بازیشو گرفتم سبک خوبی داره بزودی بازی می کنم...
موفق باشی.
برای ایکس باکس هم اومده؟
تریلرها رو دیدم غیر از گرافیک ضعیف به نظرم کمی در تیراندازی با تفنگ اسنایپر اغراق شده
شما حتماً فیلم دشمن پشت دروازه رو که اتفاقاً هفته پیش هم تکرار شد رو دیدید اینطور نبو که یهو بلند شی و با دوربین دار زوم کنی رو هدف و تیر هم بخوره به هدف
من با تفنگ شکاری دوربین دار به قول معروف تیر انداختم تا بخوای رو هدفت تمرکز کنی کلی زمان میبره کلی نشونه بالا پایین میشه
باید بازی رو بگیرم ببینم چطوریاست دقیقاً البته اگه برای ایکس باکس اومده باشه
Last edited by وین رونی; 17-09-2012 at 15:28.
بله برای ایکس باکس اومده، برا یه بار تموم کردن خوبه
آره.
آنلاینش به نظر باحال باشه.یکی از دوستان آموزش آنلاین بازی رو گذاشته بود ولی من نتونستم بازی کنم آنلاین !
من خودم واسه pc دسته xbox دارم فهمیدم بازی کردن با دسته یکم سخته...چون بعضی جاها با شرایط باد و محیط و استرس حتی با موس هم کنترل سخت میشه مخصوصا رو درجه سختی بالا
پیشنهاد میشه با pc بازی کنین....سیستم بالایی هم نمیخواد...
بازی متوسطه,چند وقت پیش تمومش کردم.ارزش داره بازی کنی.برای من یاد بازی قدیمی رو زنده کرد جالب بود
از لحاظ داستانی که مثل بازی های قدیمی , بصورت خطی در ابتدای هر مرحله گفته میشه و اصلا داستانش جالب نیست.از نظر گرافیک متوسطه , جسد ها روی زمین پاک نمی شوند مگر بعد از چک پوینت, نور پردازیش بد نیست,فیزیک زیادی نداره فقط در حد اثر تیر در سر و خراب شدن بعضی از ساختمان ها درون یک مرحله خلاصه شده. از نظر گیم پلی بازی رو باید روی صبر زیاد تموم کنی ,هوش مصنوعی بازی ضعیفه بطوری اگر یک مرحله صد بار بری باز هم سرباز ها یک عکس العمل دارند.اسلحه ها رو فقط میشه به کلت و اسنایپ محدود کرد چون مسلسل ها تیر زیاد ندارند و خیلی هم تیر مصرف میکنند و با این دو اسلحه به راحتی همه رو میشه از پای در اورد.
Wii U Trailer
مدت:
1:06
کیفیت:
720P
سایز:
26.9MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام SNIPER ELITE V2 رو می شه بدون استفاده از تانگلتو گیم رنجر بازیش کرد![]()
salam
برای انلاین؟
من یه بار با استیم بازیش کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)