درود بر شما
لینک های اول مربوط به سایت معتبر آناندتک هست و مو لا درزش نمیره. شما اشتباه میکنید برید دوباره امتحان کنید. مشکلی که شما گفتین من نمیبینم.
ببنید دوست عزیز ، تعریف از خود نباشه . من خیلی وقت هست درباره ی انواع سی پی یو مطالعه میکنم. تو همین فروم هم برید ببینید کلی مقاله درباره سی پی یو زدم.
یک مثال ساده میزنم، شما فرض کنید 2 تا ماشین داریم، یکی موتور 4 سیلندر داره و یکی 6 سیلندر. اولی طراحی قویتری داره و بهینه تر با محیط کار یکنه و دومی فقط قدرت داره .اما قدرتش با محیط تمام محیط ها ممکنه هماهنگ نباشه . تا موقعی که این 2 ماشین با هم مسابقه ندن مشخص نمیشه واقعا کدومش بهتر جواب میده. یا مثلا کدوم ماشین تو کدوم راه( پیست- کوهستان- جنگل ...) بهتر جواب میده.
وقتی که تست میگیریم. میبینم ماشین اولی در یکسری تست ها جلو میوفته و در یک سری تست ها عقب هست. منظورم این هست که تمام مشخصات مثل تعداد هسته و کش و... در نهایت باید با هم کار کن تا نتیجه ای بدن. وقتی نتیجه ها رو با هم مقایسه کنیم میتونم درک بهتری از 2 محصول داشته باشیم.
تو خیلی از گیم ها 2 هسته از پردازنده درگیر میشه. شما اگه 8 یا 2 هسته هم داشته باشی بازم همون 2 هسته بکار گرفته میشه. در این مواقع کدوم پردازنده بهتر جواب میده؟(بین 2 هسته ای و 8 هسته ای) همونی که هسته های قویتری داشته باشه. پس ممکنه یک 2 هسته ای از یک 8 هست های هم تو گیم بهتر جواب بده. این از نظر شما غلط هست؟(این یک مثال بود. تو گیم ها اکثرا الان تا 4 هسته ساپورت میکنن)
نرم افزارهای 3Dsmax و winzip و Photo shop از تعدا هسته ها بالا پشتیبانی میکنن. اینجا دیگه رقابت سنگین میشه و اونی پردازنده ای که هم تعداد هسته بیشتر و هم هست های قدرتمندتری داره پیروز میشه. البته باید به تفاوت ها دقت کنید.قیمت پردازنده ای که 3 میلیون هست بنظر عاقلانه نیست خریدش. شما باید از نظر اقتصادی هم فکر کنید. با پول یک سی پی یو 3 میلیونی میشه 1 یا 2 سی سیستم دیگه خرید. مثلا شما فرض کنید روزی 10 تا کار سنگین انجام میدین هر رندر با 3770 مثلا 1 ساعت طول میکشه. حالا اگه بیان 3960 بگیرین ممکنه هر رندر از 1 ساعت برسه به 50 دقیقه. درسته زمانی مقداری کم میشه. اما با این پول میشه 2 تا سیستم خرید و بطور موازی کار کرد. مثلا 2 تا سیستم 3770 بگیرین. و اولی رو بزارین رندر بگیره و برین سره دومی و بلعکس. اینجوری بازذه کار از 200% هم رد میکنه. پس اینکه یک سی پی یو 3 میلیونی اگه 10% قویتر از 3770 باشه. این بنظز شما شکست 3770 هست یا پیروزی 3960؟
اینا تا اینجا.
من نگفنم با SSD میشه تو این بنچ مارک ها نتیجه رو عوض کرد. تو تمام این تست ها SSD استفاده شده. مثلا یک رندربا 3770 مثلا 5 دقیقه طول کشیده. حالا ممکنه همین رندر رو شما با 9550 خودتون وبا ssd مثلا 10 دقیقه انجام بدبن. اما اگه ssd رو از شما بگیرن ممکنه به جای 10 دقیقه ، 17 دقیقه طول بکشه. متوجه شدید؟(رم شما هم الان 8 گیگ DDR2 هست. تو تست ها وقتی بیاد از رم DDR3 و باس یالاتر و حجم 16 گیگ استفاده کنید بازم باتوجه به شرایط کنونی شما، نتیجه جدید بهتر خواهد شد)
در مورد کارت گرافیک باید خدمتتون عرض کنم، کارت های انودیا(GTs250 خودتون) با نرم افزارهای adobe بهتر کار میکنن. هر کارتی که تعداد هست های کودا بیشتری داشته باشه تو زمان کار(کارهای قبل از رندر نهایی) به شما سرعت و فریم بالاتری میده. اما در نهایت رندر نهایی بر عهده سی پی یو خواهد بود. شما اگه در حین کارهای سنگین افت سرعت حس میکنین .این از رم و گرافیک شماست. برای تقویت گرافیک میتونین کارتی با هسته کودای بالا بگیرین.
GTX470
GTX560 ti
GTX 480
GTX570
در مورد ساپورت ادیوس باید بگم، بله شما هر سخت افزاری داشته باشین کار میکنه. این هم توصیه شده خوده شرکت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Any Intel Core 2 or Core iX CPU. Intel or AMD single core CPU with a 3 GHz processor speed or faster (multiple CPUs and/or multi-core CPUs are recommended). SSE2 and SSE3 instruction set supported.