دوستان من خودم رو كشتم تونستم حداكثر بودجه رو بكنم 1.800.000
به نظرتون با اين قيمت بهترين لپ تاپ چيه الان؟
ميخوام صفحه نمايشش هم قوي باشه و تصوير رو عالي نشون بده
ممنون ميشم كمك كنيد
دوستان من خودم رو كشتم تونستم حداكثر بودجه رو بكنم 1.800.000
به نظرتون با اين قيمت بهترين لپ تاپ چيه الان؟
ميخوام صفحه نمايشش هم قوي باشه و تصوير رو عالي نشون بده
ممنون ميشم كمك كنيد
با این قیمت بهترین صفحه نمایش مال N55 است
با کانفیگهای مختلف ، قیمت متفاوت داره.اگه N55SF را بدون FHD و BLURAY پیدا کنی همین حدود 1800 میشه.
سلام
من به جای n55 مدل n53 SV رو پیشنهاد میدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیباتره ( البته سلیقه ای هست ) ، جنس بدنه ی بهتری داره ، صداش هم که خوبه ( فقط برای N55 ساب وفر داره ) ، کیبورد جفشون هم که مثل همه ( باز فرقی که بین کیبورد هاشون هست اینه که N53 یه مقدار کیبوردش نرم تره و حالت ارتجاعی داره ) ، خرابیش هم کمتر بوده و . . . .
گرافیک 540 داره که عملکردش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایتخت تنوع بیشتری داره ولی ایران و پارسیان قیمت هاشون بهتره .پ.ن : مناسب ترين جا واسه خريد لپ تاپ تو تهران كجاست؟
سلام
اين مدل core i7 رو ديدم خيلي مشخصات خوبي داره
گرافيك قوي ، رم قوي و ...
2سالم گارانتي داره
ولي انگار قيمتش از هم رده هاي پايين تره . مثلا همين لپ تاپ توي سوني يا asus قيمتش بالاي 2ميليون هست
علتش چيه به نظرتون؟
اين مدل صفحه نمايش خوبي داره؟
نظرتون در مورد HP 6C55 چي هست؟
اقا من ی مدت داشتم درمورد این مدل اطلاعات جمع میکردم و میخواستم همین مدل رو بخرم ولی با ی کم گشت و گذار و پرس و جو فهمیدم ریسک نکنم بهتره چون ی وقت اتفاقی برای hp بیفته دیگه نمیتونی یقه کسی رو بگیری من یجورایی دل چرکین شدم با اینکه
گرافیک خوبیم داره البته جدیدا که تحقیق کردم acer v3 هم بهم معرفی شد که یکم گرافیکش از این مدل بهتره و درکل فکر میکنم اون انتخاب بهتری باشه ولی خود من به شخصه دیدم بخوام 1800 هزینه کنم خب حدودا 2000 هزیه میکنم ی چیز خیلی بهتر میگیرم مثل y580 که امروز قیمت گرفتم 2050 البته بدون ssd
2 خيلي زياده . به كار منم نمياد لپ تاپ اونقد قوي
تا همين 1.700 1.800 به نظرتون بهترين مدل كه Full HD باشه چيه؟
عزیزم اعتقاد من اینه که قبل خرید حتما باید یک یا 2 بار بازار برید و مدل هارو از نزدیک بررسی کنید .
الان مدل های خوبی پیشنهاد شده ، شما یه بار بازار برو و قیمت هارو به دست بیار ، بعد بیا اینجا بگو ، بالا پایین میکنیم و بهت میگیم کدوم مدل ارزش خرید بیشتری داره و به درد شما میخوره .
موفق باشید.
اتفاقا يه ليست تهيه كردم و ميخوام برم بررسي كنم
شما يه مدل هم سوني معرفي ميكنيد .
ميخوام كيفيت سوني هم مقايسه كنم
يه مدل سوني تا 1.800 كه full hd هم باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)