1 گیگ بله همینطوره ولی اینکه گیگابایت با ddr3 همون عملکرد ddr5 رو در آورده خیلی بهتره
2 گیگ مموری هم واسه بازی های سنگین بهتر جواب میده
1 گیگ بله همینطوره ولی اینکه گیگابایت با ddr3 همون عملکرد ddr5 رو در آورده خیلی بهتره
2 گیگ مموری هم واسه بازی های سنگین بهتر جواب میده
درود.
نظر شما محترمه. بهتره یکم ریز بشیم تا استارتر بتونه بهتر تصمیم بگیره.
شما فرمودین، با GT 440 میتونین رو حالت الترا با فریم مناسب بازی کنید. جالب هست برام. رو چه رزولوشنی؟
این ریویو رو ببیند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا این:
میبینید که GT440 که سهله، بزرگتراش کم میاران.
تو لینک اول برید عملکرد این کارت رو تو بازیهای دیگه ببنید. رزولوشن فول اچ دی. اکثر بازیها فریم زیره 30 دارن. در صورتیکه فریم مناسب زیز 60 هست. در واقع 45 تا 60.
این تا اینجا.
کنسول های جدید یه دفعه نمیان بیرون. قبلا کلی تبلیغات میشه. الانم مشخص نیست مثلا تا 3 سال دیگه کنسول جدیدی بیاد. بازی رو LED لذت دیگه ای داره. کینکت هم که خودش شده یه کنسول. نظرم روی Xbox360 باندل هست.
ممنون از همتون گرافیک کارت به کمتر از gts450 راضی نمیشم ولی خوب نمیشه با ۱ میلیون جور کرد...مادربورد رو اگه مدلی معرفی کنید که 2 اسلات گرافیک کارت داسته باشه میشه بعدا" که نیاز پیدا کرد یکی دیگه بگیره sli کنه این طوری خوب میشه مگه نه؟ ولی خوب بودجه دستشو بسته حالا بهش میگم ببینم میتونه افزایش بده!
ودر مورد کنسول هم که اصلا وابدا نمیخواد...!سیستمی هم که برا بازی خوب باشه.اکثریت نیازهای دیگه روهم برآورده میکنه ولی در کل هدف خرید بازی هست...
Last edited by armardeh; 21-07-2012 at 15:57.
خوب ما چکار فریم و تست هایی که انجام میشه داریم من الان خودم دارم عملی بازی می کنم البته رو رزولوشن 1280 در 1024 ولی من روی 1920 هم با تنظیمات high امتحان کردم مشکلی نداشتدرود.
نظر شما محترمه. بهتره یکم ریز بشیم تا استارتر بتونه بهتر تصمیم بگیره.
شما فرمودین، با GT 440 میتونین رو حالت الترا با فریم مناسب بازی کنید. جالب هست برام. رو چه رزولوشنی؟
این ریویو رو ببیند:
یا این:
میبینید که GT440 که سهله، بزرگتراش کم میاران.
تو لینک اول برید عملکرد این کارت رو تو بازیهای دیگه ببنید. رزولوشن فول اچ دی. اکثر بازیها فریم زیره 30 دارن. در صورتیکه فریم مناسب زیز 60 هست. در واقع 45 تا 60.
این تا اینجا.
کنسول های جدید یه دفعه نمیان بیرون. قبلا کلی تبلیغات میشه. الانم مشخص نیست مثلا تا 3 سال دیگه کنسول جدیدی بیاد. بازی رو LED لذت دیگه ای داره. کینکت هم که خودش شده یه کنسول. نظرم روی Xbox360 باندل هست.
در کل میخوام بگم این فریم ها بیشتر جنبه تست و مقایسه و به خاک مالیدن کارت های ضعیف تره
مثال دیگه هم دارم
روی یکی از سیستم های دوستان با گرافیک gt 220 بازی gta iv رو با بالاترین رزولوشن کار میکرد ولی برای battlefield کم آورد و داغ میکرد و به تیک تیک می افتاد !!!
این حرف دیگه درست نیست. من بررسی GT 440 رو نشون شما دادم. شما میگید الکی هست؟
خب شما مشخصصات دقیق سیستمتون رو بفرمایید.
با برنامه Fraps میزان فریم حداقل- حداکثر و میانگین تو این بازی و... رو بهمراه شات بزارید .اینجا.
اگه مانیتور شما فول اچ دی ساپورت میکنه. اما شما دارید رو 1280*1024 بازی میکنید. این نشان دهنده ی چی هست؟ شما یجوری میگی الترا بازی میکنم. یکی ندونه فکر میکنه شما دارید فول اچ دی و تمام جزئیات دارید 60 فریم میگیرید.
در صورتیکه تو کنسول راحت فول اچ دی رو با جزئیات High بالا میاره و فریم بالای 40 و تا 60 رو میده. در واقع کنسول باید فریم مناسب بده.
GT220 تو GTA IV چند فریم میگرفت؟ بالای 30؟ کار میکرد یعنی چی؟ اجرا میشد یا با فریم مناسب و روون میشد بازی کرد . من گرافیک آنبرد هم با میزان 15 فریم GTA رو بازی کردم. اما حال نمیداد. چون رزولوشن و...پایین بود و فریم کم بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)