تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 54

نام تاپيک: live , ray or pro?!!

داره خودمونی میشه kant1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

ray و live قیمتشون یکیه
    منم بین این دوتا موندم که بالاخره ray گرفتم . همه جوره سرتر از Live هست
    شما چرا بین این دوتا انتخاب کردید؟ pro چی؟

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

ای "کاستوم رام " که تو وگفتی یعنییییییییییییی چه!!؟؟
    خب 4 دهم اینچ بزرگتر واقعا به چشم میاد.ثانیا چرا باید باید ray بخرم خب حالا خیلی ها هم خریده باشند؟! تازه اینکه گوشی رو بگیری که خیلی ها می خرند که بی کلاسیه!؟
    کاستوم رام ، یعنی اینکه کوکر ها و هکر ها میان و رام های رسمی و پایه رو هههککک میکنن و شکل و ظاهرش رو بهتر میکنن و کلی امکانات دیگه بهش اضافه میکنن و در اکثر موارد هم باعث افزایش سرعت گوشی میشه ( معروف ترین کاستوم رام Cyanogen هست )
    البته اینم بگم که من خودم شخصا با رام رسمی بیشتر حال میکنم تا کاستوم رام !

هر گوشی که صفحه ش بزرگتر باشه یعنی بهتره بنظر شما ؟ الان مثلا آیفون 3-4 ساله تو 3.5 اینچ گیر کرده یعنی خیلی بده ؟ نمیدونم من با پرو کار نکردم و نمیدونم چجوریه . اما میدونم که پشتیبانی ازش کمه . راجع به زیاد و تو دست همه بودن : گوشی ای که خیلی تو دست مردمه بنظرت عیب و ایراد زیاد داره ؟ از همون اول 1100 بگیر !!! 6600 - 6630 - N95 - Galaxy S - Galaxy S II و ... اینا بنظرت مشکل داشتن تو زمان خودشون ؟ نمیدونم حالا اگه کلاس گذاشتن واست مهمه و کارایی رو مد نظر نمیگیری اون یه بحث دیگه س .

دوستانی که Pro دارن ، اگه بدون تعصب راهنمایی ت کنن خیلی موثر تر از حرفای من برات خواهد بود . من راجع به Pro زیاد نمیدونم ، اما تعریف ray شنیدم . البته میگن ray هم کمی مشکل باطری داره مثل بقیه گوشی های سونی اریکسون ! ( باز نمیدونم Pro هم اونطوریه یا نه )
    Last edited by AC_POP; 22-07-2012 at 11:46.

3. 2 کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

شما چرا بین این دوتا انتخاب کردید؟ pro چی؟

چون من خودم تا چند روز پیش بین این دوتا مونده بودم ، در مورد pro تجقیقی نداشتم

داره خودمونی میشه kant1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

کاستوم رام ، یعنی اینکه کوکر ها و هکر ها میان و رام های رسمی و پایه رو هههککک میکنن و شکل و ظاهرش رو بهتر میکنن و کلی امکانات دیگه بهش اضافه میکنن و در اکثر موارد هم باعث افزایش سرعت گوشی میشه ( معروف ترین کاستوم رام Cyanogen هست )
    البته اینم بگم که من خودم شخصا با رام رسمی بیشتر حال میکنم تا کاستوم رام !

هر گوشی که صفحه ش بزرگتر باشه یعنی بهتره بنظر شما ؟ الان مثلا آیفون 3-4 ساله تو 3.5 اینچ گیر کرده یعنی خیلی بده ؟ نمیدونم من با پرو کار نکردم و نمیدونم چجوریه . اما میدونم که پشتیبانی ازش کمه . راجع به زیاد و تو دست همه بودن : گوشی ای که خیلی تو دست مردمه بنظرت عیب و ایراد زیاد داره ؟ از همون اول 1100 بگیر !!! 6600 - 6630 - N95 - Galaxy S - Galaxy S II و ... اینا بنظرت مشکل داشتن تو زمان خودشون ؟ نمیدونم حالا اگه کلاس گذاشتن واست مهمه و کارایی رو مد نظر نمیگیری اون یه بحث دیگه س .

دوستانی که Pro دارن ، اگه بدون تعصب راهنمایی ت کنن خیلی موثر تر از حرفای من برات خواهد بود . من راجع به Pro زیاد نمیدونم ، اما تعریف ray شنیدم . البته میگن ray هم کمی مشکل باطری داره مثل بقیه گوشی های سونی اریکسون ! ( باز نمیدونم Pro هم اونطوریه یا نه )
    ممنون از توضیحاتتون.
    1 برای من صفحه 3.7 نسبت به 3 یک مزیت محسوب می شه.
    2 من نگفتم گوشی که خیلیا استفاده می کنن بده. من می گم اگه من بخوام گوشی که خیلیا استفاده میکنند رو بخرم باید بدونم چرا استفاده میکنند. و قانع بشم که اون گوشی نسبت به گوشی که اونا استفاده نمی کنند ولی من می پسندم چه مزیتی داره.
    3 البته اینکه پشتیبانی ازش کمه می تونه یه عیب باشه ولی نه اونقدر بزرگ برای گوشی.
    4 من هم دنبال اینم یکی بهم بگه این گوشی چه عیب اساسی داره که کم طرفداره. ولی من می پسندمش

