تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: سینمای خانگی زیر یک میلیون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

مدل es33 چطور؟فرقش با rs33 و rs777 چی هست؟ بین دو مدل rs777 و es33 که هم قیمت هستن، کدوم بهتر هست؟ ارزش داره 200تومن بیشتر بدم و بجای rs33 یکی از این دو مدل رو بگیرم؟ یا امکاناتش یکی هست؟
    فرق مدل rs33 با اون دوتا فقط در پلير هست؟ تو سايت چاره عكسي از پلير رو در مدل rs33 نذاشته.
    پليري كه روي مدل هاي rs777 و es33 هست قابليت خاصي داره؟ ارزش داره كه پلير رو همراي سينما بخرم يا پلير رو جدا بگيرم؟ كمي كه فكر مي كنم مي بينم پلير هم نياز هست!! پلير رو جداگونه بگيرم چيز بهتري مي تونم بگيرم يا همراه با سينما خانگي بگيرم. (فقط هم دي وي دي مهم هست، بلوري زياد مهم نيست)

سپاس
    Last edited by iran79; 15-07-2012 at 22:51.

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مدل es33 چطور؟فرقش با rs33 و rs777 چی هست؟ بین دو مدل rs777 و es33 که هم قیمت هستن، کدوم بهتر هست؟ ارزش داره 200تومن بیشتر بدم و بجای rs33 یکی از این دو مدل رو بگیرم؟ یا امکاناتش یکی هست؟
    rs777 آمپش VSX-520-K هستش و یک عدد دی وی دی پلیر 430 هم داره باندهای front هم 10 سانت بلندتره بدون تردید ارزشش رو داره میتونید با دادن 220 تومن اضافه به جای دی وی دی بلوری مدل 140 بگیرید ولی به نظر من بلوری نگیرید بجاش یه پلیر R6S PLUS PRO بگیرید که هم از فایل های ISO 3D و زیرنویس فارسی پشتیبانی میکنه هم با داشتن WIFI 300 N خاصیت شبکه و DLAN رو داره
    Last edited by stb2xxx; 15-07-2012 at 23:12.

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

الآن كه داشتم تفاوتشون رو مي ديدم متوجه شدم كه تفاوت در سيستم تودوروكي(همون آمپلي فايرش) هست. آمپ مدل هاي 777 و es33 به نظرم بهتر باشه. نظر شما چي هست؟ از همه نوع صدا (منظورم كل دالبي و دي تي اس ها هست) پشتيباني مي كنه(ولي ما كه همون دالبي رو هم به ندرت پيدا مي كنيم) به نظر شما كدوم مدل؟ اگه سيستم رو بدون پلير هم دادن، به نظر شما پلير رو بگيرم يا جداگانه همين يا چيز ديگه اي بخرم؟(بالاخره فيلم هايي كه روي ديسك هست رو نميشه همش روي فلش يا هارد ريخت و به سيستم وصل كرد، از نظر زمان گفتم. با پلير راحت تره)حالا نظرتون چيه؟ پلير خودش رو ارزون تر نميدن يا وقتي با خودش هست ارزون تره؟

سپاس

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

rs777 آمپش VSX-520-K هستش و یک عدد دی وی دی پلیر 430 هم داره باندهای front هم 10 سانت بلندتره بدون تردید ارزشش رو داره میتونید با دادن 220 تومن اضافه به جای دی وی دی بلوری مدل 140 بگیرید ولی به نظر من بلوری نگیرید بجاش یه پلیر R6S PLUS PRO بگیرید که هم از فایل های ISO 3D و زیرنویس فارسی پشتیبانی میکنه هم با داشتن WIFI 300 N خاصیت شبکه و DLAN رو داره
    دوست عزيز من خودم يه پخش كننده WD TV HD دارم كه قابليت LAN داره.منظور شما همچين دستگاهي هست؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اينطور كه من متوجه شدم با بلوتوث هم ميشه با سيستم خانگي ارتباط برقرار كرد و از روي موبايل آهنگ اجرا كرد تا از طريق سيستم خانگي پخش بشه. فقط فكركنم اين قابليت رو مدل 777 و es33 داشته باشه. توي سايت پايين اين قابليت رو ديدم. درست متوجه شدم؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يك سوال هم اينكه: من مي تونم پخش كننده WD TV HD كه دارم رو با كابل HDMI به سيستم Todoroki كه همون آمپ هست وصل كنم و اون تصوير رو انتقال بده؟(آخه فكركنم پخش كننده خودم قابليت پخش 3D نداشته باشه.) و يك سوال هم اينكه: فكرمي كنم مدل 777 و es33 (يكي از اين دو) از نظر دارا بودن قابليت 3D از rs33 بهتر باشه. درست نيست؟ چون مدل rs33 قابليت انتقال فيلمهاي 3D رو نداره، و اگه من بخوام بعدا پخش كننده بلوري بگيرم، با داشتن سيستم rs33 از قابليت 3D محروم ميشم، درسته؟
    راهنماييم مي كنيد؟ شرمنده كه سوال ها زياد شد(آخه كم پولي هم نيست)
    Last edited by iran79; 15-07-2012 at 23:33.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

الآن كه داشتم تفاوتشون رو مي ديدم متوجه شدم كه تفاوت در سيستم تودوروكي(همون آمپلي فايرش) هست. آمپ مدل هاي 777 و es33 به نظرم بهتر باشه. نظر شما چي هست؟ از همه نوع صدا (منظورم كل دالبي و دي تي اس ها هست) پشتيباني مي كنه(ولي ما كه همون دالبي رو هم به ندرت پيدا مي كنيم) به نظر شما كدوم مدل؟ اگه سيستم رو بدون پلير هم دادن، به نظر شما پلير رو بگيرم يا جداگانه همين يا چيز ديگه اي بخرم؟(بالاخره فيلم هايي كه روي ديسك هست رو نميشه همش روي فلش يا هارد ريخت و به سيستم وصل كرد، از نظر زمان گفتم. با پلير راحت تره)حالا نظرتون چيه؟ پلير خودش رو ارزون تر نميدن يا وقتي با خودش هست ارزون تره؟

سپاس
    اشتباه نکنید اکثر صدا های بلوری ها DTS HD MASTER یا DOLBY DIGITAL TURE HD هستن علاوه بر آمپ باند ها هم فرق مینکه .
    اگه اچ دی پلیر دارید فکر نمیکنم نیازی به پلیرش داشته باشید چون نه دی وی دی نه بلوریش زیرنویس SRT فارسی رو پشتیبانی نمیکنن

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اينطور كه من متوجه شدم با بلوتوث هم ميشه با سيستم خانگي ارتباط برقرار كرد و از روي موبايل آهنگ اجرا كرد تا از طريق سيستم خانگي پخش بشه. فقط فكركنم اين قابليت رو مدل 777 و es33 داشته باشه. توي سايت پايين اين قابليت رو ديدم. درست متوجه شدم؟
    يك سوال هم اينكه: من مي تونم پخش كننده WD TV HD كه دارم رو با كابل HDMI به سيستم Todoroki كه همون آمپ هست وصل كنم و اون تصوير رو انتقال بده؟(آخه فكركنم پخش كننده خودم قابليت پخش 3D نداشته باشه.) و يك سوال هم اينكه: فكرمي كنم مدل 777 و es33 (يكي از اين دو) از نظر دارا بودن قابليت 3D از rs33 بهتر باشه. درست نيست؟ چون مدل rs33 قابليت انتقال فيلمهاي 3D رو نداره، و اگه من بخوام بعدا پخش كننده بلوري بگيرم، با داشتن سيستم rs33 از قابليت 3D محروم ميشم، درسته؟
    راهنماييم مي كنيد؟ شرمنده كه سوال ها زياد شد(آخه كم پولي هم نيست)
    دانگل بلوتوس رو ندارن وارد نکردن
    بله سه تا وردی HDMI داره
    مدل R33 فراموش کنید DTS HD MASTERو DOLBY DIGITAL TURE پشتیبانی نمیکنه
    نه فیلم تری دی توسط ال سی دی تون باید پشتیبانی بشه آمپ پشتیبانی نکنه زیاد مهم نیست

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اشتباه نکنید اکثر صدا های بلوری ها DTS HD MASTER یا DOLBY DIGITAL TURE HD هستن علاوه بر آمپ باند ها هم فرق مینکه .
    اگه اچ دی پلیر دارید فکر نمیکنم نیازی به پلیرش داشته باشید چون نه دی وی دی نه بلوریش زیرنویس SRT فارسی رو پشتیبانی نمیکنن
    سپاس از راهنماييتون. اين راهنماييتون واقعا كمك بزرگي بود. پس همون كپي كردن روي هارد فكركنم ارزشش رو داشته باشه. بجاي اينكه يه دي وي دي پلير بخرم، فيلم رو كپي مي كنم روي فلش يا هارد.
    پس اگه يكي از دو مدل 777 يا es33 رو بگيرم بهتر هست. با توجه به اين كه آمپش قابليت هاي بهتري داره.
    به نظر شما كدوم بهتره؟ rs777 يا es33

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دانگل بلوتوس رو ندارن وارد نکردن
    بله سه تا وردی HDMI داره
    مدل R33 فراموش کنید DTS HD MASTERو DOLBY DIGITAL TURE پشتیبانی نمیکنه
    نه فیلم تری دی توسط ال سی دی تون باید پشتیبانی بشه آمپ پشتیبانی نکنه زیاد مهم نیست
    منظورتون از اينكه ندارن چي هست؟ يعني تو ايران وارد نشده؟ خوب مگه ميشه سيستم خانگي رو ناقص وارد كنن؟ جداگانه ميتونم بلوتوث رو تهيه كنم؟
    من فكركنم پخش كنندم از فايلهاي 3D پشتيباني نكنه. مدل WD TV LIVE HD MEDIA PLAYER هست. (البته مطمئن نيستم. يجا خوندم كه ميتونه پخش كنه) درصورتي كه بخوام يه پخش كننده بلوري بخرم(منظورم اينه كه ديسك خور باشه.چون همين پخش كننده اي كه دارم همه چيز ساپورت مي كنه)، به نظر شما چه مدل و ماركي خوب هست؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اگر از لحاظ مالی مشکلی نداری مطمئنا مدل rs777 بهتره.آمپ بهتری داره.در مورد پلیر هم به نظرم لازم میشه بهرحال.اگر همراه سیستمتون پلیر نباشه سیستم ناقص میشه.بلاخره شما یوقت یه فیلم معمولی از جایی تهیه می کنی و یا از دوستی می گیری یا اصلا یک مهمون همراه خودش یک فیلم معمولی میاره که ببینید.حالا شما باید کامپیوتر رو روشن کنید و 4 گیگ حجم رو کپی کنید تو یک فلش که بخواید ببینید.به نظر زیاد جالب نمیاد.
    به نظر من هر چیزی جای خود.HD پلیر جای خود و پلیر هم جای خود.اگر هم HD پلیرتون دی وی دی رام ساپورت می کنه پس یه دی وی دی رام براش بگیرید بهتر هم هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •