تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 72

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی سپاهان اصفهان | طوفان زرد آسیا | جلد 2

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب باختیم و حذف شدیم

نمیخوام بهونه گیری کنم ولی داوری بازی خیلی مشکل داشت
    طبق گفته ی فنایی در شبکه جام جم پنالتی و اخراج اشتباه بود و باید بازیکن الاهلی کارت میگرفت و گل دوم رو هم با خطا روی بولکو زدن
    چندین مورد هم در آفساید ها به ضرر سپاهان شد

همونطور که در پست قبل هم گفتم زدن گل اول بازی بسیار مهم بود
    اگه خلعتبری تک به تک اول اول بازی رو گل کرده بود الان مطمئنا نتیجه ی بازی چیز دیگه ای بود
    خوردن گل اول و اخراج دروازه بان کل تیم رو بهم ریخت
    بازی ندادن سوکای از اول بازی ، تعویض خلعتبری ، بازی دادن به کلاه کج و ... هم از اشتباهات کرانچار بود که باعث شد این باخت رقم بخوره

به هر حال شب خیلی بدی بود امیدوارم بتونیم در دوره ی بعد آسیا موفق باشیم هر چند که با این برنامه ریزی های مضخرف بازی ها بعید میدونم
    گروهی و یک هشتم رو با یه تیم بازی میکنیم و یک چهارو به بعد رو با یه تیم دیگه
    واقعا که مسخرست
    در دو سال اخیر در صورتی حذف شدیم که میتونستیم قهرمان باشیم

پ.ن : برید کامنت های سایت گل رو بخونین و ببینید که چطور هوطنان عزیز از باخت سپاهان خوشحالن

از مشهد و تهران و کرمانشاه و کردستان و شیراز و بوشهر و درود و زاهدان و زنجان و ارومیه و تبریز و ..... چنان از باخت سپاهان به نماینده عربستان خوشحالن که انگار تیم ملی به جام جهانی صعود کرده

یعنی برد سپاهان به عنوان نماینده ایران اینقدر واسه ایرانیا ناراحت کننده ست و باختش خوشحال کننده ؟؟!!!!!
    واقها متاسفم
    Last edited by MoH_@_MaD; 03-10-2012 at 00:18.

2. 2 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست عزیز اگه کامنتها فقط از تهران بود شاید می شد گفت طبیعیه تا حدی اما شما خودت بگرد دنبال علت.چرا به قول شما از همه جای ایران از باخت سپاهان خوشحال شدن؟

4. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من که سپاهان خیلی خوب داشت بازی میکرد - کاملا لیاقت برد رو هم داشت - منم به شخصه که خیلی خوشحال بودم که دارن انقدر خوب بازی میکنن - اما یهو با اخراج دروازبانش همه چیز عوض شد -

شاید بشه گفت بازیکنای سپاهان تنها بازیکنای بین چند تا تیم مطرح لیگ برتر هستن که واقعا بازی میکنن و کم کاری نمیکنن - بدونه توجه به حواشی فوتبال -

شاید اونایی که از باخت سپاهان خوشحال شدن ناراحت بودن که بازیکنای سپاهان بدونه توجه به حواشی دارن درست و خوب ومردونه بازی میکنن - شاید یه سری توقع دارن که هرج ومرج ایجاد کنن و همه چیز فوتبال رو بهم بزنن تا بتونن به منفعت خودشون تو فوتبال برسن -

خیلی ها وقتی دستشون از منافعی که داشتن کوتاه میشه - دلشون میخواد که دیگه دنیا نباشه این ذات انسانه اونوقط هرکاری میکنن تا همه چیز رو بهم بزنن - و بعد از شکست تیم کشور خودشون هم خوشحال میشن تازه اگه پاش برسه دلشون میخواد که نابودش هم بکنن.
    Last edited by sajjad1973; 04-10-2012 at 11:15.

6. 6 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آغاز تمرینات سپاهان از اواسط هفته آینده

تیم فوتبال سپاهان که سه شنبه شب گذشته با ۴ گل مغلوب الاهلی عربستان شد پس از یک هفته استراحت تمرینات خود را از سه شنبه هفته آینده از سر می گیرد.
    البته امید ابراهیمی، محمدرضا خلعتبری و محمد غلامی به دلیل حضور در اردوی تیم ملی در این تمرینات حضور نخواهند داشت و پس از دیدار ایران و کره جنوبی به تمرینات اضافه می‌شوند.
    همچنین زلاتکو کرانچار نیز پس از بازی الاهلی و سپاهان به منظور استراحت راهی کشور خود شد تا هفته دیگر دوباره به ایران بازگردد.
    گفتنی است سپاهان در بازی بعدی خود در لیگ برتر روز ۲۸ مهرماه در قم به مصاف صبا خواهد رفت، آنها تاکنون در تمام دیدارهای خود برابر صبا در قم به نتیجه تساوی دست یافته‌اند
      محتوای مخفی: منبع 
    http://www.sepahanfc.ir/sepahan-miscellaneous-news/5229-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87.html

8. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرزبان از سپاهان جدا شد

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه سپاهان، با توافق طرفین، همکاری باشگاه فولاد مبارکه سپاهان با علیرضا مرزبان قطع شد و به پایان رسید.
    باشگاه سپاهان از زحمات وی در طول حضور در جمع زردپوشان ایران سپاسگزار است و برای علیرضا مرزبان آرزوی موفقیت و بهروزی دارد.
    به گزارش فارس، مرزبان به عنوان دستیار زلاتکو کرانچار در تیم فوتبال سپاهان فعالیت می‌کرد.
    http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910719000406

مرزبان: حذف از آسيا، باعث رفتن من شد/ قطع همكاري توافقي را نه تاييد مي‌كنم نه تكذيب

سايت گل- علیرضا مرزبان در خصوص صحبت‌هایی که درمورد دلایل قطع همکاری وی با باشگاه سپاهان مطرح می شود گفت: قصد دارم در یک نشست خبری که عصر شنبه برگزار می‌کنم مسائل چند وقت اخیر باشگاه سپاهان و دلایل جدایی و قطع همکاری خودم با باشگاه را خیلی شفاف مطرح کنم.
    به گزارش گل به نقل از مهر، مرزبان در همین خصوص افزود: در شرایط فعلی بیشتر از این نمی خواهم صحبت کنم اما فقط می توانم بگویم که دلیل اصلی قطع همکاری من با باشگاه سپاهان به شکست سنگین مقابل تیم الاهلی عربستان و حذف از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا مربوط می‌شود.
    مربی پیشین تیم فوتبال سپاهان در پاسخ به این پرسش که "آیا بنا بر اظهار نظر مسئولان باشگاه شما به صورت توافقی قطع همکاری کرده اید یا از تیم سپاهان اخراج شدید؟"، گفت: من در این خصوص نه چیزی را تایید می کنم و نه تکذیب و همانطور که گفتم در نشست خبری که روز شنبه برگزار خواهم کرد در این مورد نیز صحبت خواهم کرد.
    http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2012/10/10/3439078/%D9%85%D8%B1%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D8%B3%D9%8A%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B9%D8%AB-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%85%D9%86-%D8%B4%D8%AF-%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D9%87%D9%85%D9%83%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%81%D9%82%D9%8A-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D9%8A%D9%8A%D8%AF-

10. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به روایت تصویر : در چه حالی نقش جهان ؟

سایت گل-ورزشگاه نقش جهان اصفهان که فاز اول آن در سال 1381 بازگشائی شد و باشگاه سپاهان در سال‌های 1381 تا 1385 مسابقات فوتبال خود را در این ورزشگاه برگزار کرد و اولین قهرمانی خود را نیز در این ورزشگاه جشن گرفت.

تکمیل پروژه‌ی نقش جهان تا کنون ادامه یافته است و اکنون به نظر می‌رسد اتمام این پروژه به یک رویا تبدیل شده است. با این وجود رحیمی مدیر عامل باشگاه سپاهان در پایان لیگ یازدهم که با قهرمانی سپاهان به اتمام رسید ، هشدار داد که اگر در پایان سال 1392 این پروژه تکمیل نگردد ، بازی‌های سپاهان را به استان دیگری انتقال خواهد داد.
    با وجود زمان‌های مقرری که بارها تعیین شد و این پروژه به اتمام نرسید گویا قرار است این پروژه تا پایان 22 بهمن ماه 1391 به پایان برسد و از آن رونمائی گردد.
    حال شما با دیدن این عکس‌ها چه پیش‌بینی می‌کنید ؟ آیا این زمان‌ هم وعده‌ای بیش نیست یا عملی است ؟

محتوای مخفی: عکس ها 

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خط قرمز روی نام اشجاری، تامینی، زنیدپور/ خبری از کلاه‌کج نیست

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم سپاهان با 27 امتیاز در رده دوم جدول است و با 4 امتیاز اختلاف نسبت به استقلال، تعقیب کننده آبی پوشان برای رسیدن به صدر است.
    سپاهان با 24 گل زده و 17 گل خورده در حالی صاحب عنوان دوم لیگ است که شاید اگر روزگار بهتری در درون خود داشت امروز می توانست با اقتدار بیشتر و امتیاز بهتری در صدر جدول باشد.
    در این تیم اتفاقاتی رخ می دهد که کمی عجیب به نظر می رسد.
    صرف نظر از اینکه چه هزینه هایی در ابتدای فصل برای جذب بازیکنان جدید این تیم شد که خود مبحث جداگانه ای را می طلبد، باید گفت خریدهای جدید زردپوشان در فصل جاری بیش از اینکه کمک حال قهرمان فصل پیش ایران بوده باشند به حاشیه تبدیل شده اند.
    از سوی دیگر، برخی از بازیکنان فصل پیش این تیم نیز دچار حاشیه هایی شده اند که در صورت خروج آنها از این تیم، سپاهان دچار بحران از نظر تعداد نیروی انسانی می شود.
    نزدیک به 2 هفته است که بازیکنانی مانند حسن اشجاری، میلاد زنیدپور و هادی تامینی اجازه حضور در تمرینات را ندارند. گفته می شود مسائل انضباطی دلیل این تصمیم باشگاه و کادرفنی بوده است.
    با نگاهی موشکافانه به خریدهای جدید سپاهان مشخص می‌شود برخی از این خریدها در فصل جدید اصلا به چشم نیامده اند. اگر از بازی چند دقیقه ای مجید غلام نژاد بگذریم این سوال پیش می‌آید که چرا چند هفته ای است از حضور عادل کلاه کج در ترکیب 18 نفره این تیم خبری نیست؟ تکلیف محمد غلامی که اکثر اوقات از روی نیمکت بازی ها را نظاره می کند چه می شود؟
    میلاد زنیدپور هم مدت هاست که آهنگ جدایی سر داده و شاید یکی از دلایل اینکه این روزها اجازه تمرین ندارد همین سر دادن سرود جدایی باشد.
    وضعیت محمدباقر صادقی هم گویاست. این دروزاه بان جوان تا کنون نتوانسته سنگربان مطمئنی نشان دهد و احتمالا به همین دلیل است که از گوشه و کنار خبرهایی مبنی بر مذاکره باشگاه با دروازه بانانی چون شهاب گردان و وحید طالب لو شنیده می شود هر چند که باشگاه سپاهان هر گونه مذاکره را تکذیب کرده است.
    این روزها بحث جدایی احمد جمشیدیان هم داغ شده و گفته می شود قرار است با یکی از بازیکنان استقلال معاوضه شود.
    باید منتظر شد و دید علیرضا رحیمی مدیرعامل سپاهان چه تدبیری برای این اتفاقات دارد؟ شنیده ها حاکی است که کرانچار برای تصمیم گیری در استفاده از بازیکنان اختیار تام دارد و به همین دلیل برخی از بازیکنان با او سازگاری ندارند اما عده ای هم می گویند رحیمی خود خواسته تا برخی از بازیکنان فعلا در تمرین حضور نداشته باشند.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زنیدپور: ديگر بازيكن سپاهان نيستم/ كرانچار بازي‌ام نداد تا بازيكن خودش را بياورد/ اين دو نفر مرا به ته چاه انداختند

سایت گل- اگرچه تیم سپاهان این فصل هم در جمع مدعیان حضور دارد اما حال و روز این تیم اصلا خوب و مساعد نیست و هر روز یک خبر حاشیه‌ای جدید پیرامون این تیم به گوش می‌رسد. همین مسئله هم موجبات نگرانی هواداران این تیم را فراهم کرده است تا آنها حتی با وجود مدعی بودن تیم‌شان باز هم نتوانند دورنمای خوبی برای آن در نظر بگیرند. آخرین خبر منتشرشده از این تیم به اخراج چند بازیکن از سوی زلاتکو کرانچار مربوط می‌شد که در جمع آنها نام میلاد زنیدپور هم به چشم می‌خورد. البته خود ميلاد این مسئله را تکذیب می‌کند.

حقيقت دارد که تو هم در جمع اخراجی‌های سپاهان قرار گرفتی؟!
    من دیگر بازیکن سپاهان نیستم که زلاتکو بخواهد مرا اخراج کند. نام من به اشتباه در این لیست قرار گرفته است!
    منظورت چیست که دیگر بازیکن این تیم نیستی؟
    چند روز است که باشگاه مرا بازیکن آزاد اعلام کرده و به من این اجازه را داده است که با باشگاه‌هایی که خواهان جذبم هستند وارد مذاکره شوم.
    کرانچار هم در جریان این قضیه بود یا اینکه مسئولان باشگاه به تنهایی این تصمیم را اتخاذ کردند؟
    بله. در جریان بود. وقتی دیدم من را بازی نمی‌دهد رفتم و گفتم که ماندنم در تیمش بی‌فایده است و خواستار این شدم تا با جدایی‌ام موافقت کند که وی هم بدون هیچ اصراری قبول کرد.
    زلاتکو قبل از شروع فصل اصرار زیادی به جذب تو داشت ولی درسپاهان به یک نیمکت‌نشین تبدیلت کرد. چرا؟
    برای خودم هم همیشه جای سوال بود که چرا درخواست جذبم را داد و چرا نیمکت‌نشینم کرد؟ در آخر هم سر از کار این مربی در نیاوردم. مرزبان و کرانچار زمینه‌ای را برایم فراهم کردند که شرایطم در سپاهان سخت شد. طوری که هر روز دعا می‌کردم زمان جدایی‌ام فرا برسد.
    نکند با اصرار مرزبان خواستار جذب تو شده بود و این کار مطابق میل باطنی‌اش نبوده است؟
    بعید می‌دانم. این دو نفر مرا سپاهانی کردند تا نابودم کنند. البته بیشتر از اینکه مرزبان را مقصر بدانم زلاتکو را مقصر می‌دانم. باور کنید من هیچ مشکلی با مسئولان سپاهان ندارم. آنها در این مدت تا توانسته‌اند از من حمایت کرده‌اند. واقعا ممنون آقایان رحیمی و خوروش هستم. مرزبان خیلی دنبال این بود تا سپاهانی شوم. نمی‌دانم شاید در این میان چیزی عایدش می‌شده که این‌قدر تمایل به سپاهانی شدنم داشت. همان روزهای اول پی بردم که کارم اشتباه بود ولی دیگر کار از کار گذشته بود.
    بالاخره کرانچار دلیلی برای بازی ندادنت داشت. در این مدت پیش آمده بود در خصوص این‌که چرا بازی‌ات نمی‌دهد با تو صحبتی بکند؟
