تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 52

نام تاپيک: راهنمای خرید سیستم کامل برای بازی تا 1 میلیون و 300

داره خودمونی میشه bestnips's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون از راهنمایی همگی
    یه سواله مهم :
    این سیستمی که من الان دارم،از نظر قطعات داخل کیس 2 تا از قطعاتش به درد میخوره که میخواستم ببینم امکانش هست بتونم اینا رو روی سیستم جدیدی که میخوام بخرم هم نصب کنم؟
    VGA: 9400 GT 1 GB
    Ram: 2GB (2*1) DDR2
    البته منظورم این نیست که میخوام فقط اینا رو روش نصب کنممثلا فرض میکنیم شما یک سیستم با ram 4Gb رو پیشنهاد دادینحالا میخواستم ببنیم میتونم 2تا یک گیگ هم روش نصب کنم که جمعا بشه 6 گیگ؟ فقط تنها چیزی که هست اینه که اگه ram های سیستم جدیده DDR3 باشه و این 2تا یک گیگ که دارم DDR2 هست،اگه با هم نصب بشن،مشکلی نداره؟
    در مورد گرافیک هم: اگه از main board هایی استفاده کنم که امکان اتصال 2تا گرافیک رو دارن میتونم این 1گیگ گرافیک رو که الان دارم با گرافیک سیستم جدیده رو به هم وصل کنم؟ اینطوری روی هم میشه 2گیگ که خیییلی خوب میشه قیمت این مادربورد ها خیییلی گرونه؟

در خصوص هزینه به هیچ وجه بیشتر از 1میلیون و 300 نمیتونممیشه دوستان لطف کنن پیشنهاد نهاییشون رو بدن؟ آخه تا حالا هر کدوم از دوستان که سیستم پیشنهاد میکنن،یکی دیگه از دوستان میاد میگه سیستم خوبی نیستمنم موندم چیکار کنم....
    راستی ODD چیه؟ تا حالا نشنیده بودم...
    یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم برای پیشنهاد گرافیک،ازین گرافیک هایی که از رم share میکنن پیشنهاد ندیننمیدونم اسم اصلیشون چیه،همون گرافیک هایی که مثلا خودشون 512 هستن و با رم share میکنن میشن 1 منظورمهازینا نمیخوام باشه
    Last edited by bestnips; 21-07-2012 at 08:58.

2. این کاربر از bestnips بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه armardeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    يه جاي دنج

پيش فرض

سلام عجله نکن! بعدش این قطعات مال 4‍‍~5سال پیشه گرافیک کارتو نمیشه با یکی دیگه بست چون قابلیت sli نداره!رم رو هم نمیشه با اونا مچ کنی بشه هم کارایی اون چهار گیگ دیگه رو میاره پایین!اصلا" نمیشه... می‌تونی بفروشیشون!متخصص هم نیستم فقط گفتم یه چیزی گفته باشیم!ودر مورد مادر بورد هم یه مدلی بردار که دو اسلات گرافیک کارت داشته باشه تا اگه روزی از نظر گرافیکی سیستمت ضعف داشت بتونی یکی دیگه هم نوع گرافیکت بخری پرفورمنست بالا بره!البته باید الان کارتی بگیری که قابلیت sli داشته باشه تا اون روزا مشکل نداشته باشی!وخوب معلومه که در آینده قیمتش هم میاد پایین...به هر صورت با آرزوی بهترینا برات

4. این کاربر از armardeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون از راهنمایی
    دوستان میشه سیستم پیشنهادیتون رو بگین؟