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

اکسپریا پرو به خاطر اینکه کشویی هست وکیبرد کیورتی سخت افزاری داره کمتر طرفدار داره چوت این باعث افزایش وزنش و افزایش قطر گوشی میشه
    الا ن بیشتر مردم دنبال گوشی های باریک و سبک هستند
    این گوشی تو رده وبا امکاناتش بهترینه منم چند وقت دیگه میخوام برم این گوشی رو بخرم بررسی ها و...اکثر سایت ها را خوندم اکثرا نشان دادن که از ری ولایو خیلی بهتره از نئو هم همینطور

7. 2 کاربر از maziarzar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

منم فکر میکنم دلیل مهجور موندنش بیشتر وزنش باشه...

ولی به نظرم نباید زیاد بهش گیر داد امکانات مهم تره و از نظر بعضی ها کیبورد واقعی کامل یه مزیت محسوب میشه خود منم همین نظرو دارم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه armin 76's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منم فکر میکنم دلیل مهجور موندنش بیشتر وزنش باشه...

ولی به نظرم نباید زیاد بهش گیر داد امکانات مهم تره و از نظر بعضی ها کیبورد واقعی کامل یه مزیت محسوب میشه خود منم همین نظرو دارم...
    دادا شما که اینهمه ازش خوشت میاد ، خودت ازش داری ؟

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

دادا شما که اینهمه ازش خوشت میاد ، خودت ازش داری ؟
    نه ولی رفیقم یه ماهی هست خریده...

همونو میگم بعضی ها کیبورد کامل دوس دارن اول e7 داشت بعد اینو گرفت و دلیل اصلیشم کیبورد کامل پرو بود...

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون.
    1 برای من صفحه 3.7 نسبت به 3 یک مزیت محسوب می شه.
    2 من نگفتم گوشی که خیلیا استفاده می کنن بده. من می گم اگه من بخوام گوشی که خیلیا استفاده میکنند رو بخرم باید بدونم چرا استفاده میکنند. و قانع بشم که اون گوشی نسبت به گوشی که اونا استفاده نمی کنند ولی من می پسندم چه مزیتی داره.
    3 البته اینکه پشتیبانی ازش کمه می تونه یه عیب باشه ولی نه اونقدر بزرگ برای گوشی.
    4 من هم دنبال اینم یکی بهم بگه این گوشی چه عیب اساسی داره که کم طرفداره. ولی من می پسندمش
    بابا صفحه 3.3 هست تو هم دیگه اینقدر کوچیکش نکن !!!

آخه معیار های تو با معیار من خیلی فرق داره . ببین من مثلا شاید اولین چیزی که در مورد گوشی اهمیت میدم ، اینه که نسبت به پولش ارزش داشته باشه ! دلیل اولم هم واسه ری همینه ! یه گوشی با اون سی پی یو و جی پی یو و تراکم پیکسل بالا و رزولوشن بالا ، بنظرم 360 خیلی خوبه ، در حالی که تا همین خرداد فکر کنم 480 بود !
    اونموقع هم من بین ری و نئو یا نئو وی مونده بودم ولی این بیشتر به دلم نشست ، چون من تا بحال هرچی گوشی دکمه دار خریدم بعد یه مدت رنگ دکمه هاش رفته ( انگشته داریم ؟؟؟ ) و یکی از دلایل انتخاب ری هم واسم همین بود . بعدش زیبایی و باریک بودن و ...

حالا مثلا شاید معیار تو فرق کنه و مثلا جز اون کسانی باشی که عادت کرده به تایپ کردن با صفحه کلید QWERTY یا مثلا بزرگی صفحه واسش مهم باشه . معیار اگه بزرگی صفحه و صفحه کلیده که برو سراغش
    فقط قبل از اینکه بخری برو مثلا چند تا ویدئو و review ازش از یو.تیوب در بیار نگاه کن . یا مثلا برو راجع به کیبوردش تحقیق کن ببین بعدا لق نشه بره رو اعصابت . یا اینکه گوشی های کشویی و کیبورد دار ، صفحه فلت ضعیفی دارن . برو راجع به اینا تحقیق کن ایشالا که درست ترین انتخاب رو بکنی

12. 3 کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برا کسی که رام باز نباشه پرو بهتره.
    و عوض کردن همیشگی رام هم کار گوشی های سونی نیست. اکثرشون به تعداد انگشت های دست رام کم باگ دارن مگر گوشی مثل XS. این کارا مال سامسونگ و موتورولاس
    کسی با QWERTY مشکلی نداشته باشه خیلی هم گوشی خوبیه. دقیقا آرک کوچولوی کیبورد داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •