تمام گزینه هایی که پیشنهاد دادید فوق العاده از مینی ضعیف ترند
در مورد گزینه اول. شما با نرم افزار Pc companion و سه کلیک یا 4کلیک آندروید 4 رو نصب میکنید .
در مورد دوم این که تبدیل جاوا به Apk کار سختی نیست
توی موبایلستان آموزشش هست
تمام گزینه هایی که پیشنهاد دادید فوق العاده از مینی ضعیف ترند
در مورد گزینه اول. شما با نرم افزار Pc companion و سه کلیک یا 4کلیک آندروید 4 رو نصب میکنید .
در مورد دوم این که تبدیل جاوا به Apk کار سختی نیست
توی موبایلستان آموزشش هست
اکسپریا مینی بگیر خیلی بهتره
مرسی. ولی من گوشی مینی نمیخوام. و گوشی هایی که کیبورد سخت افزاری دارند رو نمیخوام. من قبلا x6 داشتم.
و راه های تبدیل معمولا باید بری توی یک سایت و ون برای مواقعی که ما دسترسی به اینترنت نداریم خوب نیست.
البته نرم افزار هایی هم ارایه شده ولی بازم فایده نداشت. شما خودتون از چی استفاده می کنید؟
گوشی نوکیا توی قیمت 250تا300 از نظر من بد نیست.مثل گوشی سی فایو خودم که ازش راضی ام.ولی از قدیم گفتن هر چقدر پول بدی...... به هر حال امیدوارم گوشی خوبی بخری.
ممنون مرسی . آره منم خودم نوکیا x6 داشتم و خیی خیلی ازش راضی بودم. تا اینکه بردم تعمیرگاه و خرابش کرد.
حالا میخوام اگه یه گوشی بگیرم به روز باشه.
اگه یکم پول دستم اومد به نظرتون Xperia ray بهتره یا xperia u . دلیلش رو بگید. و اینکه اگه به آندروید 4 ارتقا بدمش مشکلی پیش نمیاد؟ مثلا افت سرعت
دوست عزیز توصیه من به شما این است اگر نرم افزار برای شما مهم است سراغ نوکیا نرو !
بهترین سیستم عامل برای نرم افزار فعلا آندرویید است ( که 4.1 آن هم در حال آمدن است.)
تا 300 تومان خیلی گوشی های زیادی می توانید بگیرید مثلا
Xperia mini
Galaxy y
Galay Y Pro
و ...
در گوشی های آندرویید حتما CPU بالای 800 باشد و حافظه داخلی گوشی هم بسیار مهم است.
سلام .
اگر دوربین مهم نیست ، قطعا xperia u بهتره .
دوربین5
صفحه 3.5
دوهسته
آندروید 4
در کل اگر میخواید به روز باشه و در آینده مشکلی پیش نیاد باید بودجه رو افزایش بدید .
با 300 تومن غیر از xperia mini که فعلا خوبه ، چیز خوبی دیگه ای که قوی باشه نیست.
تا 450 اگر بتونید افزایش بدید ، xperia u عالیه.
باز هم توی این رنج xperia pro هست . با 415 تومان
دوربینش 8
آپدیت به آندروید4
صفحه 3.7
سی پی یو 1 .دوهسته ای نیست .
اگر بازی زیاد نخواید روش بریزید کفایت میده.
به نظر pro گوشی خوبی میاد. ولی زیاد از ظاهرش خوشم نمیاد . مخصوصا صفحه کلیدش . حتما تو دست گرفتنش سخت هست. حالا چرا پرو نسبت به یو ارزون تره ؟
سوني اريكسون اكسپريا ميني![]()
cpu ضعیف تری داره .
کلا ازش استقبال کمتری شده ...
فک کنم دلیلشم همون مورد هایی هست که شما عرض کردید .
ولی اگر دوربین بالا نخواید xperia u بهتره .
هم جدید تره و هم دوهسته ای
اگر میتونید با موارد کنار بیاد همون خوبه . ولی توی گزینه ی بعد قطعا u عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)