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوست عزیز اگر میخویاد پشیمون نشید سیستم زیر بهتره با 180 تومن اضافی اگر نتونستید بگید:
    Processor:Intel Core i5 2300=300.000
    Motherboard:Asrcok H61 iCafe=140.000
    Ram:2x4Gb Corsiar XMS3=80.000
    Graphics Card:Gigabyte GTX 560ti=450.000
    O.D.D:Lite-ON 24x=30.00
    H.D.D:Seagate 500Gb=130.000
    Power:Green GP600A-EU=100.000
    Case:Green Magnum II=60.000
    Monitor:LG E2060S=220.000
    1.480.000
    دوست عزیز شما قیمت ها رو پایین در نظر گرفتی. این سی پی یو حدود 360 قیمتش هست.
    رم رو نمی دونم چطوری 80 حساب کردین. شاید فقط قیمت یک رم 4 گیگ رو حساب کردین.
    استارتر محترم لطفا شما قطعات سیستم فعلی خودتون رو بفرمایید که چی هست. اگه نمی خواین سیستم رو نگه دارین می تونین با پول فروش اون قطعات سیستم بهتری بگیرین. رم و گرافیک خودتون هم به درد این سیستم نمی خوره رم که اصلا نصب نمی شه. گرافیک هم که خیلی ضعیف هست.
    Last edited by campuzlit; 21-07-2012 at 10:51.

7. 2 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مشخصات سیستم فعلی من:
    CPU: pentim 4 intel 3.00Ghz
    Ram: 2Gb DDR2
    VGA: Nvidia 9400 gt 1 GB
    مشتری برای فروشش ندارماگه مشتری براش داشتم که خیییلی خوب میشدحالا میشه شما جدا از این سیستم فعلی ای که دارم،یه سیستم برای بازی با بودجه ی 1 میلیون و 300 (حداکثر) پیشنهاد بدین؟ راستی خود فروشنده ها این سیستم قدیمیم رو نمیخرن؟ از نظر ظاهری خیییلی تمیزه و تموم قطعات به خوبی کار میکننحالا اگه بخرن حدودا چقدر میخرن؟

9. این کاربر از bestnips بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

main: asrock h61 icafe 150

cpu: core i3 2120 230
    ram: 2*2 g kingmax 1333 45
    vga: xfx 6870 350
    odd: liteon 30
    hdd: seagate 500 140
    case: green magnum2 60
    psu; green 535b-us 100
    قیمت ها رو طوری در نظر میگیرین که انگار من الان برم در مغازه دقیقا همینو میگه (البته من شیراز هستم )
    مثلا کیس مگنوم 2 70 تومنه و این پاور 110 تومنه و 6870 هم 380 تومنه که اینجوری هیچی واسه مانیتور نمی مونه
    مادربرد هم خوبه اما واسه ارتقا میتونستین مادربرد بهتری پیشنهاد بدین
    در ضمن دوستان گارانتی رو هم در نظر بگیرین مثلا همین چند روز پیش یکی از دوستان سیستم خرید که کارت گرافیکش خراب بود و خوشبختانه به خاطر گارانتی تونست عوض کنه

با تشکر

استارتر محترم لطفا شما قطعات سیستم فعلی خودتون رو بفرمایید که چی هست. اگه نمی خواین سیستم رو نگه دارین می تونین با پول فروش اون قطعات سیستم بهتری بگیرین. رم و گرافیک خودتون هم به درد این سیستم نمی خوره رم که اصلا نصب نمی شه. گرافیک هم که خیلی ضعیف هست.
    گرافیک gtx 560 ti ضعیف تر از 6870 هست ؟!!!! شما بنچ مارک ها رو ببینین قدرتی که gtx 560 ti داره هیچ وقت 6870 نداره فقط crossfire 6870 خیلی خوب از آب در اومده
    Last edited by camry; 21-07-2012 at 10:18.

11. 2 کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

camry جان میشه سیستم پیشنهادیت رو هم لطف کنی بگی؟
    مرسی

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

قیمت ها رو طوری در نظر میگیرین که انگار من الان برم در مغازه دقیقا همینو میگه (البته من شیراز هستم )
    مثلا کیس مگنوم 2 70 تومنه و این پاور 110 تومنه و 6870 هم 380 تومنه که اینجوری هیچی واسه مانیتور نمی مونه
    مادربرد هم خوبه اما واسه ارتقا میتونستین مادربرد بهتری پیشنهاد بدین
    در ضمن دوستان گارانتی رو هم در نظر بگیرین مثلا همین چند روز پیش یکی از دوستان سیستم خرید که کارت گرافیکش خراب بود و خوشبختانه به خاطر گارانتی تونست عوض کنه

