ولي من تعداد تصاويرم زياده حداقل 100تا فكر نميكنم استفاده از اين روش منطقي باشه اگه لطف كنيد استفاده از متغيير رو يادم بديد خيلي عالي ميشه
ولي من تعداد تصاويرم زياده حداقل 100تا فكر نميكنم استفاده از اين روش منطقي باشه اگه لطف كنيد استفاده از متغيير رو يادم بديد خيلي عالي ميشه
بله ، درسته ، اگر شما کنترل های زیادی داشته باشی این راه اشتباه هستش ، راه حلش هم آرایه های کنترلی هست ، بلدی ؟ نه > در آرایه های کنترلی شما شروع به کپی کردن کنترل می کنی (همون Copy - paste معمولی) و اولین کنترلی که از اون شروع به کپی کردن کردی مشخصه ی Index ش دارای مقدار 0 میشه و به ترتیب با Paste کردن کنترل ها مشخصه Index ها یکی بالا میره .
مزیت آرایه های کنترلی : زمانی که ما قصد نوشتن کد رو داریم ، فقط یک روال در پنجره ی کد نویسی دیده میشه که دارای آرگومان Index هستش در واقع آرایه های کنترلی جلو گیری می کنه از زیاد شدن روال ها .
نحوه ی تشخیص کد های مربوط به یک کنترل : گفته شد که در آرایه های کنترلی یک روال وجود دارد و کنترل های زیاد ، پس ما چطور تشخیص دهیم که کد های نوشته شده مربوط به کدام کنترل هست ؟
جوابش این است که ما دارای یک آرگومان به نام Index هستیم بنابراین هر کنترل دارای یک مقدار Index منحصر به فرد هستش بنابراین وقتی ما از کنترل های ایجاد شده بر روی کنترل سوم کلیک می کنیم این کنترل مقدار 2 رو به آرگومان Index میده ، که ما به راحتی می توانیم با قرار دادن شرط هایی کد های مربوط به کنترل سوم رو اجرا کنیم . برای مثال :
امیدوارم تا حدی با آرایه کنترلی آشنا شده باشید ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من سعی خواهم کرد تو پست بعدی حتما برات برنامه رو آپلود کنم .
نمي خوام ازت تعريف كنم(هندونه زير بغل) ولي خدا وكيلي يكي هستيالان من چند هفته اي ميشه كه دارم دنبال كسي ميگردم كه كمكم كنه ولي دريغ .....
دستت درد نكنه![]()
بالاخره دکمه ی تشکر رو پیدا کردیی !!!!!!!!!!!
ببینم تا فردا برات چیکار میتونم بکنم ...
دوست عزیز این هم برنامه شما ، من برنامه رو آپلود کردم و تعداد تصاویر 10 عدد می باشد و تقریبا تمام کد های مدنظر شما نوشته شده است . فقط شما تنها کاری میکنی از روی کنترل های Image برای خودت Copy - paste معمولی می کنید و تصویر خودتان را به برنامه اضافه می کنید . امیدوارم کمکی در پیشرفت کارهایت کرده باشم .
![]()
در ضمن حجم دانلود به علت قرار دادن تصاویر با کیفیت بالا زیاد شده است ، حدودا 4.8 MB
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نكنه اين هم پروژه خودم بيزحمت يه نيگاه بهش بنداز اونجا يه زحمت كوچولو ديگه برات دارم(پررو شدم)يه فايل تكست داخل پروژه هست ببيني متوجه ميشي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتو متوجه نشدم ... فایل تکست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره يه فايل wordداخل پوشه پروژه گذاشتم
اينجا رو يه نيگاه بندازهموني هست كه برات فرستادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من ، یواش یواش داری پروژه تو کامل می کنی ، این کار مغایر با قوانین انجمن هست ، من هم تا به حال کمکی کردم سعی داشتم پست های ارسال شده ام جنبه عمومی داشته باشه ولی شما فقط میخوای رو پروژه خودت کار کنی که قابل قبول نیست .
سوالات خودتو به صورت عمومی بیان کن ، که فردا یکی دیگه مثل شما که مشکلاتی رو در VB داشت بتونه از این مطالب استفاده کنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)