تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: کم استفاده شدن رم در ویندوز 7 - 64 بیتی

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اینطوری که شما میگین مشکلتون یا که مربوط به رم یا که اسلات رم رو مادربورد شما اون رمی که بصورت تک تو اسلات مادربورد قرارداره رو جاش تو همون اسلات اون یکی رم بزارین ببینید بالا میاد به این طریق اگر که بالا اومد مشکلتون مربوط به اسلات رم روی مادربورد میشه برنامه cpu-z که نصب کردین به همون سربرگ مموریش برین دو تا عکس اررمهای خودتون اینجا آپلود کنید .

2. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اینطوری که شما میگین مشکلتون یا که مربوط به رم یا که اسلات رم رو مادربورد شما اون رمی که بصورت تک تو اسلات مادربورد قرارداره رو جاش تو همون اسلات اون یکی رم بزارین ببینید بالا میاد به این طریق اگر که بالا اومد مشکلتون مربوط به اسلات رم روی مادربورد میشه برنامه cpu-z که نصب کردین به همون سربرگ مموریش برین دو تا عکس اررمهای خودتون اینجا آپلود کنید .
    این کارو کردم اونی که سالم هست رو توی همه اسلت ها تست کردم سیستم بالا ولی اون یکی رو روی همه تست کردم روی دو تای اولی تصویر نمیده بالا نمیاد توی دو تای اخری که میذارم بوق میزنه

این وضعیت کلی

اینم spd رم اول روی اسلت 1

اینم وضعیت رم دوم روی اسلت سوم
    این رم رو مشکل داره فکر کنم که تنهایی بالا نمیاد

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

رمهایی که دارین جفت بصوتر دوال هست ازهمه نظر یکی هستن اگراونی که مورد داره روی دو تا اسلات اولی میزارین بالا نمیاد تو دو تا اسلات آخرم اگر بوق ممتد میزنه مشکل مربوط به رم میشه پیشنهاد من اینه با یک رم دیگه کناز این یکی رم تست کنید ترجیحا همین برند باشه سئوال خودتونم تو قسمت سخت افزار پیگیری کنید چون مشکلتون دیگه ربطی به نرم افزار نداره.

5. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

رمهایی که دارین جفت بصوتر دوال هست ازهمه نظر یکی هستن اگراونی که مورد داره روی دو تا اسلات اولی میزارین بالا نمیاد تو دو تا اسلات آخرم اگر بوق ممتد میزنه مشکل مربوط به رم میشه پیشنهاد من اینه با یک رم دیگه کناز این یکی رم تست کنید ترجیحا همین برند باشه سئوال خودتونم تو قسمت سخت افزار پیگیری کنید چون مشکلتون دیگه ربطی به نرم افزار نداره.
    ممنون از کمک و پیگیریتون فعلا دسترسی به رم دیگه ای ندارم مگر اینکه توی بخش های سخت افزاری راه حلی پیدا کنم یا اینکه بعدا مسیرم خورد رفتم تهران ببرم نمایندگی اونجا تست بگیرم ببینم چی میگند

بازم تشکر از پیگیری و راهنمایی هاتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

معمولا در ویندوز 32 بیتی بیتر ار 4 گیگ داشته باشی نمیشناسه...درسته بچه ها!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

معمولا در ویندوز 32 بیتی بیتر ار 4 گیگ داشته باشی نمیشناسه...درسته بچه ها!!!!!!!!!!!!!!
    نهایتش تو ورژن 32 بیتی 3.5 گیگ شناسایی میشه اما تو 64 بیتی از 4 گیگ یاکه بیشتر راحت شناسایی میکنه.
    Last edited by jafarian; 04-08-2012 at 23:22.

9. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •