کاسه چه کنم چه کنم دستم گرفته بودم گفتم چه کنم چشم به این عنوان اقتاد گفتم دیگه چیزی نمونده بازی منتشر بشه یک لیست کلی معنوی از شخصیت های ستارگان اینجا بچینم و کمی اطلاعاتی که در این مدت به دست اوردم رو قرار بدم با توجه به این که کلیه شخصیت ها معلوم شدن و چندین ویدو و گیم پلی از بازی دیدم و چندین پیش نمایش رو خوندم ممکنه بازی بتونه با نقد های خوبی روبرو بشه و شاید در میان عناوین فایتینگ امسال عنوان بهترین فایتینگ سال رو از ان خودش کنه و اگه خیلی خوب کار کنن امکان داره اثر Super Smash Bros رو بعد چند سال کنار بزنه و پرچم دار بشه . این بار Stage های داخل بازی و پس زمینه هاش متحرک از نوع تاثیر گذار هستند در SSB زیاد این طور نبود ولی اینجا تاثیرات در ویدئوهایی که دیدیم بسیار زیبا هستن مثلا در یک لوکیشن که Stage بازی LBP رو داره کوچولوهای Sackboy عقب مشغول تلاش و کوشش هستند و دارن دست جمعی یک Stage جدید رو طراحی می کنن که بعد داغون شدن Stage اولی ادامه بازی میره روی اون ، یا مثلا در Stage که هادس حضور داره وقتی عصبانی میشه هر از گاهی شخصیت های داخل بازی رو مورد عنایت قرار میده فینیشرها و سوپر حملات مختلفی با انمیشن های مختلف برا بازی تعبیه شده که هر کدوم به صورت مختلفی تغییر شکل می کنند تا حس تکرار برا گیمر به وجود نیاد
اعتراضات زیادی از اول استارت این بازی در محافل خارجکی به این بازی شده بود که اثری تقلیدی از SSB هستش.
با این حال شخصیت هایی که در بازی حضور خواهند داشت در کل 20 نفر هستند که تجمعی از شخصیت های عناوین انحصاری خود سونی و عناوین کمپانی های دیگر هستش
Big Daddy............ BioShock
Cole MacGrath ......Infamous
Colonel Radec....... Killzone
Dante................ Devil May Cry
Evil Cole MacGrath. Infamous
Fat Princess .........Fat Princess
Heihachi Mishima ...Tekken
Jak and Daxter .....Jak and Daxter
Kratos ...............God of War
Nariko ...............Heavenly Sword
Nathan Drake ......Uncharted
Parappa .............PaRappa the Rapper