با تشکر

گرافیک gtx 560 ti ضعیف تر از 6870 هست ؟!!!! شما بنچ مارک ها رو ببینین قدرتی که gtx 560 ti داره هیچ وقت 6870 نداره فقط crossfire 6870 خیلی خوب از آب در اومده
    اولا باید خدمتون عرض کنم که قیمت ها حدودی هستش و ممکنه یه ذره بالا پایین باشه. شما که شیراز هستی احتمالا قطعات گرونتر از تهران هست. و قیمت هایی که من دادم قیمت تهران هست و تو بازار هم به راحتی پیدا می شه.
    کیس رو فوقش با 65 می شه خرید.
    پاور هم من معمولا 530 eu رو پیشنهاد می دم که زیر 100 هست ولی شما در پست خودتون دقت کنید قیمت رو 100 دادین ومن هم دیدم که این پاور 100 تومنه این مدل رو پیشنهاد کردم.
    گرافیک معرفی شده هم دقیقا به همون قیمت هست.
    ایشون سیستم رو برای بازی می خوان و شما یه مین 300 تومنی با گرافیک 450 معرفی کردین که اصلا ترکیب جالبی واسه کاربرد ایشون نبود. و من برای کاربرد بازی اون مین رو پیشنهاد دادم به هرحال ایشون که روی مین تاکید دارن می تونن مین رو بهتر بگیرن و از گرافیک کم کنن.
    قطعاتی که معرفی کردم به جز سی پی یو که اصلا گارانتی نداره دارای گارانتی هستند.
    در ضمن پست ها رو درست بخونین کی گفته 560 ti از 6870 ضعیف تره. من گفتم گرافیک 9400 فعلی ایشون خیلی ضعیفه.

14. 3 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان میشه جای جر و بحث با همدیگه سیستم پیشنهادی نهاییتون رو بگین؟
    ببخشید اگه بی احترامی کردمخودتون یه دور پست ها رو بخونیدجای معرفی سیستم پیشنهادی همش از همدیگه ایراد می گیرید

16. این کاربر از bestnips بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان میشه جای جر و بحث با همدیگه سیستم پیشنهادی نهاییتون رو بگین؟
    ببخشید اگه بی احترامی کردمخودتون یه دور پست ها رو بخونیدجای معرفی سیستم پیشنهادی همش از همدیگه ایراد می گیرید
    دوست من کسی اینجا جر و بحث نمیکنه ما فقط داشتیم به هم کمک میکردیم که بشه بهترین سیستم رو به شما ارائه داد

سیستمی campuzlit ارائه دادن سیستم خیلی خوبیه همونو بگیرین

اولا باید خدمتون عرض کنم که قیمت ها حدودی هستش و ممکنه یه ذره بالا پایین باشه. شما که شیراز هستی احتمالا قطعات گرونتر از تهران هست. و قیمت هایی که من دادم قیمت تهران هست و تو بازار هم به راحتی پیدا می شه.
    کیس رو فوقش با 65 می شه خرید.
    پاور هم من معمولا 530 eu رو پیشنهاد می دم که زیر 100 هست ولی شما در پست خودتون دقت کنید قیمت رو 100 دادین ومن هم دیدم که این پاور 100 تومنه این مدل رو پیشنهاد کردم.
    گرافیک معرفی شده هم دقیقا به همون قیمت هست.
    ایشون سیستم رو برای بازی می خوان و شما یه مین 300 تومنی با گرافیک 450 معرفی کردین که اصلا ترکیب جالبی واسه کاربرد ایشون نبود. و من برای کاربرد بازی اون مین رو پیشنهاد دادم به هرحال ایشون که روی مین تاکید دارن می تونن مین رو بهتر بگیرن و از گرافیک کم کنن.
    قطعاتی که معرفی کردم به جز سی پی یو که اصلا گارانتی نداره دارای گارانتی هستند.
    در ضمن پست ها رو درست بخونین کی گفته 560 ti از 6870 ضعیف تره. من گفتم گرافیک 9400 فعلی ایشون خیلی ضعیفه.
    خوب من واسه ارتقا این مین رو در نظر گرفتم و گرافیک هم گرافیک ضعیفی نیست ولی خوب در برابر 6870 هیچی نیست

18. 3 کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •