[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرسن ونگر پس از آنکه دوباره اظهار داشت که تمایل دارد رابین ون پرسی را نگه دارد برای حل و فصل وضعیت این بازیکن ضرب العجل تعیین کرد.
در حالیکه 12 ماه به پایان قرارداد ون پرسی مانده است وی اخیراً نشان داد که برنامه ای برای تمدید قرارداد با آرسنال ندارد.
منچستر یونایتد به وضوح علاقه خود را به ملی پوش هلندی نشان داده است و به همراه منچستر سیتی و یوونتوس پیشنهادهای خود را برای او ارائه داده اند.
با توجه به شروع فصل گذشته توپچی ها که تحت تاثیر انتقال بازیکنان کلیدی قرار داشت، ونگر مایل است که وضعیت ون پرسی مشکل ساز نباشد.
ونگر تاکید کرد که کاری را انجام خواهد داد که برای آرسنال بهترین است اما گفت که همچنان یکی از حامیان بزرگ ون پرسی خواهد بود، بازیکنی که در تور پیش فصل آسیا تیمش را همراهی نکرد.
صحبت های ونگر در مالزی :"ون پرسی یک مهاجم کلاس جهانی است و من یکی از حامیان بزرگ او هستم. من در تمام طول دوران حرفه اش از او حمایت کرده ام. یک سال از قرارداد او باقی مانده است اما ما مایل هستیم او را نگه داریم.
"با این حال ما کاری را انجام خواهیم داد که به نفع باشگاه باشد. اگر شما یک رمز گشا در سر خود داشته باشید می توانید آن را رمز گشایی کنید.
"تاریخ رسمی پایان نقل و انتقالات 31 اگوست است اما می توانیم یک ضرب العجل داخلی تعیین کنیم.
از ونگر پرسیده شد آیا این ضرب العجل داخلی قبل شروع فصل جدید است. پاسخ داد :"البته. من معتقدم در هر صورت بازار نقل و انتقالات باید قبل از شروع فصل به پایان برسد."
ونگر همچنین گفت که ون پرسی فروخته شود و یا در استادیوم امارات باقی بماند این موضوع یک شاخص برای سنجیدن سطح جاه طلبی آرسنال نیست.
او اضافه کرد :"ما بسیار بسیار جاه طلب هستیم. شما از آن آگاه هستید، نه تنها بسیار جاه طلب که افتخار می کنیم به روشی که باشگاه را اداره می کنیم.
"برای من، بزرگی یک باشگاه به اندازه حمایت از آن بر می گردد. ممکن است برای دیگران به معنای دسته چک آن باشگاه باشد اما برای من به اندازه حمایت از باشگاه است. شما نمی توانید به خاطر اینکه یک بازیکن در باشگاه می ماند یا می رود حمایت باشگاه را زیر سئوال ببرید، اندازه باشگاه را زیر سئوال ببرید. ربطی ندارد."