    نیازی نبود که دلیل بیاورد. بازی‌ام نداد چون می‌خواست بازیکن خودش (بولکو) را به تیم بیاورد. این حق طبیعی اوست ولی این حق را نداشت که در این میان مرا نابود کند. این مربی بازیکنی را به تیم آورده است که همه از ضعف فنی و کیفیت پایینش شاکی هستند. یعنی من در حد و اندازه این بازیکن هم نبودم؟ این آقا فقط دنبال پر کردن جیب خودش است چون می‌داند که تحت هر شرایطی پولش را می‌گیرد. شاید باورتان نشود ولی مدیران باشگاه اصلا تمایلی به جذب بولکو نداشتند اما این آقا پایش را در یک کفش کرد و گفت که این بازیکن را می‌خواهد. حالا می‌فهمم که چرا بازیکنانی مثل رحمان احمدی، مهدی کریمیان، سیدمهدی سیدصالحی و... از این تیم فرار کردند. کرانچار جوی در تیم به وجود آورده که حتی بازیکنان قدیمی سپاهان هم از جدایی صحبت می‌کنند. همان روزی که با سپاهانی‌ها پای میز مذاکره نشسته بودم به خاطر عدم توافق مالی قصد ترک جلسه را داشتم ولی با اصرار این آقا و دستیارش مسئولان باشگاه مانعم شدند. با رقم خوبی هم به این تیم پیوستم ولی این مربی با بازی ندادن من، غلامی و دیگر تازه‌واردها، تمام هزینه‌های باشگاه را به هدر داد.
    خب چرا مسئولان باشگاه تا کنون تلاشي براي حل این مشکلات نکرده‌اند؟
    اول این‌که مدیران باشگاه در خصوص تمامی مسائل فنی به کرانچار اختیار تام داده‌اند. مربی که ادعا می‌کند در تیم‌های بزرگ اروپایی مربیگری کرده است نمی‌دانم چطور است که تشخیص نمی‌دهد در ابتدای فصل کدام بازیکن را جذب بکند. این مربی و دستیارش من را به ته چاه انداختند. این دو نفر یک نیم‌فصل را از من گرفتند. شک نکنید که اگر در سپاهان فیکس بودم ملی‌پوش هم می‌شدم. برخی مربیان مثل همین زلاتکو می‌آیند ایران تا با آوردن یکسری بازیکن بد و بنجل، بازیکنان ایرانی را خراب کنند وگرنه چرا باید من نیمکت‌نشین بازیکنی مثل بولکو شوم؟ هنوز کمتر کسی چهره واقعی کرانچار را شناخته است. روز آخری هم که به تمرین رفتم به این مربی گفتم که بازیگر خوبی است و خوب فیلم بازی می‌کند. دیگر حتی حاضر نیستم یک لحظه هم با این مربی کار کنم. حتی اگر بنویسد و امضا کند که در نیم‌فصل دوم به من فیکس بازی می‌دهد هم درتیمش نمی‌مانم. این مربی پولش را می‌گیرد و می‌رود. نباید هم دلش به حال سرمايه‌هاي فوتبال ‌ما بسوزد. من از پای میز مذاکره پرسپولیس بلند شدم و به اصفهان رفتم تا دوباره ملی‌پوش شوم. نیامدم که این آقا نیمکت‌نشینم کند.
    پس خبرهایی که پیرامون بد بودن جو این تیم شنیده می‌شود صحت دارد؟
    جو تیم خوب است به شرطی که این آقا مشکل‌تراشی نکند. زلاتکو این نتایجی را هم که کسب کرده است را مدیون آقای رحیمی و خوروش است و این‌ها هستند که با حمایت همه‌جانبه از تیم اجازه نمی‌دهند در روند صعودی تیم خللی ایجاد شود.
    به نظرت با این وضعیت سپاهان می‌تواند به روند صعودی که در پیش گرفته است ادامه بدهد؟
    همان‌طور که مدیران سپاهان تا کنون اجازه نداده‌اند تیم دچار افت شود بعد از این هم مانع از این کار می‌شوند. سپاهان این فصل هم برای قهرمانی خواهد جنگید البته نه با هدایت زلاتکو بلکه با حمایت مسئولانش!
    حالا قرار است در نیم‌فصل دوم برای چه تیمی بازی کنی؟
    از چند تیم پیشنهاد دارم ولی به احتمال زیاد در تهران بازی مي‌کنم.

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

احسان حاج صفی از نیم فصل دوم در سپاهان

روز شنبه با حضور تونی اولیویرا چند بازیکن خارجی و داخلی در تمرین حضور خواهند داشت

سایت گل - در حاشیه جلسه هم اندیشی مدیران تیم های لیگ برتری سردار جعفری مدیر عامل باشگاه میزبان این هم اندیشی به سوالات خبر نگاران حاضر پاسخ داد ، وی در مورد خبر های مربوط به حضور ببازیکنانی همچون محمد نزهتی ، رسول نوید کیا وجابر انصاری و... اعلام نمود که باشگاه های بازیکنان مربوطه حاضر به جدایی چند بازیکن مورد نظر نبوده اند وحضور آنها در تراکتور سازی منتفی است ، مدیر عامل این باشگاه در مورد وضعیت نهایی احسان حاج صفی هم اینگونه جواب داد : با توجه به اینکه بعد شروع نیم فصل دوم این بازیکن سرباز نهایتا دو هفته می توانست در اختیار ما باشد لذا با توجه به اینکه خود این بازیکن هم دوست دارد به تیم سابق خود برگردد ، درصدد هستیم تا رضایت نامه وی را صادر کنیم ، جعفری در ادامه به گزینه های مورد نظر این باشگاه برای جذب در نقل وانتقالات نیم فصل هم گفت : روز شنبه با حضور تونی اولیویرا چند بازیکن خارجی و داخلی در تمرین حضور خواهند داشت تا با انجام تست اگر مورد تائید این مربی بودند برای ثبت قرار داد آنها اقدام کنیم ، تراکتور سازی با جدایی دو بازیکن پرتغالی خود می تواند دو بازیکن خارجی غیر آسیای را جذب کند ویک سهمیه بازیکن اسیای نیز دارد ، همچنین از طرفی با صدور رضایت نامه فرزاد حاتمی 3 جای خالی برای جذب بازیکن لیگ برتری هم دارد ، مهلت نقل وانتقالات نیم فصل تا 2 آدیماه 91 خواهد بود .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

جمشیدیان: زمین چمن حریف اصلی دربی اصفهان
    زمین چمن حریف اصلی دربی اصفهان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازیکن تیم فوتبال سپاهان گفت: زمین چمن ورزشگاه فولادشهر حریف اصلی دو تیم سپاهان و ذوب‌آهن است و دو تیم کار مشکلی را دربی اصفهان در این زمین دارند.
    احمد جمشیدیان با اشاره به بازی تیمش در برابر ذوب‌آهن اظهار داشت: اگر گمان کنیم ذوب‌آهن همان تیم دور رفت است اشتباه بزرگی را مرتکب شده‌ایم، در همان بازی هم این تیم مستحق خوردن چهار گل از سپاهان نبود.
    وی تصریح کرد: بازی با تیم فوتبال ذوب‌آهن سخت‌ترین دیدار ما محسوب می‌شود چرا که این تیم برای رهایی از انتهای جدول با انگیزه بسیار بالایی مقابل ما قرار می‌گیرد.
    بازیکن تیم فوتبال سپاهان ادامه داد: این دیدار در حدود دوازدهمین دربی اصفهان است که من در آن حضور دارم و نکاتی که از این بازی‌ها یادم است این است که اکثر این بازی‌ها کم گل بوده است.
    این مسئول اضافه کرد: تفاوت این دربی با دربی‌های دیگر این است که تماشاگران استقبال کمی از این بازی می‌کنند و سکوهای خالی ورزشگاه بسیار زیاد به چشم می‌آید.
    جمشیدیان تاکید کرد: امیدوارم هواداران استقبال خوبی از این بازی داشته باشند تا هیجان بیشتری را در این بازی شاهد باشیم.

وی با اشاره به کیفیت نامطلوب زمین چمن ورزشگاه فولادشهر متذکر شد: حریف اصلی هر دو تیم در این بازی همین زمین است چرا که فولادشهر دیگر به هیچ عنوان زمین چمن سابق را ندارد.
    جمشیدیان در پایان اذعان داشت: ذوب‌آهن هم با بازیکنان مدنظر فرهاد کاظمی که به تازگی جذب کرده در هفته‌های اخیر به طور کامل متغیر شده و به هیچ عنوان بازی آسانی را مقابل این تیم نداریم.
    Last edited by arvandirani; 11-01-2013 at 13:32. دليل: عدم نمایش تیتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •