تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: خرید کیس - بودجه : 1.800 - استفاده : بازی

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون از همگی

نمیدونم بر چه اساسی Biostar رو که بهترین رکورد ها با مادربرد هاش به ثبت میرسه و یا Gainward که از تولید کنندگان خوب کارت گرافیک هست رو بی کیفیت میدونید، شاید بر اساس مثلا" یک مورد خرابی تصادفی پیش اومده این حرف رو میزنید، اما واقعیت این نیست، به حرف فروشندگان در مورد برند ها توجه نکنید، در بازار فعلی هم به هیچ وجه سراغ مادربرد های Asus نرید چون خیلی خیلی گرونتر از ارزش واقعی خودشون فروخته میشن.
    من خودمم خیلی سر در نمیارم. فقط از شنیده های قبلیم یه چیزی گفتم. وگرنه خودمم قبول دارم حرف شمارو. مثلا یه مودم asus بود 160 تومن ، من tp link خریدم 40 تومن. الانم 3 ساله داره کار میکنه.

چون 2 ساله از لپتاپ استفاده میکنم کلا از وادی سیستم و .... اومدم بیرون.

راستی من یکی از دوستام 3 سال پیش یه سیستم بست ، گرافیکش 280gtx بود هنوزم بازیای الان رو اوکی جواب میده.

من خودم همینجوری حسی با nvidia بیشتر حال میکنم D: همیشه یادمه که بعضی از بازیا با ati مشکل داشتن.

من فردا پس فردا میرم پاساژ ایرانیان و رضا قیمت بگیرمو ....

یه سوال کوچیک :
    این سیستم خنک کننده های لوله کشی و ... برای کیسه یا مادر برد ؟ یا جداس ؟

ممنون

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مطمئنی که I5 2300 این کارت رو مقداری محدود میکنه؟واقعا مطمئنید؟؟
    اگه ایشون این سی پی یو رو برداره نه تو بازی های cpu bound نه تو gpu bound مشکلی خواهند داشت...
    وقتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میبینیم، شاهد هستیم که در عنوان گیم های مورد مقایسه به طور میانگین 5 فریم تفاوت وجود داره (در بعضی خیلی کم و در بعضی بیشتر) حال آنکه کارت گرافیک مورد استفاده در تست های anandtech کارت های GTX280 و Radeon 5870 هست که نسبت به کارت 7870 بسیار ضعیفتر هستند، تصور کنید به جای i5 2400 پردازنده i5 2300 و بجای 5870 از کارت 7870 استفاده بشه، این اختلاف فریم فاحش و فاحشتر نخواهد شد؟!

همین طوری و دیمی نمیشه در مورد ایجاد محدودیت نظر داد، دوستانی که در مورد عدم ایجاد محدودیت صحبت میکنند غالبا" منبعی ندارند و از روی شنیده ها حرف میزنند.

__________________________________________________ ____

من فردا پس فردا میرم پاساژ ایرانیان و رضا قیمت بگیرمو ....
    فقط حواستون باشه به حرف فروشندگات توجه نکنید.

یه سوال کوچیک :
    این سیستم خنک کننده های لوله کشی و ... برای کیسه یا مادر برد ؟ یا جداس ؟
    احتمالا" منظور شما WaterCooling هست که برای خنک کردن پردازنده بکار میره و به جز موارد خیلی خاص، مقرون بصرفه نیست، و شما هم نیازی بهش ندارید، AirCooling خوب بهتون معرفی کردم.

3. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

وقتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میبینیم، شاهد هستیم که در عنوان گیم های مورد مقایسه به طور میانگین 5 فریم تفاوت وجود داره (در بعضی خیلی کم و در بعضی بیشتر) حال آنکه کارت گرافیک مورد استفاده در تست های anandtech کارت های GTX280 و Radeon 5870 هست که نسبت به کارت 7870 بسیار ضعیفتر هستند، تصور کنید به جای i5 2400 پردازنده i5 2300 و بجای 5870 از کارت 7870 استفاده بشه، این اختلاف فریم فاحش و فاحشتر نخواهد شد؟!

همین طوری و دیمی نمیشه در مورد ایجاد محدودیت نظر داد، دوستانی که در مورد عدم ایجاد محدودیت صحبت میکنند غالبا" منبعی ندارند و از روی شنیده ها حرف میزنند.
    اون چیزی که شما از اناندتک میارید بر طبق حدسیات خودتون ولی این دو منبع که من میارم سوال و جواب کاربراس:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اون کاربران هم مثل شما... دلیلی ندارند، اینقدر هم اطلاعاتشون ابتدایی هست که نمیدونند 2300 تا 3.8 اور نمیشه! یکی دیگه هم گفته4 Pentium محدودش میکنه نه 2300، به چند فریم که نمیگن محدودیت! احتمالا" از نظر ایشون کلا" گیم اجرا نشه میشه محدودیت! چون انگلیسی نوشتند و در فلان جا که نمیشه دلیل و مدرک...
    صحبت من حدس و گمان نبود، شکی وجود نداره که وقتی در یک کارت ضعیف این اختلاف وجود داره در مورد قویترش اون هم با پردازنده ضعیفتر اختلاف بیشتر میشه.
    بر اساس دلیل و منطق و بسیار روشن و واضحه، بگید کجاش ایراد داره تا درباره اش صحبت کنیم. نمیخواهید بپذیرید بحثی جداست، بیش از این آلوده کردن تاپیک هم کار صحیحی نیست.
    موفق باشید.

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شما دلیلتون فقط حدس زدنه
    شما از کجا میدونی که اگه i5 2300 با 7870 باشه مسلما فریم کمتری از 5870 و i5 2400 میگیره؟فقط حدس؟
    یکی از کاربرای اینجا هم که اسمش کوروش4 بود 2تا 5850 داره که اورکلاک کرده و در حد 5870 میشه و سی پی یوش همI3 2100هست و گفته که مثل یه مرد کار میکنن...
    محدودیت؟
    تو همون آناندتک هم بازی Metro 2033-1920x1080-DX11-HQ تفاوت بین 2500K و 2400 فقط 2 فریم بود(بالای 50ف) بعد اگه یه مدل پایینتر یعنی 2300 رو با کارتی مثل 7870 فریم بالاتر میره یا پایینتر؟
    شاه بیت اینجاست:
    به نظر من یه مادربرد H61 با یه I5 2400(یا I5 2300) تهیه کنید، برای VGA هم 7870 گزینه خیلی خوبیه(البته PhysX رو از دست میدید)
    ادرس پست هم اینجاس:
    البته ایشون نوشته بودI3 2300 که غلط املایی بود
    اگه آقا عرفان رو قبول دارید که هیچ اگه ندارید هم که هیچ
    حتی آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو تاپیک مکس پین 3 طبق بنچمارکی که نشون دادن کارت GTX 680 با سی پی یوی I3 2100 فریم خوبی گرفته.(بالای 90 فریم)

البته قبول دارم که یک بازی ملاکی برای قدرت یه سی پی یو نیست اما بازی مکس پین 3 هم کم بازی نیست!

7. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کارت گرافیک میتونی 7850 بگیری از برند MSI الان ۵۵۰ هزار تومنه کارایی بسیار خوبی تو رزولوشن فول‌اچ‌دی داره و مصرف بسیار کمی.
    MSI 7870 الان حدود ۶۷۷ هزار تومنه.کارت فوق‌العاده خوبیه ولی اگه میخوای اینو بگیری از بودجه پردازنده نزن! 2500k خرید آینده‌نگرانه‌ای هست میشه حسابی اورش کنی.
    ۵۷۰ هم قیمتش بالای ۶۰۰ تومنه.از MSI یه مدلش ۶۲۵ و اورشده‌اش ۶۶۵ هزار تومن.

9. این کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دو تا 6870 کراس فایر کنین هم مصرف برقش کمتره هم اینکه قدرتش خیلی خیلی زیاده حتی بیشتر از gtx 590 و 6990

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •