کاربران فعال مثل اینکه حواسشون نیست این تاپیک مال یکی دو هفته پیش هست![]()
کاربران فعال مثل اینکه حواسشون نیست این تاپیک مال یکی دو هفته پیش هست![]()
سلام
مرسی از پاسخت.ن
خیلی وقته منتظرم
من کاربیرم عادیه. چوون بیشتر وقتم سر کارم میخوام بام باشه
نمیخوام صفحه نمایشش بی کیفین باشه که اگه خواستیم یه فیلم توش ببینیم چند نفره اذیت بشیم ( منظورم زاویه دید هست)
فکر کنم پردازنده در حد i5 کافیم باشه مگه نه؟
این مدل z580 خیلی عالیه. ولی بین این و 6c45 موندم. هرچند بیشتر دبم با لنوو هست. چون پشتیبانیه بهتری داره و کیبردشم بهتره
90 درصد همین رو میخرم. چون فکر میکنم چند سالی بت.نه دووم بیاره.
حالا یه نفر یه ثواب میکنه راهنمایی میده شما دلخور میشی.
من خیلی وقته منتظر اسخ دوستان مونده بودم![]()
لنوو کیبردش بهتره ؟
واقعا که دوست عزیز ...
شما انگار کیبرد اچ پی رو ندیدی وحشتنتاک عالی تر هست از لنوو ..
6c45 هم خیلی سرتر و با کیفیت و شیک تر و ...هست از لنوو ...
واقعامثل این می مونه که 206 رو با ix55 قیاس کنی ...
آخه اچ پی هیولا کجا لنوو ...کجا ...
سلام. چرا دىدم. کىبورد لنوو حالت جزىره اى داره و دکمه هاش با فاصله هستن و خىلى تاىپ بىاش راحت بود. ولى اچ پى نه. البته نه اىنکه مال اچ پى بد باشه، اونم خوب بود و مشکلى نداشت. مساله بعدى خنک بودن لبتابه. تو خىلى از پستهاى اىن انجمن دىدم که گفتن لنوو خىلى خنک کار مىکنه اما اچ پى هم خوبه ولى نىاز کول پد داره. اىنو چطور توجىح مىکنىد؟ کىفىت قطعات رو چى؟ گارانتى رو چى؟ اىا 6c45 مىتونه راحت چند سالى دووم بىاره ؟ البته من خىلى مراعاتش رو مىکنم در واقع از جنسم خوب نگه دارى مىکنم. بازم اچ پى بهتره؟
دوست عزیز کیبرد اچ پی chiclet یا به اصظلاح island - style هست کلید ها به صورت کاملا مجزا روی شاسی قرار داره ..شما چه جوری می گی بافاصله نیست ..
خوبه خودم دارم که می گم ..
فوق العاده عالی و خوراک تایپ هست ...
لنوو اصلا قابل قیاس نیست با اچ پی تو هیچ مورد ..
تو همون مورد اول که دیزاین باشه 10 هیچ اوت شده اصلا کار به جاهای دیگه نمی کشه ...
اچ پی دیزاین فوق العاده شیک / کیفیت بدنه بسیار عالی / تاچ و کیبرد وحشتناک عالی / اسپیکر اختصاصی Beats به همراه ساب ووفر / حسگر اثر انگشت / سیستم کولینگ CoolSense و ...داره ..
تکنولوژی کولینگش به قدری عالی هست که می تونه موقعیت نوت بوک رو اعم از روی زمین /میز / کاناپه و ...تشخیص بده و پروفایل فن رو با توجه به موقعیت تغییر بده ...
به طوری که غیر ممکن هست از Vent نوت بوک گرمایی خارج باشه چه برسه به داغ کردن ...
متاسفانه تقصیر شما نیست وقتی 4 تا بی سواد ریختن تو فروم و اطلاعات غلط به همه میدن معلوم هست که خیلی ها مثل شما دچار مشکل بشن و نتونن انتخاب خوبی داشته باشه ...
من خودم hp dv6 دارم و به طرز وحشتناکی 15 ماه هست دارم ازش کار می کشم باور نمی کنی کوچکترین تغییری تو هیچ کجایی نوت بوک رخ نداده و مثل روز اول هست ...
واقعا خودم از این مساله شگفت زده شدم ...
در صورتی که Asus هست بعد چند ماه رنگ رفتگی تاچ پد پیدا می کنهو این مساله رو خیلی ها تایید کردن ...
منن خودم 2 تا نوت بوک اچ پی خریدم و هر دو بدون گارانتی بوده چون دلیلی نداره گارانتی داشته باشه ...
البته این به این معنی نیست اچ پی گارانتی نداشته باشه نه خیلی شرکت ها هستن که گارانتی عالی ارائه میدن که بسیار هم معتبر هست ....
می تونه دوم بیاره ؟
پ ن پ نمی تونه ...
دوست عزیز من دارم میگم وحشتناک ترین استفاده رو ازش کردم مثل روزه اولشه شما میگی دووم میاره ...
در کل خیلی راحت بهتون بگم رو دست اچ پی تو طراحی و کیفیت نمی تونین پیدا کنین خودم گشتم تو همه برندها که اچ پی رو انتخاب کردم بدون اغراق و طرفداری بگم واقعا فوق العاده هست و از خریدن ش شگفت زده میشی ...
در صورتی که لنوو بخری فقط راضی می شی ...
گول 4 تا بی اطلاع رو هم نخور ...
داداش سینما خانواده که نمیخوایینمیخوام صفحه نمایشش بی کیفین باشه که اگه خواستیم یه فیلم توش ببینیم چند نفره اذیت بشیم ( منظورم زاویه دید هست)لپ تاپه و تو زاویه ی دید هم همه مشکل دارن .
بله کافیه .فکر کنم پردازنده در حد i5 کافیم باشه مگه نه؟
بهترین انتخاب برای کاربرد شما همین Z580 هست .این مدل z580 خیلی عالیه. ولی بین این و 6c45 موندم. هرچند بیشتر دبم با لنوو هست. چون پشتیبانیه بهتری داره و کیبردشم بهتره
90 درصد همین رو میخرم. چون فکر میکنم چند سالی بت.نه دووم بیاره.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)