.
    آزارد، تنها خرید تابستانی چلسی که در این دیدار از ابتدا به میدان رفت، در دقیقه 28 با یک شوت دروازه پانتیلیمون، دروازه بان رومانیایی سیتی، را به خطر انداخت که ضربه او راهی به چهارچوب دروازه حریف نداشت.
    تنها 5 دقیقه به پایان نیمه اول باقی مانده بود که فرناندو تورس گل اول بازی را به ثمر رساند. رامیرس، یکی از بهترین بازیکنان فصل گذشته چلسی، با یک پاس خوب تورس را در محوطه جریمه صاحب توپ کرد و ضربه دقیق مهاجم اسپانیایی اولین گل بازی را رقم زد.

هنوز خوشحالی آبی ها از زدن گل اول تمام نشده بود که برانیسلاو ایوانوویچ به دلیل تکل خشن و غیرضروری روی کولاروف، با کارت قرمز مستقیم داور روبرو شد. این اخراج می تواند با محرومیتی سه جلسه ای برای این مدافع صرب همراه باشد.
    با آغاز نیمه دوم، سیتی از برتری نفری اش استفاده کرد و تنها بعد 8 دقیقه از شروع نیمه دوم کار را به تساوی کشید. یحیی توره از اشتباه جان تری استفاده کرد و گل تساوی را به ثمر رساند.
    تنها 5 دقیقه بعد، سیتی با گل تبس پیش افتاد. مهاجم آرژانتینی در سمت چپ محوطه جریمه چلسی صاحب توپ شد و با پشت سر گذاشتن داوید لوئیس، با ضربه ای محکم توپ را به گوشه دروازه چک فرستاد.
    بعد از گل دوم هم حملات شاگردان مانچینی ادامه پیدا کرد و در دقیقه 65 نصری گل سوم را به ثمر رساند.
    در دقیقه 78 رایان برتراند که به عنوان بازیکن جانشینی برای چلسی به میدان رفته بود، اختلاف را به حداقل کاهش داد تا آبی های لندن در 10 دقیقه پایانی تلاش زیادی برای رسیدن به گل تساوی انجام دهند.
    اما در نهایت بازی با همان نتیجه 3-2 به پایان رسید تا اولین جام فصل جزیره به شاگردان مانچو برسد.

------------------------------

توافق منچسترسیتی و چلسی برای انتقال جک رادول

سایت گل- باشگاه اورتون پیشنهاد منچسترسیتی برای خرید جک رادول، هافبک جوان این باشگاه را پذیرفت.
    آبی های شهر لیورپول اعلام کردند که بر سر مبلغی که اعلام نشد، با قهرمان لیگ برتر به توافق رسیده اند و این بازیکن 21 ساله امروز در تست های پزشکی باشگاه منچسترسیتی حضور پیدا خواهد کرد.
    رادول یکی از محصولات آکادمی جوانان اورتون است و تاکنون بیش از 100 بازی برای تیم اول اورتون انجام داده است.
    البته مصدومیت های پیاپی باعث شد تا او فصل گذشته روزهای خوبی نداشته باشد و تنها 14 بار در لیگ برتر به میدان رفت.
    روبرتو مانچینی امروز در مورد این انتقال گفت:" می توانم بگویم که از نظر ما جک بازیکن خوبی است؛ یک بازیکن جوان. او می تواند هافبک مهمی برای ما و تیم ملی انگلس باشد.
    او سبک بازی خوبی دارد. او بازیکن مهمی برای آینده ماست."
    انتظار می رفت رادول در فهرست تیم بریتانیا برای رقابت های المپیک نیز جای داشته باشد اما به دلیل مصدومیت، این رقابت ها را از دست داد.
    او در نووامبر 2011 و در زمان حضور کاپلو اولین بازی ملی اش را برای سه شیرها مقابل اسپانیا انجام داد.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

جک رودول بازیکن اورتون با سیتی پنج سال قرارداد بست

این بازیکن 21 ساله اورتون با سیتی پنج سال قرارداد بست

روبرتو مانچینی او را یکی از آینده دار ترین های جهان دانست و روبرتو می خواهد آینده نگری کند
    این بازیکن جوان می تواند هافبک دفاعی و یا تهاجمی بازی کند و در تیم ملی انگلستان هم بازی می کند و شماره ی 17 استاین بازیکن از 15 سالگی در آکادمی اورتون رشد کرده است و در سال 2008 در تیم بزرگسالان اورتون خوش درخشید و در تیم امید ملی انگلیس هم بازی کرد

----------------

یحیی توره:کارلوس تبس بخشی از منچستر سیتی هست

کارلوس تبس که به دلیل درگیری با روبرتو مانچینی برای شش ماه از تیم سیتی کنار گذاشته شد ، در آخرین هفته های فصل گذشته به ترکیب این تیم برگشت و نقش مهمی در قهرمانی این تیم ایفا کرد

یحیی توره ، هافبک منچسترسیتی ، معتقد است بازگشت کالوس تبس در قهرمانی این تیم در رقابت های فصل گذشته لیگ برتر حیاتی بود و همچنان اعلام کرد که این مهاجم آرژانتینی به خاطر رفتارش از همه اعضای تیم عذرخواهی کرد
    کارلوس تبس که به دلیل درگیری با روبرتو مانچینی ، برای شش ماه از تیم منچسترسیتی کنار گذاشته شد ، در آخرین هفته های فصل گذشته به ترکیب این تیم برگشت و نقش مهمی در قهرمانی این تیم ایفا کرد . او در دیدار کامیونیتی شیلد این هفته مقابل چلسی نیز گلزنی کرد تا نشان دهد همچنان می تواند بازیکن تاثیرگذاری برای تیمش باشد.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دشمن جديد مانچيني در سيتي

سيتي فصل جديد را در حالي شروع مي کند که مشکلات مانچيني با ستاره هاي سرکشي چون ماريو بالوتلي و کارلوس توس حل شده به نظر مي رسد.

با اين حال مشکلات تازه اي سدراه او براي تقويت تيم شده و به گزارش تلگراف بعيد است او بتواند تا پايان ماه آگوست که فرصت نقل وانتقالات به پايان مي رسد اين مشکل را حل کند.

مربي ايتاليايي سيتي که فصل قبل تيمش را در واپسين دقايق بازي آخرقهرمان ديد، در دو ماه گذشته اختلاف نظر شديدي با برايان ماروود مدير فني باشگاه پيدا کرده و در کنفرانس خبري بازي جام خيريه مقابل چلسي ، اين اختلاف به عمد از طرف مانچيني کاملا علني شد تا او سه هفته باقي مانده تا پايان ماه را در جنگي پشت پرده به سر ببرد. هر دو نفر رابطه خوبي با هيات مديره باشگاه و شخص خلدون آل مبارک مالک باشگاه دارند ولي اگر اين اختلافات بالا بگيرد ، هيات مديره و مالک بايد يکي از اين دو را ا نتخاب کنند و. او قبلا هشدار داده بود دوست دارد همچون ساير مربيان بزرگ ليگ برتر از جمله فرگوسن و ونگر کنترل کاملي بر روند خريد بازيکنان داشته باشد و حالا با عنوان قهرماني که بدست آورده ، قدرت بيشتري براي به کرسي نشاندن حرفش حس مي کند:«شرايط سختي را پشت سر مي گذاريم و بهنظرم اگر همه کارشان را به درستي انجام دهند مي توانيم اين فصل هم در مسير خوبي باشيم.»

منظور مانچيني از "همه " درتوصيف کارايي روند خريد بازيکنان جديد به شکلي آشکار برايان ماروود بود و وقتي خبرنگاران از او درباره مسائل داخلي باشگاه و تغيير سياست هاي آن پرسيدند ، گفت"«فکر مي کنم هوادارن از ما راضي هستند و هنوز قهرماني را به ياد دارند و مي دانند ما در هر بازي با تمام توان کار مي کنيم. ما تيم و مالک خوبي داريم ولي اگر مي خواهيم به بازيهاي خوبمان ادامه دهيم بايد قهرماني فصل قبل را فراموش کنيم . آن قهرماني مربوط به گذشته است و ما بايد حالا به شروع خوب دراين فصل فکر کنيم ما براي تغيير تاريخ به ستاره هاي جديد نياز داريم و هنوز يونايتد بهترين حريف ما و اصلي ترين مدعي قهرماني است . »

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •