شما کاملا درست میگین...نوشته شده توسط MORTAZA
اما این اولین بار بود که به چنین مشکلی میخوردم...آخه معمولا چند راه مختلف برای نصب درایور هست ولی این مودم را باید از همین راه نصب کرد..
حتما باید اولش مودم قبلی رو از نصب خارج کرد.
شما کاملا درست میگین...نوشته شده توسط MORTAZA
اما این اولین بار بود که به چنین مشکلی میخوردم...آخه معمولا چند راه مختلف برای نصب درایور هست ولی این مودم را باید از همین راه نصب کرد..
حتما باید اولش مودم قبلی رو از نصب خارج کرد.
shahbab جان شما ميتوني توي 98 هم نصب كني؟نوشته شده توسط shahbab
دوست عزیز ویندوز 98 رو امتحان نکردم ...ولی تو CD درایور یه مطلب pdf راجع به نصب داره که راجع به نصب در ویندوز 98 هم نوشته...اگه این مطلب رو بهش دسترسی نداری بمن بگو تا برات بزارم.نوشته شده توسط esool
سلام دوستان گرامی
من هم یک عدد مودم Dial-Up اینترنال U.S.Robotics خریدم . منتها داخل CD اش هیچی نیست ! CDش خامه و از درایور و ... هیچ خبری نیست !
Board مودم سفید رنگه و غیر از دو خروجی Line و Phone خروجی اسپیکر و میکروفون هم داره.
پشت جعبه اش، پشت برد مودم و هیچ جای دیگه مدل مودم عنوان نشده .
در ویندوز 7 مودم بدون نیاز به CD شناخته میشه ولی در ویندوز XP به CD نیازه که واسه من خالیه !
این هم قیافه ی CD اش:
کسی نمیدونه Driver این مودم رو از کجا می شه تهیه کرد ؟
چون تو سایت سازنده همچین مدلی نبود. اصلاً این مودم مدلش چیه ؟
سلام
من می خواهم دو مودم را نصب کنم واز آن در نرم افزار تلفن گویا استفاده کنم .هردو نصب می شوند ولی موقع گرفتن کوئری دومین مودم پیغام : this may be the result of a hardware conflict را می دهد .و این خط همیشه آزاد است ووارد نرم افزار نمی شود لطفا راهنمایی ام کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)